Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xunn Salihe açık mektup..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bundan bir kaç hafta önce yaptıgımız grudemaçtan belki beni hatırlarsın xunn salih,4-1 lik acı hezimetini devamlı zerg op,zerg şifreli,zerg çok kolay bahanelerinin arkasına sakladın.Ben cömertligimden ötürü şimdi hem şerefini kurtarma,hem de utancını bastırma şansı vermek istiyorum sana.Biraz haysiyetin varsa ileri bir tarihte oynayabilecegimiz gracmeçe çıkarsın.Ben toss oynayacagim.Yiyorsa zerg oyna istersen demek isterdim ama sende o kıvılcımı görmüyorum.Bunu sorarak seni rencide etmek istemem.Bana ulaş..
Sevgilerimle Visas

tl;Dr : Yiyosa zergle çık lan karşıma hayvan..
Mesaj tarihi:

Ben bu konuda daha önce başka topicte yorum yaptım zaten;

Bu sefer öyle önceki gibi hiç bilmeyen adama 2 günlük süre verip muta basıp yenemeyeceksin.

Protoss oynama, sen de ben de biliyoruz ki toss'da berbatsın ve sana "Hurr durr toss oynuyordum çok kafam karıstı micro yapmam gerekiyo" mazeretlerini dinlemek istemiyorum.

1 ay istiyorum, çünkü çizim çalışmam ve Cataclysm de kasmam lazım. Bo7, 4 match olucak.

Hatta tam 1 ay olmasın, seni yılbası arifesinde döveyim, yıla mutlu baslayayım ne dersin?

Mesaj tarihi:
29 aralık olsun.20 gün fazla bile bana.tossum ben yapıcak bir şey yok abi,ensest olucaksa öyle olsun

http://sarcasticgamer.com/wp/wp-content/uploads/2010/08/Deviant_ID___Protoss_by_Mist_Howler1.jpg
Mesaj tarihi:
Toss olursan oynamanın gerçekten manası yok. Daha önce seninle pvp yaptık ve çooook ekmek yemen lazım.

İnsanlara eglenceli bir grudge match sunma zorunlulugumuz var.
  • Yeni Oluştur...