Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.afscme3090.org/n/images/stories/cal/cell_phones.jpg lakin arkadaş çevremin şu evrim ağacından öteye gidememiş olmalarından dolayı OS falan hak getire :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mum_Chamber said: daha once de sormustum, ucretsiz alternatifleri (bkz pingchat) varken, niye whatsapp? bi kaçını daha kullandım zırt pırt çöküyordu onlar. whatsapp daha stabil gelmişti o zaman, o zamandan beri alıştık kullanıyoruz. alışmışlık var yani biraz. bi de multiplatform olması sebebiynen. gerçi diğerleri multiplatformmudur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tcellden 250mb 14 liralık pakete aboneyim, bitmiyor ay sonuna kadar.kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yada benim gibi yapıp internet paketi almadan girin sırf internete 100-150 tl bayılın dsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 GERGE said: Vodafone ile ayda 7 TL'ye sınırsız internet kullanabiliyorum. Nesi pahalı bunun? şuna bi açıklama gelse yahu, nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ya belli bi kota var 100 mb 250mb yada bilmiyorum kaç ise, o kotayı aştığında hızın 7.2 mps den 96kbs ye düşüyo ama internetin devam ediyo ekstra ücret alınmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 turkcell paket fiyatları hatta şöle de bi not var kota aşımı hakkında: 99 TL'ye ulaştığında (KDV, ÖİV dahil) bağlantı hızınız 128 kpbs'ye düşürülür ve 99 TL'den sonraki kullanımlarınız için ek ücret yansıtılmaz. şimdi benm bi sorum var: bu trcellvınn ile alınan aylık 4gb kotalı paketler ile bu bahsedilen internet paketleri farklı şeylermi ? 49 tlye 4gb alınıyor ya, 250mb 14tl ne alaka? kullananlar bi açıklayabilirmi? edit: hıh bak bu da var: bu ne, yukardaki ne şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Xenocide said: GERGE said: Vodafone ile ayda 7 TL'ye sınırsız internet kullanabiliyorum. Nesi pahalı bunun? şuna bi açıklama gelse yahu, nedir bu? Paticik halkı tembelleşmeye doğru gidiyor valla.Burdan bak cepnet tarifesi Vodafone Zaten Türkiye de 3 tane oparatör var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Burada konuşmuştuk: http://forum.paticik.com/read.php?7,5106273 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 vodafone cepne aylık 7.99 SINIRSIZ. 100mb'dan sonra hız 98kbps oluyor ama yetiyor valla. Öyle video izleyyim demiyorsanız çok iyi. Hız testi yaptım normalde 7,6Mbps gördüm en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bu arada, whatsapp'i yükledim. Hoş bişey, ama programı kapatınca mesaj geldiğini anlayamıyorum. 3G olduğundan dolayı multitasking yok, ondan mıdır? ondan olsa, facebook app'i kapalıyken notification'ları bildiriyor bana yine, bunda niye haber vermiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 vermesi lazım, bende veriyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ayarlar bölümünde whatsapp'ın bölümüne girip push notificationlara bak, belki kapalıdır. O uyarıların multitaskle alakası yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 xeno bende de 3G var, push notificationı açarsan gayet tıkır tıkır çalışıyor merak etme=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 whatsapp iyiymiş ama etrafımda kullanan adam olduğunu sanmıyorum. Hem ben kimseye mesaj çekmem; doğrudan ararım, o kadar dakikam var her ay sabit ödediğim. Ayda 50 SMS beleş ama ben 5 tane ancak yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 o zaman sana skype ftw! 3G hatlarına açıldı diye biliyorum son updatele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Arkadaş kayserili midir nedir. iPhone'u almış internet paketini kontörü falan dert ediyor haha Madem paran o kadar kıymetli 80 liralık samsung cep telefonu alsaydın. internet paketi olmadan iphone'un da başka işlevi kalmıyor çünkü =) iPhone'u olan herkesin edimesi gereken 2 app var: 1- Whatsapp Messenger (SMS, MMS vs. gibi ihtiyaçlar için) 2- Viber (Cepten cebe beleş konuşmak için) Turkcell faturanız internet paketinizden daha fazla gelmez böylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar