gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yağsın artık, ühühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bende bir izmirli olarak kar yağsın diyorum.ama hala ortam çok sıcak.aralık ayında 21 derece ne demek arkadaş.gerçi -2 derece de olsa bu izmire kar yağmaz adam akıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 iki gündür soğudu istanbul baya. yağmasın abi kar flan. yağmur yağabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gecko said: yağsın artık, ühühühüh :( burası incirli mi? orada baya böyle bi yürüyüş yolu vardı da. gerçi yürüyüş yolu dediğin şey zaten ne kadar farklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Burası Bursa avrupa değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 4 sene şampihedehödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 beyler burası 0 ile -5 arası siz 21 e üzülüyorsunuz, anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gazın parasını sen vermiyosun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Biz buz altinda donalim adamlar 20 dereceyi begenmesin. Kar özlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Aluriel said: iki gündür soğudu istanbul baya. yağmasın abi kar flan. yağmur yağabilir ama. abi asıl yağmur yağmasın kar yağsın. yağmur mahvediyor üstü başı saniyede ama kardan kaçabilme şansın var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yok abi kar soğuk oluyor dışarı çıkamıyorum sonra. yağmur yağsın yağcaksa. açarsın şemsiye olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ikisi beraber yağsın herkesin istediği olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mecidiyeköy ve çevresine yağmur yağsın gerisi isterse blizzard götürsün umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 senin olduğun yere kar yağsın abi gerisine birşey olmaz zaten dsdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ardahan dayım ve kar yağsın istemiyorum. (hoş henüz burada da yağmadı ama lütfen yağmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Kar sevmek açlıktan keyif almak gibi birşey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Marveloth said: Biz buz altinda donalim adamlar 20 dereceyi begenmesin. Kar özlesin. yer değiştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gecko said: yağsın artık, ühühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bu kasım ayı bir yaz sever olarak tüm bu soğutaycılara güldüm ve aşağıladım hepsini YAŞASIN GLOBAL ISINMA KYOTOYA HAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gecko said: yağsın artık, ühühühüh :( Üniversiteler pek kar tatili olmuyo ya, lise bitti baps sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sağlam soğuk olsa gecko donarak ölür. O kadar fakir hayatı yaşıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kar tatilinden değil ben direk kar görmek istiyorum, kar topu atıcam her yere lan !!!11111birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yıllar önce ankara'da bir kar yağmıştı, 5-10 santim kalınlık olmuştu. aylardan aralıktı onu hatırlıyorum ama hangi yıl hatırlamıyorum. herhalde en az bir 10 yılı vardır. ne güzel ayağım karın içine giriyordu, sokak direk kapanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 99 ya da 2000 sonrasında ankarada değildim çok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 O yıl ülke genelinde kar vardı. Tahminim aynı yıldan bahsediyoruz tabi. Ben de 99-2000 diye hatırlıyorum o ikisinden birinde gemlik gibi yerde diz boyu kar olmuştu. Bildiğin diz boyu, deniz kenarında, ılıman iklim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar