Marty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 SPectre88 said: bu akşam yemek yerken geçen dialog -sana birşey söyleyecem +söyle canım -kızacan sanırım +niye be -şu dersten şunu aldım bu dersten bunu aldım +ee bu muydu kızacağım şey -hayır benim artık bi sevgilim var 4 gün oldu +hayırlı olsun canım tanışırız.... su noktada kizin babasisin sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mum_Chamber said: SPectre88 said: -hayır benim artık bi sevgilim var 4 gün oldu +hayırlı olsun canım tanışırız.... sen bunu diyorsan kizda sorun yok. öyle demedim aslında dialog çok uzuyodu kısalttım kızacak olmamım/kızmamım sebebide başkaydı bulunmasını istemediğim bi ortamdan(kulüpten) tanışmış olmaları. bu arada kızla aramda 2 yaş var gayet 20 yaşında bi bayan öyle sübyancı takılmıyorum yani:) neyse sabah oldu açıldım biraz bunun olacağını tahmin etmiştim de hoş kızdı ya iyi anlaşıyoduk birşeyler yaşamak isterdim yoksa sorun yok önümüze bakmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Böyle durumlarda erkek kizdan intikam alabilir ya. Yatak maceralarindan bahsetsin, etrafta güzel kiz varsa hemen göstersin filan. Sex konusmaktan cekinmesin filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 PhysX said: SPectre88 said: vaktini kaçırdık işte kızın dedesi öldü üstüne vize girdi falan derkeeeen atı alan üsküdarı geçmiş do you know what is TIMING? TIMING!!! sdfsfsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Saeros said: bi anda muhabbeti kes ay oy nerdesin filan desin kuul kafası yap kendini özlet sonra bir gece ansızın second base farkettirmeden second base. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sakalı kes dememiş kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 timing vaktinde yazmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ne kötü ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mum_Chamber said: SPectre88 said: -hayır benim artık bi sevgilim var 4 gün oldu +hayırlı olsun canım tanışırız.... sen bunu diyorsan kizda sorun yok. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hiç bi kızla sevgilim var benim diyebileceği kadar samimi olmadım olmayı da düşünmüyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 SPectre88 said: Mum_Chamber said: SPectre88 said: -hayır benim artık bi sevgilim var 4 gün oldu +hayırlı olsun canım tanışırız.... sen bunu diyorsan kizda sorun yok. öyle demedim aslında dialog çok uzuyodu kısalttım kızacak olmamım/kızmamım sebebide başkaydı bulunmasını istemediğim bi ortamdan(kulüpten) tanışmış olmaları. o zaman tezimi başka bi açıdan savunayım, "dünya ahiret abimsin" deme ihtiyacı duymuş, demek ki niyetini anlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bundan iyisi mi var, olağan bi ayrılıktan sonra ilk kosacağı kişi sensin, pası iyi değerlendirmek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ayrılıktan sonra sadece teselli için ona koşuluyor. Sonra yine başka bir sevgili bulunuyor. O ihtimale de güvenilmemeli o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bana kız kardeşim bile abi demiyor lan :/ Şimdi düşünmen gereken şey şu, sen bu kızı etrafında istiyor musun? Abi dediyse, kankacılık yaptıysa artık o iş olmaz zaten. Eğer istemiyorsan, Figannur ben senden hoşlandığımdan sana meriçlik sanatının en uç örneklerini gösteriyordum dersin, bu noktada belki türk filmi gibi birşeyler gelişebilir. İstiyorsan da doğrusunu yapmışsın zaten, özel birşey yapmana gerek yok. Yalnız şunu da söyliyim, sana kız arkadaşlarını ayarlamayacaktır büyük ihtimalle çünkü yalnız kaldığında onunla ilgilenmeni istiyordur muhtemelen, ilginin dağılmasını istemez; hem arkadaşıyla ilişki yaşayıp ayrılırsan bu sefer 2 kişinin arasında kalma riskine girmeyi hiç hiç istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Quel-Thul said: dedesi öldügünde yanlayacaktın hacı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi ayağı işin içine girdimi illaki senin kollarında olacak ama ne zamaan kim bilir.bi kere simit olduktan sora sen göre göre daha sora sana gelsede sogumuş olman lzm ahha ama hakkaten bir kıza böyle dertlere derman güzin abla tribinde yaklasıp sevgili olmayı beklemek taktiksel bir hata ne kadar kıçına takmadan yanaşırsan ilgisini daha cok cekiosun böyle garip bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 deadwoll said: Yalnız şunu da söyliyim, sana kız arkadaşlarını ayarlamayacaktır büyük ihtimalle çünkü yalnız kaldığında onunla ilgilenmeni istiyordur muhtemelen, ilginin dağılmasını istemez Kısaca kız sana meriçlik yapıyor. İyi zamanda klüpten tanıştığı (büyük ihtimal biraz piç) birisiyle sevgili oluyor, kötü zamanda da abi diye senden teselli bekliyor, onu eğlendirmeni gezdirmeni vb isteyecektir. Klasik "nice guy" durumu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kızacaksın deyip senin ondan hoşlandığını bilerek sana meriçlik yapmış bir nevi kullanmış ver yolu, en nefret ettiğim kız tipi kafana takarsan forrest gump olursun benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 wastyrx said: Hayır demeyi öğreniver net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Aiko said: http://www.youtube.com/watch?v=6TgPFCf_Kx8 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ginaly2 said: wastyrx said: Hayır demeyi öğreniver net. absolutely right(tu) abicilik yapmayacağım yeteri kadar alkolü aldım kafayı dağıttım bu saatten sonra sıradan bir insandan öteye geçmez o bayan kişisi. önümüzdeki maçlara bakacaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben öyle hemen vazgeçmeee derimmm;)...senin arkadaşlığını seviyor tamam ama....seni kaybederse o zaman kendi içinde,senin yokluğunun ne kadar büyük bir boşluk oluşturduğunu idrak eder ve o zaman sen onun için abi sıfatın çıkabilme seviyesine atlamış olursun...yani ümitsizliğe düşme sadece biraz başka kızlarla takıl,bak bakalım tepkisi ne olacak? SPectre88 said: ginaly2 said: wastyrx said: Hayır demeyi öğreniver net. absolutely right(tu) abicilik yapmayacağım yeteri kadar alkolü aldım kafayı dağıttım bu saatten sonra sıradan bir insandan öteye geçmez o bayan kişisi. önümüzdeki maçlara bakacaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hoşlanma ne lan bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Vidar said: o zaman tezimi başka bi açıdan savunayım, "dünya ahiret abimsin" deme ihtiyacı duymuş, demek ki niyetini anlamış. (tu) Klasik bi kizla normal bi sekilde de olsa yakinlasmissan bu onu otomatik olarak "bana yaziyor" algilayip akabinde bagira bagira kankamsin, dostumsun vs. deme durumu. ama abi demesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar