zeper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 hahahaha:)))...veet çok başarılı bir tercih değildi bence,yüz ve yanak için en azından;),,ama tabi yanlış uygulamış da olabilirsin,iyice elinde ısıtman gerekiyordu mesela,ondan sonra yapıştırıcan, kozalak said: veet in ağdası çok dandik çıktı. sanırım bayanlara özel olduğundan. çekmedi bende kılları. ya da kullanmasını bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Veet meet deyince biraz eşcinsel durmaya başladı agalar, marka ismi vermeden metroseksüel olalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ağda bantları işe yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ağda bantları çok rerörerö direk ağda almayı düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ne iğrenç bi topik oldu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kozalak said: ağda bantları çok rerörerö direk ağda almayı düşünüyorum :D abi ağda bandı çok boktan bi şeymiş sdfs. ya gidip lazerle halletmek en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ben sir ağda aldım. şu an ısıtıyorum. birazdan uygulayacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 abi git bi erkek kuaföruna en fazla 5 lira alırlar sen niye uğraşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 beğenmiyorlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Flassh said: abi git bi erkek kuaföruna en fazla 5 lira alırlar sen niye uğraşıyorsun parasında değilim üşeniyorum gitmeye. yürüme mesafesinde değil kuaförüm. o yüzden evde halletmeye çalışıyorum. ne erimez şeymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 eridikten sonra hafif soğutmadan sürersen çok güzel şeyler okuyabiliriz burda birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 lazer yaptır ilk seanstan sonra bile farkını görüceksin.ömür boyu kurtuluş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 lan bu da dandik çıktı. erittik sürdük. bekledik çektik. 2 adet çekmiş. her yapıştırışımda 2 tane çekti :D vazgeçtim. cımbızla aldım. bu aralar lazere para vermek istemiyorum. ağda yeşil değil sarımsı bi ağdaydı. kuaförün kullandığı yeşil bi ağda belki ağdadan kaynaklı olabilir.. kuaföre gidişimde soracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hacı senin kıllar baya azimli anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kozalak said: lan bu da dandik çıktı. erittik sürdük. bekledik çektik. 2 adet çekmiş. her yapıştırışımda 2 tane çekti :D vazgeçtim. cımbızla aldım. bu aralar lazere para vermek istemiyorum. ağda yeşil değil sarımsı bi ağdaydı. kuaförün kullandığı yeşil bi ağda belki ağdadan kaynaklı olabilir.. kuaföre gidişimde soracam.sarımsı ise sir ağda değil normal ağdadır o ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hayır abi üzerinde yazıyor sir ağda diye. ama arkadaşın dediğine göre bunların da çeşidi varmış. demek ki yanlış olanı aldık sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kozalak said: lan bu da dandik çıktı. erittik sürdük. bekledik çektik. 2 adet çekmiş. her yapıştırışımda 2 tane çekti :D vazgeçtim. cımbızla aldım. bu aralar lazere para vermek istemiyorum. ağda yeşil değil sarımsı bi ağdaydı. kuaförün kullandığı yeşil bi ağda belki ağdadan kaynaklı olabilir.. kuaföre gidişimde soracam. renk renk olabilir onlar rengi farklı diye farklı diildir.sir sirdir eheue ama bence lazere para veremem kafasında olma.eğer uğraştırıyosa seans başı ücret ödersin zaten.ki yanaktaki o kıllar accık bişi olduğundan çok cüzzi olur ücreti.2 ayda bi seans oluyo .o da çok bişi diil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 gozunuzden yas gelsin istiyorsaniz berbere gidip yanak kıllarınızı sununla aldırmak istiyorum deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bi de kıllarınızı 2 katına çıkarmak istiyosanız (ben de ne kıl bilginiymişim ha asdfsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 anam kadın anam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 valla ben maymun gibi adamım kıl açısından, yanakları arada yaktırıyorum, ne bileyim işte ufak makineyle aldırıyorum acilse jiletle kendim kesiveriyorum. Lazer olayına nedense sıcak bakamaıyorm çünkü sakalım varken o kıllar çok doğal duruyorlar, yakışmıo sakallı adamın yanaklarının 0 olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bu konu üzerine gittim berbere sürdü ağdayı, bi çekti gözlerimden yaş geldi ağladım lan :( eleman dalga geçti rezil olduk fghjgghjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 lazer lazer afdgasgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 nerden bulcam lazerciyi, utanırım hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 lazere gerek yok vur jileti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar