Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 senelik ilişkim

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Dynun said:

bok gibi kalktım sabah.
böyle aynı sahne oynayıp duruyo lan kafamda
"-seni sevmiyorum"
"-seni sevmiyorum"
"-seni sevmiyorum"
bu kozu sana vermiş olması aslında iyi bişey.

kendi kendini ikna etmen lazım, "beni sevmeyen onun icişn herseyi yaptıgım bi insanı ben mi sevicem be?"

sizi terk eden kisiye karsi bileylenmenizi saglacak veya gozunuzden dusurup sevmemenizi saglayacak bi nokta bulun.

daha da vurmak istemem ama, aldatma vesaire tarzı bi açık da var mıydı? bulursan senin acından acısını dindirmek kolaylasır.

ayrıca bence en guzeli terk edilmek. terk etmektense her zaman terk edilmeyi tercih ederim.
vicdan azabı yok, baska denizlere yelken acarken etraf ne der korkusu yok, karsi tarafla karsilasinca awkward bi hareket yapar mı acaba korkusu yok. gelip sana "ben sana yıllarımı verdim" vaazları dinleme riskin yok.
tamamen haklı ve ozgur oluyosun.
ilk ve en uzun iliskim 3.5 senelikti, lisede baslayıp unide bitmisti.
sana hiç mi sıkıcı gelmiyodu iliski peki dinan? suanda istenmeme ve terkedilme psikolojisinden cok seviyomus cok bagliymis gibi geliyo olabilir ama bi otur dusun, sen demedinmi arada " ulan biraz gezim tozim ya 2 gun de gormiyim, arkadaslarla bara gideyim bi kız gelsin yazılsın ozledim" tarzı seyler?
Sosyal ağlarda paylaş

Boşver dinan düşünmemeye kafandan atmaya düşünmemeye çalış, çünkü geri dönüşü olmayan bir yola girilmiş, kafanı takma kendini boşa üzme. Çünkü şimdi onu düşünürsen, ilerde onu düşündüğün ve boşa kaybettiğin zamanlar için ayrı pişmanlık duyucaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben söylenilenlerin aksini söylicem. O kadar kolay olmuyor çat diye unutmak. 3 senenin hakkını ver abi. Üzül, bağır, küfret ama ver yani. Sonuna kadar yaşa bu mutsuzlugu. Bunu yaptıktan sonra 1 sabah kalkınca , '' tamam bu kadar yeter'' diyorsun. Öyle beni sevmeyeni bende sevmem tripleri, eğer gerçekten sevdiysen, olmuyor.3 senenin,kendi tarafından, hakkını ver. Sonrası önemli değil
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

bok gibi kalktım sabah.
böyle aynı sahne oynayıp duruyo lan kafamda
"-seni sevmiyorum"
"-seni sevmiyorum"
"-seni sevmiyorum"
Abi o duyguyu iyi bilirim aman yaşaman çok güzel birşey işte aşık olmanın sevmenin gerçek anlamı budur ya.

Bir de sana gerçekleri söylemesi de ayrı bir cesaret ve güzellik ama herşeyin bir sonu olduğunu da bilmek gerekir.

Bu hissettiklerin sadece aşık ve gerçekten kalbinde sevgi taşıyan bir insanın duyguları her ne kadar ayrılmak kötü de olsa senin hissettiğin bu acı bu duygu buhranı sana hem tecrübe hem de aşkın ne demek olduğunu gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim tüm yorumlar için. Hepsini okuyup böyle beyin jimnastiği yapıyorum

kendimi telkin ederek kandırabilsem üstesinden gelebilsem ne mutlu
da
işte 3 yılın verdiği bi içe işlemişlik var.

said:
sana hiç mi sıkıcı gelmiyodu iliski peki dinan? suanda istenmeme ve terkedilme psikolojisinden cok seviyomus cok bagliymis gibi geliyo olabilir ama bi otur dusun, sen demedinmi arada " ulan biraz gezim tozim ya 2 gun de gormiyim, arkadaslarla bara gideyim bi kız gelsin yazılsın ozledim" tarzı seyler?

ya haklısın tabi öyle şeyler ara ara oluyor. herkese oluyodur heralde. 2 gün uzak kalınca 3. günü pır pır ede ede gidiyodum fakat.
hani tabiki de mükemmel değildi. ben de değilim.
artıları eksilerinden fazlaydı sadece.

terkedilmenin serbestliği var. o da kendin bi karar almadın hiç bişeyden sorumlu değilsin ordan geliyo tabi.

demin eve gelirken yolda gördüm. hafif bi tansiyon yükselmesi gözlerde kararma oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

@Dynun abi içe işlemişlik başka birşey aslında eğer sadece o olsa fazla sıkıştırmaz duyguların seni çünkü alışkanlık biliyorsundur.

Ama senin ki hala seviyor olman hatta belki de ona karşı ilk heyecanını bile hissediyor olman bu da senin ne denli seviğini gösterir ki bu süper bir olay.

Umarım o da bunları görüp,anladığın da senin ne kadar değerli ve ona değer veren birisi olduğunu anlar işte o zaman senin bu duygularını taçlandırmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun kardeşim, 3 sene yaşanmışlıkları saysan bitiremessin, bir de belli bir zaman sonra alışkanlık olmaya başlıyorya, bağlılık ile bağımlılık birbirine karışıyor (En uzun ilişkim 9 ay sürdü, sadece gözlemlerime dayanarak (Hee oturup bunu gözlemleyen bir manyağım)). Bak mesela geçen ben de bitti diye bir başlık açmıştım, muhabbet edilsin, konuyla eğlenilsin bende bu arada eğleneyim diye, orada yazmıştım, arkadaşlarla esk'e eğlenmeye gidiyorum şimdi diye, gittim. 'bişeyler' aldık, o 'bişeler' ile takıldık, sonra kaldığımız ev glow un üskatındaydı, glowa indik, bir kaç hatunla tanıştık falan, sonra eve geri çıktık, 'Bişeyler' takılmaya devam ettik, bayılmayalım diye yemek yemedik, Sabaha doğru msj geldi, 'konuşalım mı' diye hatundan, o halde hatunun karşısına çıktım, ondan öncede en yakın arkadaşı, 'çabuk gel çok mutlu olacağın bir haber verecek sana ' dedi, o halde hatunun karşısına çıkınca, durumu anladı tabii, bende kafam bir milyon anlattım yaptıklarımı sırası ile, güle güle dedi, hadi byess dedim, double ayrılık yaptım :P Neşelenelim diye anlatayım dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkça söyleyeyim, 3 yıl yaşanmış bi ilişki öyle normal bi ilşkinin ayrılığı kadar hafif atlatılmaz.

Benim de 3 yılı geçik bi ilişkim var şu an, şu olayı beynimde simule bile edemem, o kadar ağır gelir yani. O yüzden sana klasik "hayatını yaşamaya lölölö" diye tavsiyede bulunmucam.

Ama kendini fazla bitirme düşünüp düşünüp. Geri dönüşü olmayacağından eminsen çok sıkma ruhunu. Kusura bakma acı konuşuyorum ama bi süre ne yaparsan yap boku yiyeceksin. 3 yıl dediğin bi ilişkinin bakkala gitmekle alakalı bile bi anısı olur, bakkala gitsen aklına düşer. Kolay olmayacak yani. Ama iki yol var, geri dönüşü yok demişsin ona göre söylüyorum

Ya canın uzuuun bi süre yanacak
Ya canın yanacak ama süreyi kısaltacaksın.

2. plan için elinden geleni yap.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kendini ikna etmenin tek yolu oturup dusunuceksin, beraberken yapamadıgın seyler nelerdi, onları sıralayacaksın, onları yapmaya baslayacaksın. yaptıkca bu seyleri de ozledigini ve iyi geldigini farkedebilirsin.

en basitinden en uzun vadelisine.
mesela bowling oynamaı sevmiyodur, o yuzden 3 senedir fırsat getirip arkadaslarınla gidemiyosundur, bi bowlinge git. en azından anısı olmayacak orda :)
sehir disnda bi is firsati mi teptin, oyle bi arzun vardıysa, oyle bi is ara, gittigin sehirde anısı olmayacak.
ya da hic yapmadıgın ama denemek istedigin seyler yap. yeni sporlara basla, yeni hobiler edin, yeni arkadaslar edin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi acı çekeceksin elbette ama karamsar olmaya gerek yok
bende 2 yıllık ilişkiden çıkmıştım, aynen bu durumda
kız seni sevmiyorum artık bile demişti, ki ben hala eşşekler gibi seviyordum

uğraştım didindim kızın bütün kötü özelliklerini topladım kafama kazıdım
sonra yine uğraştım çevremdeki kızların bütün güzel yanlarını topladım, kötü yanlarını görmezden geldim

Pof uçtu gitti herşey aklımdan

Kız 3-4 ay sonra sürüne sürüne geldi hehe
War, war never changes...

Oh yeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...