-007- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 LucifeL said: yalnız barlar sokağının boku çıkmış vaziyette görüntü pek hoş değil oraya istediğini yap bi poh olmaz oradan aynen öyle. barlar sokağı ve caddebostan kombinasyonunun geceyarısı saatlerindeki hali leş ayrıca. caddebostan sahili bok götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Sahili bilemem de barlar sokağında gayet rahat yürünüyor yani gece geç saatlerde. Ben ki ölümüne tinerci korkusu olan, sokağa tek çıkmaya tırsan adamım saat 3te de rahat rahat yürürüm barlar sokağında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 tek başına sokak sorun değil bence de. ama sahil leş diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 onun sebebi kötü belediyeciliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 misal izmirin tüm sahil bar. ama temiz. kafa rahat geziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Sahil bana sorarsan günün her saati leş, hayatımdöa sadece 3- kere gittim. Barlar sokağında öyle bir problem yok ama yani, istiklal caddesinin aynı saatlerdeki hali gayet daha vahim oluyor. Yerde yatan yarıçıplak tinerciler falan, barlar sokağı boş oluyor, 2-3 sarhoş olsun etraf esnaf, mekan falan dolu yani sıkıntı çıkmıyor taksiciler falabn da dolu çıkaran olursa kurtulman kolay. Ama çıktığına hiç raastlamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 goldbären said: fede said: barlar sokağına aile niye giriyo onu anlamadım. çocuğu heryere götürmek zorundamısın lan THIS IS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sparta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 nilep hiç 10 ar kişilik apaçi meydan savaşı görmedin mi yahu :) her zaman olmuyor ama ben denk geldim.10 kişi migros onunde bekliyor diğerleri barkodun onunde.ki cmts gunu kalabalık baya 10 dk sonra gürültü koptu kovalamaca falan polis geldi aldı götürdü bunları alkol olan heryerde mevzu cıkabilir bunun aksini söylemek mumkun değil.ama bu adamın yazdıgı hakkaten efsaneymiş yani 14-15 yaşında mini etekten bile minik etek giyen kızlar doluşuyor gece geç saatlere kadar.ne bilim bi tecavuz vakası duymadık. taksimle kıyaslamamak lzm.taksim ile 100 metrelik bi tek sokak kıyaslanmaz sahile gelince 12 ila 5 arası tehlikeli olabilir.onun hariic saat 5 te koşmaya baslıyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Görmedim valla ya ama çoğu yere göre daha güvenli bence, hani böyle haberi yapılıp bok atıalcak güvensizlik yok. Alkolün verdiği etkinin sebep olduğu güvensizlik neyse o kadar var işte, ona da yapacak bir şey yok şeriat getirmedikleri sürece katlanacak pis içki düşmanları (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 http://www.etkihaber.com/images/news/24251.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Adama gelen maili copy paste yapmış altına adını yazıp yayınlamış bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi bu adam blue çağındaki çocuk gibi davranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 blue çağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abartmış yahu. kadıköy barlar sokağı devamlı takıldığımız yerdir arkadaşlarla hiç de öyle biryer değil. sokmasın çocuğunu gecenin bi vakti ne işi var orda alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 said: elinden çocuğunu tutmuş korkarak evine gitmeye çalışan anneler göze çarpıyor hahaha daha fazla dramatik yazamazdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ya görende kadıköy barlar sokağının çıktığını yerlere tek geçiş o sokaktan sağlanıyor sanacak. 10 metre altı 10 metre üstü yine bir sokak. Eğer çok rahatsız olan adam varsa oradan geçer. Bende barlar sokağında çok vakit geçirdim ama hiç öyle sarhoş yerlere kapaklanmış, millete sarkan tipler görmedim. Görmüş olsam bile, bi problem olabilitesi varsa o bölgenin koyarsın 2 polis asayişi sağlar. Ülkede alkol almadan suç işleyen yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 GECENİN Bİ SAATİ ÇOCUKLU ANNENİN BARLAR SOKAĞINDA İŞİ NE? ayrıca caddebostan barlar sokağı heralde "barlar sokağı" denemeyecek kadar iyi bi kalitede aslında, bunu biliyoruz. troll harder yiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ulan keske benim evim o sokakta olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 mevzu olursa onu çıkaran ya sahildeki tinercilerdir ya da barlar sokağında bi aşağı bi yukarı yürüyen kenar mahalleli apaçilerdir, diğer her yer gibi yani. yiğit bulut da iğrenç bi insan hakkaten tiksinir oldum artık yazılarını falan görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ascraeus said: GECENİN Bİ SAATİ ÇOCUKLU ANNENİN BARLAR SOKAĞINDA İŞİ NE? ayrıca caddebostan barlar sokağı heralde "barlar sokağı" denemeyecek kadar iyi bi kalitede aslında, bunu biliyoruz. troll harder yiğit Ben de tam bunu sorucaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 said: elinden çocuğunu tutmuş korkarak evine gitmeye çalışan anneler göze çarpıyor yıllar önce atv'deydi sanırım, şok diye kirf haber programı vardı. saat 23:00 gibi fln başlıyodu program, tuvalet canavarı diye bi haber yapmışlardı. Siyaha boyanmış peluş oyuncağı klozetten çıkarken falan gösterip, insanları klozet canavarına dikkat etmeleri konusunda uyardıkları bi haber yapmışlardı. Bir sonraki programda da kendilerine gelen bi izleyici şikayetinden bahsetmişlerdi. Güya izleyicinin çocuğu görmüş programı, tuvalete gidemiyomuş. Hem de daha yeni tuvalet alışkanlığı kazandırırken çocuğa olacak iş miymiş vs. vs. Korcan Karar da ayar vermişti, eğer daha yeni tuvalet eğitimi alan çocuğunuz geceyarısında hala ayaktaysa sorumluyu başka yerde aramanız gerekiyor diyerek. azcık yazcaktım wot oldu gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Tron said: abi bu adam blue çağındaki çocuk gibi davranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar