Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone'dan beleş facebook olmaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.afscme3090.org/n/images/stories/cal/cell_phones.jpg

lakin arkadaş çevremin şu evrim ağacından öteye gidememiş olmalarından dolayı OS falan hak getire :)
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

daha once de sormustum, ucretsiz alternatifleri (bkz pingchat) varken, niye whatsapp?

bi kaçını daha kullandım zırt pırt çöküyordu onlar. whatsapp daha stabil gelmişti o zaman, o zamandan beri alıştık kullanıyoruz.

alışmışlık var yani biraz. bi de multiplatform olması sebebiynen. gerçi diğerleri multiplatformmudur bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Ya belli bi kota var 100 mb 250mb yada bilmiyorum kaç ise, o kotayı aştığında hızın 7.2 mps den 96kbs ye düşüyo ama internetin devam ediyo ekstra ücret alınmadan
Mesaj tarihi:
turkcell paket fiyatları

hatta şöle de bi not var kota aşımı hakkında:
99 TL'ye ulaştığında (KDV, ÖİV dahil) bağlantı hızınız 128 kpbs'ye düşürülür ve 99 TL'den sonraki kullanımlarınız için ek ücret yansıtılmaz.

şimdi benm bi sorum var:
bu trcellvınn ile alınan aylık 4gb kotalı paketler ile bu bahsedilen internet paketleri farklı şeylermi ?

49 tlye 4gb alınıyor ya, 250mb 14tl ne alaka? kullananlar bi açıklayabilirmi?

edit:
hıh bak bu da var:

bu ne, yukardaki ne şimdi ?
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

GERGE said:

Vodafone ile ayda 7 TL'ye sınırsız internet kullanabiliyorum. Nesi pahalı bunun?

şuna bi açıklama gelse yahu, nedir bu?

Paticik halkı tembelleşmeye doğru gidiyor valla.Burdan bak cepnet tarifesi Vodafone

Zaten Türkiye de 3 tane oparatör var .
Mesaj tarihi:
vodafone cepne aylık 7.99 SINIRSIZ. 100mb'dan sonra hız 98kbps oluyor ama yetiyor valla. Öyle video izleyyim demiyorsanız çok iyi. Hız testi yaptım normalde 7,6Mbps gördüm en çok.
Mesaj tarihi:
bu arada, whatsapp'i yükledim. Hoş bişey, ama programı kapatınca mesaj geldiğini anlayamıyorum. 3G olduğundan dolayı multitasking yok, ondan mıdır? ondan olsa, facebook app'i kapalıyken notification'ları bildiriyor bana yine, bunda niye haber vermiyor?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
whatsapp iyiymiş ama etrafımda kullanan adam olduğunu sanmıyorum. Hem ben kimseye mesaj çekmem; doğrudan ararım, o kadar dakikam var her ay sabit ödediğim. Ayda 50 SMS beleş ama ben 5 tane ancak yolluyorum.
Mesaj tarihi:
Arkadaş kayserili midir nedir.

iPhone'u almış internet paketini kontörü falan dert ediyor haha

Madem paran o kadar kıymetli 80 liralık samsung cep telefonu alsaydın. internet paketi olmadan iphone'un da başka işlevi kalmıyor çünkü =)

iPhone'u olan herkesin edimesi gereken 2 app var:

1- Whatsapp Messenger (SMS, MMS vs. gibi ihtiyaçlar için)

2- Viber (Cepten cebe beleş konuşmak için)

Turkcell faturanız internet paketinizden daha fazla gelmez böylece...
  • Yeni Oluştur...