Frantic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 SeaGle said: Yok ya, ne bileyim cımbız mantığı kökten koparmak. Çoğalması için bi sebep göremiyorum sdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 cımbızla tam çekemeybilrsin,kökü kırarsın...tek tek olunca bayağı bir zorluyon kılı,o da seni zorluyor,direniyor falan.ağdayla şak bir anda veda ediyon,kıl bile anlamıyor ne oluyor....(:D kozalak said: işte ben de öyle düşünüyodum. köklerin dağıldığını söylemişlerdi bana cımbızla alınca. ağdayla da aynı şey olmaz mı o zaman? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 nasil agda yapiyorsunuz yahu ? bi anlatin yararlanalim. nedir aldiginiz , nasil yapilir , nasil cekilir vs soru isareti cok fazla ehah ben cimbizla aliyorum ciktikca ama daha iyi yol varsa onu yapiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 öerdek misiniz abi tüy çıksın kıl o istenmeyen kıl tüy kuslarda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Xtreme_Chill said: nasil agda yapiyorsunuz yahu ? bi anlatin yararlanalim. nedir aldiginiz , nasil yapilir , nasil cekilir vs soru isareti cok fazla ehah ben cimbizla aliyorum ciktikca ama daha iyi yol varsa onu yapiyim. valla ben de merak ediyorum. veet soğuk ağda falan mı kullanıyosunuz? help pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yara bandı büyüklüğünde ağdalar var hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 oha harbi mi. nerden ediniriz, adı ne bu meretin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 http://www.uzmantv.com/erkekler-ust-yanaklarindaki-tuyleri-nasil-alabilir bunu buldum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 koca koca adamlarsınız, oturmuş ağda, lazer epilasyon, cımbız vs tartışıyorsunuz, süper topik olmuş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bakımlı irkik olmik bizim di hakkımez. Ya goril gibi oluyor insan gözüne yakın kıl çıkınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 fede said: çakmakla girişiyorum ben Berber sormadan yakıyor,en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ahahahahaha topike gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 nesi varmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 baştan sona ilk sayfayı okumam hayvanca gülmeme sebep oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hahaha nasıl ya prosüdür mü anlatayım:DDDD ağda al oku nasıl yapılıyor:D...ama sana bir püf noktası,kılların tersi yöne çekecen:) eheueh Xtreme_Chill said: nasil agda yapiyorsunuz yahu ? bi anlatin yararlanalim. nedir aldiginiz , nasil yapilir , nasil cekilir vs soru isareti cok fazla ehah ben cimbizla aliyorum ciktikca ama daha iyi yol varsa onu yapiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 utopia said: koca koca adamlarsınız, oturmuş ağda, lazer epilasyon, cımbız vs tartışıyorsunuz, süper topik olmuş sdfg yemin ediyorum metroseksüellik ile gaylik arasındaki ince çizgide bunlar! -al geçti işte bu herif o çizgiyi! +ne geçmesi ayol.. -bak kırıldı adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Lyvanna_Dolores said: baştan sona ilk sayfayı okumam hayvanca gülmeme sebep oldu. siz yapınca doğal oluyo biz yapınca lölölö 3 tane kıl çektik diye adımızı topiş yaptınız topiş ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 SeaGle said: topiş ne lan hayırlı bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ne zaman böyle bi konu olsa ve konu eşcinselliğe kaysa bırsaçıcııyım diye komiklik yapasım geliyor. Ama olmaz işte. Hem komik de değil. Sakat iş. Gerçi Gemlikliyim ben yani tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hem bursalı hem de 3 tane kıl çekmiş alın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 1 ay kıl bıraksa erkekle yarışacak olan kadın milletinin surattaki 3 tane kıl için imalarda bulunması iyimiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Red yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 pati kızları ne cevap verecek bu duruma bakalım hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 berberlerdeki ağda benzeri cisimler tüy dökücü dolayısıyla jilet etkisi yapıyor. jiletle alırsanız gürleşio ama lazer epi tutma oranını arttırıyor biraz. ağda ve epilatör ile aldığınız her zaman lazer epi işleme oranını azıcık da olsa düşürüosunuz. cımbız veya iple bazılarını kırıyorsunuz bir boka yaramıyor, ayrıca kırılmayanlar da lazer epi tutma oranını azaltıyor. bioder falan uğraşamıosunuz kesin patlıyo. en güzel yolu bızıklamadan lazer epilasyon. 40tl falan güzel yerlerde, o bölgeye. benimki 5 seansta bitti ayrıca bitmese de ömür billah giderim lazere çok cillop oluo valla en temiz o oluo. tutmazsa lazer, iğneli epilasyon var. kesin tutuyo ama hem pahalı hem acılı. elmar mı ne bi krem sürünce biraz acısı geçiomuş. lazer can hem de eğlenceli püfür püfür. ama sakın kötü yere gitmeyin. sertifika diploma falan kontrol edin. ayıp değil yani sonuçta surat. bazıları götlüğüne düşük açıyo lazeri mesela aylarca gidiyosun. bazıları bilmeden köklüyo leke kalıyo. he ama illa ağda diosanız korkuosanız falan lazerden, ağda bantları var ufak ufak küçük bölgeler için. ama çok can acıtıyo lan değmez harbiden ömür billah o acıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Red said: 1 ay kıl bıraksa erkekle yarışacak olan kadın milletinin surattaki 3 tane kıl için imalarda bulunması iyimiş ahaha dasaaa sana karı demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar