Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bundan bir kaç hafta önce yaptıgımız grudemaçtan belki beni hatırlarsın xunn salih,4-1 lik acı hezimetini devamlı zerg op,zerg şifreli,zerg çok kolay bahanelerinin arkasına sakladın.Ben cömertligimden ötürü şimdi hem şerefini kurtarma,hem de utancını bastırma şansı vermek istiyorum sana.Biraz haysiyetin varsa ileri bir tarihte oynayabilecegimiz gracmeçe çıkarsın.Ben toss oynayacagim.Yiyorsa zerg oyna istersen demek isterdim ama sende o kıvılcımı görmüyorum.Bunu sorarak seni rencide etmek istemem.Bana ulaş.. Sevgilerimle Visas tl;Dr : Yiyosa zergle çık lan karşıma hayvan..
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 event düzenlensin gene. kalite stream olsun, yorum olsun. çok iyiydi ilk maç. sc2 oynamamış olmama rağmen eğlendim baya.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Habire koptu stream lan neresi iiydi? Tunca sux aasfa
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sonraki stream iyiydi ya baya kopmadı hiç bende.
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 xunn salih ne yaw? evlendi mi bunlar? niye bi arada anılıyolar?
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 xunn un bi adı da salih mi? lan bende kaede'den bahsediliyor sandım...
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ahahah başlığı bi an aşk mektubu diye okudum :D Ama PvZ isteriz yani. Sonuça ZOP.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 taylan bundan sonra brotosumdur. brotoss olmanın avantajları. personal guard geliyo arastos.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ben bu konuda daha önce başka topicte yorum yaptım zaten; Bu sefer öyle önceki gibi hiç bilmeyen adama 2 günlük süre verip muta basıp yenemeyeceksin. Protoss oynama, sen de ben de biliyoruz ki toss'da berbatsın ve sana "Hurr durr toss oynuyordum çok kafam karıstı micro yapmam gerekiyo" mazeretlerini dinlemek istemiyorum. 1 ay istiyorum, çünkü çizim çalışmam ve Cataclysm de kasmam lazım. Bo7, 4 match olucak. Hatta tam 1 ay olmasın, seni yılbası arifesinde döveyim, yıla mutlu baslayayım ne dersin?
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 29 aralık olsun.20 gün fazla bile bana.tossum ben yapıcak bir şey yok abi,ensest olucaksa öyle olsun http://sarcasticgamer.com/wp/wp-content/uploads/2010/08/Deviant_ID___Protoss_by_Mist_Howler1.jpg
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 savas baltalari bilenmis cok kan dökülecek.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Toss olursan oynamanın gerçekten manası yok. Daha önce seninle pvp yaptık ve çooook ekmek yemen lazım. İnsanlara eglenceli bir grudge match sunma zorunlulugumuz var.
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Seviye çok ince çizgide gidip geliyor,ilk maçınız güzeldi,biraz daha uzun ve farklı stratejiler bekliyoruz ikinizden de
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 1 haftada karar kıldık etkisini yitirdiği için. Hem 1 ay ara bile verilmeyen grudge maça fazla uzun.
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ahaha abi bi zamanlar knight online için birbirimize ettiğimiz küfürleri yaptıgımı kavgaları hatırladım
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hiç alakası yok burada dönen geyiklerle. Algın kaymış.
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ya tamam işte abi "gel ulan vs ben hedehödö ile gelicem sen de yiyosa hödöhedeyle gel" tarzı bişi değil mi?
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Biri ciddi digeri reelde birbirlerine pandik atan adamlar arasında.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 niye ahmet siz birbirinize pandik mi atıyosunuz hala dssdfxcasdads nasıl soktum lafı çevirip aman tanrım neler yaptım ya off karnım ağrıdı gülmekten
Öne çıkan mesajlar