Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç/Kaş Çizdirmek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saç,kaş neden çizdirilir?Anlamı var mıdır?

"bende bugün yaptım süper oldu :D"[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
Mesaj tarihi:
asla yapmam. bütünlüğü ve yüzeyselliği sevdiğimden olsa gerek. dahası kötü gözüküyor bence, sevmiyorum.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
şekil-A olarak beni görmeni isterdim,ii yakıştı,kamera yok ancak :)[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
Mesaj tarihi:
ahaha şaka yaptım ztn :P
sağ tarafa 2,sol kaşa 2 çizik ehueuhe
berbere vur dedim öldürdü nası çizdi kaşı görseniz şans eseri güzel oldu :D[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:

[Bu mesaj Seperate tarafından 23 Ağustos 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
birz keskin yüz hatların varsa gerçekten kaş güzel oluyor..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
Mesaj tarihi:
bence de kaç güzel olur saç çok dandik duruyo
kimseye yakıştığını görmedım[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber
Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC 1
Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian
Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization
Fear is a weapon of mass destruction
Mesaj tarihi:
aslına bakarsanız özentilik ve de dikkat çekmek içn yapıyorsanız bencede hiç yapmayın ancak hoşunuza gittiği için yakıştığını düşündüğünüz içn yapıyorsanız ki yakışana yakışıyor bence yapmanın sakıncası yok ztn kim karışır ki..Herkesin saçı kendisine.Ancak merak ettim bu moda nerden çıktı diye?anlamı nedir?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 23 Ağustos 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
Saç,kaş neden çizdirilir?Anlamı var mıdır?

"bende bugün yaptım süper oldu :D"

Metroseksüel olma adımlarını atıyosun dikkat et sonrasıda gelebilir aman cok dikkat et gercekten
Mesaj tarihi:
işte doğal karizma budur : )[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
Mesaj tarihi:
gerçek düşüncen bu mu yoksa uyuz olduğun içn ve laf atmak istediğin içn mi bu msgı yazıyorsun merak ettim Manu?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
Mesaj tarihi:
hiç denemedim ama denersem belli olmaz
yakışırsa takılmaya devam edebilirim öyle[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
Sacın telafısı var da ama kasn yok uzun bı sure ama bazılarına yakısıyor tabı=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 23 Ağustos 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
gerçek düşüncen bu mu yoksa uyuz olduğun içn ve laf atmak istediğin içn mi bu msgı yazıyorsun merak ettim Manu?

Gercek düsüncem bu ndn dersen bende lens takıcaktım sorna baktım flaan arkadasın biri dedi metro olmaya mı basladın falan hry dedım hmm dıkat et dedı bak benım ark oyle oldu kuafore gıdıyo manikür pedikür falan yaptırıyo aman dedim ondan yazdım
Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 23 Ağustos 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
aslına bakarsanız özentilik ve de dikkat çekmek içn yapıyorsanız bencede hiç yapmayın ancak hoşunuza gittiği için yakıştığını düşündüğünüz içn yapıyorsanız ki yakışana yakışıyor bence yapmanın sakıncası yok ztn kim karışır ki..Herkesin saçı kendisine.Ancak merak ettim bu moda nerden çıktı diye?anlamı nedir?

hip-hop kültüründen gelen birşey[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Mesaj tarihi:
metroseksüel olunca alemin gay'i mi olunuyor onu anlamadım ben. bırak adam kaşını da çizer, saçını da.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
  • Yeni Oluştur...