Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Saç,kaş neden çizdirilir?Anlamı var mıdır? "bende bugün yaptım süper oldu :D"[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:)
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 asla yapmam. bütünlüğü ve yüzeyselliği sevdiğimden olsa gerek. dahası kötü gözüküyor bence, sevmiyorum.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 şekil-A olarak beni görmeni isterdim,ii yakıştı,kamera yok ancak :)[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:)
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kesin yakışmamıştır, kanıtın yok bi kere. :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ahaha şaka yaptım ztn :P sağ tarafa 2,sol kaşa 2 çizik ehueuhe berbere vur dedim öldürdü nası çizdi kaşı görseniz şans eseri güzel oldu :D[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) [Bu mesaj Seperate tarafından 23 Ağustos 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kaş değilde saç yapacaktım bi ara..güzxel olur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 birz keskin yüz hatların varsa gerçekten kaş güzel oluyor..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:)
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kötü bence[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 23 Ağustos 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Böle Dikkat cekmek istiyosan yaparsın..Dogal olucaksın en kralı dogal karizma[signature][hline]..it's time I disappear
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bence de kaç güzel olur saç çok dandik duruyo kimseye yakıştığını görmedım[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC 1 Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization Fear is a weapon of mass destruction
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kaşa yapılanlar bazılarına yakışıyor.[signature][hline]come forth my friend...
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aslına bakarsanız özentilik ve de dikkat çekmek içn yapıyorsanız bencede hiç yapmayın ancak hoşunuza gittiği için yakıştığını düşündüğünüz içn yapıyorsanız ki yakışana yakışıyor bence yapmanın sakıncası yok ztn kim karışır ki..Herkesin saçı kendisine.Ancak merak ettim bu moda nerden çıktı diye?anlamı nedir?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:)
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Benim sag kas 6 yasinda otomatik olarak cizildi ama dik degil yatay olarak yurumeye calisirken dusup koltuga kafa atmistim soylemesi ayip 3 dikis atmislardi eehehu.[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Seperate, 23 Ağustos 2004 21:52 tarihinde demiş ki: Saç,kaş neden çizdirilir?Anlamı var mıdır? "bende bugün yaptım süper oldu :D" Metroseksüel olma adımlarını atıyosun dikkat et sonrasıda gelebilir aman cok dikkat et gercekten
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 işte doğal karizma budur : )[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:)
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 gerçek düşüncen bu mu yoksa uyuz olduğun içn ve laf atmak istediğin içn mi bu msgı yazıyorsun merak ettim Manu?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:)
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hiç denemedim ama denersem belli olmaz yakışırsa takılmaya devam edebilirim öyle[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Çizilmişler çizilmiştir,kalan sağlar bizimdir.[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kaş çizilir, güzel de olur.[signature][hline]NbaTurk forumu...
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bugün kaş çizdiren yarın kestan.. ..." öhüümm[signature][hline] V ò d à n | ICQ
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sacın telafısı var da ama kasn yok uzun bı sure ama bazılarına yakısıyor tabı=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Çizikk[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Seperate, 23 Ağustos 2004 22:18 tarihinde demiş ki: gerçek düşüncen bu mu yoksa uyuz olduğun içn ve laf atmak istediğin içn mi bu msgı yazıyorsun merak ettim Manu? Gercek düsüncem bu ndn dersen bende lens takıcaktım sorna baktım flaan arkadasın biri dedi metro olmaya mı basladın falan hry dedım hmm dıkat et dedı bak benım ark oyle oldu kuafore gıdıyo manikür pedikür falan yaptırıyo aman dedim ondan yazdım
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Seperate, 23 Ağustos 2004 22:07 tarihinde demiş ki: aslına bakarsanız özentilik ve de dikkat çekmek içn yapıyorsanız bencede hiç yapmayın ancak hoşunuza gittiği için yakıştığını düşündüğünüz içn yapıyorsanız ki yakışana yakışıyor bence yapmanın sakıncası yok ztn kim karışır ki..Herkesin saçı kendisine.Ancak merak ettim bu moda nerden çıktı diye?anlamı nedir? hip-hop kültüründen gelen birşey[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 metroseksüel olunca alemin gay'i mi olunuyor onu anlamadım ben. bırak adam kaşını da çizer, saçını da.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Öne çıkan mesajlar