forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 http://www.memurlar.net/haber/183177/ said: Antalya'da bir banka şubesinin çalışanları, kapıyı açık unutup öğle yemeğine gitti. Kapısı açık unutulan bankaya gelen bazı müşteriler banka içerisinde 15 dakika boyunca bekledi, müşteriler boş bankayı cep telefonuyla görüntüledi. Konyaaltı Caddesi'ndeki bir banka şubesinin çalışanları öğle arasında kapıyı kilitlemeden bankadan ayrıldı. Para yatırmak için bankaya gelen Ahmet Şefik Sümer, banka içerisinde bir süre çalışanları aradı. Bankada kimsenin olmadığını anlayan Sümer, şube yakınındaki bir esnaf arkadaşını da yanına alarak bankaya geri döndü. Arkadaşıyla birlikte yaklaşık 15 dakika boyunca binanın içinde gezinen Sümer, para kasalarını ve masalar üzerinde duran müşterilere ait belgeleri cep telefonuyla görüntüledi. Ahmet Şefik Sümer, kapısı açık bırakılan bankada kimseyi göremeyince şaşkına döndüğünü belirterek, banka içerisinde gezinirken güvenlik kameralarının kendisini görüntülediğini anlattı. Sümer, ''İçeriye girdiğimde hiç kimse yoktu. Görevliler gelir diye bir süre bekledim. Ancak gelen giden olmayınca, biraz da kuşkulanarak bankadan çıktım. Bir arkadaşımı yanıma alarak yeniden bankaya geldim. Arkadaşımla birlikte bir süre daha banka içinde dolaştık'' diye konuştu. Yaklaşık 15 dakika boyunca şube içinde gezindiklerini anlatan Sümer, şöyle devam etti: ''Bizim yerimize kötü niyetli birileri olsaydı sanırım bankada para dolu kasa kalmazdı. Bankada vakit geçirdikten sonra kapının önüne çıkarak beklemeye başladık. Bankaya girmek isteyenleri engelledik. Görevliler gelinceye kadar kapıda bekledik. Banka yetkililerinden hiç kimse ne olup bittiğiyle ilgili bizimle görüşmedi bile. Oysa insanlar oraya paralarını emanet edip gidiyorlar. Çok büyük bir sorumsuzluk var.'' Kapısı açık banka şubesini cep telefonuyla görüntüleyen Ferami Ünsal da içeride kimsenin olmaması karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirtti. Ünsal, ''Bankanın bütün katlarını gezdim. Kasaları ve yerlerde içinde para dolu torbaları görüntüledim. 15 dakika boyunca buralarda gezindim. Ancak kimse yoktu'' diye konuştu. Trajikomik bir olayla karşı karşıya olduklarını anladıklarını anlatan Ünsal, ''Banka yetkilileri bu olayı kimseye anlatmamamızı tembih etmekle yetindiler'' dedi. Türk edebiyatı ve haber metinleri arasındaki paralellik de fıkra kültürümüze önemli katkılar yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ahah iyimiş harbiden ama adamların bankaya verdikleri paraların sanki seri numarasına kadar aynısını geri alacaklarını sanarak korumları daha komikmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ahahahaha güvenlik de mi yokmuş yahu sdfg, genelde güvenlik durur öğle arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 güvenlik Allaha emanet etmiş dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ahahah birisi fenalaşıp para torbası yürütse ondan sonra burayı soyan mı suçlu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yürütmedikleri kabahat. yeteri kadar kâr ediyo bankalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 pencereden saçsalarmış ya paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Zaytung haberi diye okurken gülüyordum, gerçek olduğunu öğrenince sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kamera olmasa nolurdu aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 FAİLBANK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 madem okadar kat dolaşmışlar. kamera kayıtlarının yapıldığı odayı bulup diskleri çıkartıp kayıtları durdurup para torbalarını sırtlanıp neden çıkmamışlar. ertesi günü de yine aynı bankaya gidip biz para yatırcaadık diye vadeli hesap açtırırlardı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ne temiz adamlarmış ya, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Dragonmax said: madem okadar kat dolaşmışlar. kamera kayıtlarının yapıldığı odayı bulup diskleri çıkartıp kayıtları durdurup para torbalarını sırtlanıp neden çıkmamışlar. ertesi günü de yine aynı bankaya gidip biz para yatırcaadık diye vadeli hesap açtırırlardı ^^ Oceans Paticik... Diğer yandan paraları alır gidersen, napıyım boştu aldım argümanını kimse yemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ahah çok fantastik olmuş benmkide lan. ama nşye ama niye. adamlar nato borusundan roket yakıtı çekmek için ev kiralayıp koskoca caddenin altını 35 metre tünelle geçiyolar. cık cık asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 lazerli alarm sistemi var onu egale etmek icin de super kivrilabilen lateks giymis angelina jolie ayarinda bi hatun yokmus yanlarinda ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 keşke her zaman hatun olsa o, bazen çok daha kötü versiyonları da çıkabiliyor, hepsini geçtim bi de fransız yani o kadar kötü http://www.youtube.com/watch?v=tyzLHFkdv6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar