LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ya bu spiker insua'ya vericek mi? kendi eşine insua'ya ettiği kadar iltifat etmiyordu he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bursa bile 0 çekmedi şampiyonlar liginde... Hem de adamların ilk gidişi. Neyse geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Holy said: ZAAAA şimdiden. Ben dedim bunlar puansız dönecek diye, hala umutlananlar vardı arada. onlar yanlış biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ahuahua puan aldı lan bursa. Yazık fenere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hadi geçmiş olsun.rezil ettiler , sampiyonluk sizin neyinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Turkceplease said: Holy said: ZAAAA şimdiden. Ben dedim bunlar puansız dönecek diye, hala umutlananlar vardı arada. onlar yanlış biliyorrangers bıraktı adamlar sevinsin diye ahah yine de ZAAA devam etti tabi, sercan sağolsun kazanamadı bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bursadan yine bir gol haberi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Fistan said: hadi geçmiş olsun.rezil ettiler , sampiyonluk sizin neyinize. Yapma be Fistan. En azından Fener gibi 0 çekip dönmediler. 1puan, bir puandır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Llama said: kaç yer sizce evinde nasıl biter bu son perde 9 falan yeriz. aaa pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yanlız o değilde bursa o paspal kalecilerle nasıl ilk 2 sırada kalabiliyor bu ligte onu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yazık heves kursakta kaldı ahahaha. 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Fistan said: hadi geçmiş olsun.rezil ettiler , sampiyonluk sizin neyinize. rezil olan sizsiniz. şampiyonluk belli ki çok acıtmış canını. fesatlık sana çok yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 O degil de Glasgow taraftari Besiktas lehine tezahurat felan yapmis, dogruysa supermis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bursalılar seltik derse orada heralde bu adamlarda araştırma yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 helal bursaya 1 puan aldılar şampiyonlar liginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Reksa said: Fistan said: hadi geçmiş olsun.rezil ettiler , sampiyonluk sizin neyinize. rezil olan sizsiniz. şampiyonluk belli ki çok acıtmış canını. fesatlık sana çok yakışıyor.sana da acıdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mokoko said: helal bursaya 1 puan aldılar şampiyonlar liginde. işte centilmen fenerli, yapamadıklarını yapınca alkışlıyor. helal sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Fistan said: Reksa said: Fistan said: hadi geçmiş olsun.rezil ettiler , sampiyonluk sizin neyinize. rezil olan sizsiniz. şampiyonluk belli ki çok acıtmış canını. fesatlık sana çok yakışıyor.sana da acıdım :( ne hazımsızsın be arkadaş. şampiyon olduk işte. hemde sonuna kadar hak ederek. gram hak etmediğiniz şampiyonluğu komik bir şekilde kaybetmek büyük bi hayal kırıklığı yapar tabi. neyse ağlamaya devam hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Fenere bi zaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 iyi guzel şampiyon oldunuz biz olamadık tmm onu anlıyorum. ole hazım sorunum falanda yok. tek bi sorum var. bizim şampiyonluğu haketmediğimiz nerden çıktı? yani naaptıkta haketmedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aglayan sensin ama? Eheh. Ben fenerbahceliyim sen bursalısın.aradaki farkı hisset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mokoko lafım sana değil fistanaydı. fistan sana gelince yorum yaparken birazcık mantık kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hazımsızlık mı? Puaha derimğ fenerbahce gecen sene sampiyonlugu kacirir bi baska sene sampiyon olur.bi anadolu takımı sampiyon olmuş çokta önemli degil.fenerbahceden bahsediyoruz ülkenin en iyi kulubunden.gelip bi bursalı hazımsızlık derse gülünür.he he takıl paşam derşm.biz büyüğüz siz küçük.anlıyo musun beni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Reksa said: mokoko lafım sana değil fistanaydı. fistan sana gelince yorum yaparken birazcık mantık kullan. benim sorum sana ama. neden bizim şampiyonluğumuz haketmemiş bi şekilde olucaktı? cidden merak ettim bunun arkasındaki mantığı. sırf fenerbahçe oldumuz için heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Fistan said: hazımsızlık mı? Puaha derimğ fenerbahce gecen sene sampiyonlugu kacirir bi baska sene sampiyon olur.bi anadolu takımı sampiyon olmuş çokta önemli degil.fenerbahceden bahsediyoruz ülkenin en iyi kulubunden.gelip bi bursalı hazımsızlık derse gülünür.he he takıl paşam derşm.biz büyüğüz siz küçük.anlıyo musun beni ? abi bursalının hazımsızlık demesi normal.Maddeden de potansiyel olarktan 918321 düşük gömlek takım şampiyon olmuş.Bunu hazmedersen sorun var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar