Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior mu açsam Druid mu ?


Fefe

Öne çıkan mesajlar

Bugüne kadar hep mage ve rogue karekterleriyle oynadım, başka karekter düşünmedim...

Ama şimdi Cataclysm ile Worgen oynamak istiyorum ve bir melee class açıp, çatur çutur dalmak istiyorum questlerde ve pvp'de, hiç çekinmeden solo quest yapmak ve gerekirsede pvp yapmak istiyorum.

Burdaki sorum belki garip kaçabilir ama asıl sormak istediğim, Druid'ün ayı formu ile warrior u kıyaslarsak..., çok farklılar biliyorum ama yinede fikrinizi almak istedim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi mage i balance olarak rogue da cat form olarak düşünürsek warrior ın tek işi melee olduğu için tabi ki druidden daha iyidir. Healerlık düşünmüyorsan warrior aç. Çünkü zaten mage balance dan iyi rogue cat formdan iyi warrior bear dan iyi. Ama druid oynamak ayrı bir zevktir. 4 senedir oynuyorum balance oynuyorum genellikle magelerden iyi oynuyorum fakat benimle aynı kalitede oyuncu mage geldiği zaman çok güzelde kesiyor :) Bence warrior aç druidle herşey de olursun hiçbirşey de olamazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mage ve Rogue oynadıysan hep, Druid aç bence.. Hybrid zevklidir.. Ama pvp si genelde şu ana kadar druid diyince akla hep resto geliyordu pvp de.. Cataclysm de ne olur tabi bilinmez..

Bearform ile Warrior (biraz captain obvious olcak) tank dışında karşılaştırmak olmaz.. pvpde feralsen arada frenzy regen, bash, charge, barkskin vs için geçilirde onun dışında kullanılmıyor..

Solo olayındada Druid warrioru katlar feral kastığını düşünerek soylersek.. Bear form eziyor o açıdan.

Zevk meselesi kısaca :) rogue oynuyorsan meele den almışındır hevesini. İlerde healer caster dps tank vs oynamak istersen pve de, druid hepsini yerine getiriyor o açıdan..

Druid oyna derim ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Druid güzel ve oynamayı merak ettiğim bir class aslında. Ama herşeyden var ama herşeyden tam yok tadında... Gerçi kendini healleme her zaman +dır büyük ihtimalle.


Masaüstü frp oynarken bile warrior oynamadım, her zaman mage daha çekici gelmiştir. Ve mage e alıştın mı , solo oynamak hakkaten çok kolay... Şehirlere teleportlar bile aklıma takılıyor başka class oynamak istediğimde...

Ama dediğim gibi, çatur çutur girmek istediğim bir class olsun istiyorum, druid de mantıklı warrior da... Hatta Pala bile olabilir ama Worgen Pala olamıyor.


Gerçi şu şekil, mage ve rogue da hep bir tetikte olmak lazım, mage de mesafeyi koruman lazım, rogue da da health azaltımı kaçmayı... Druid de alternatif kaçışları var ama warrior ya öldü ya öldürdü olayı (bildiğim kadarıyla) bir çekici geliyor.

Belki mageden sonra biraz yalın kalacak ama warrior, hele Worgen formda warrior güzel olabilir. Artık casual takıldığım için, end game de bir hırsım yok, pvp olabilir o da Bgler dışında... Normalde solo oynayacam artık...

Çok şey yazdım ama oyuna tekrardan başlarken yeni bir karekterle oynamak güzel geliyor. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior olasın var senin :D

hangi class pvpde ezer bakma, bi patchle değişir bütün işler.

en uzun süre oynadığım class druiddir. bi kere wotlk'ı saymazsak (wotlk çok kolay olduğu için) moonkin hariç bütün speclerinin rotasyonu zordur, hatta cat DPS wotlk gibi kolay bi expansionda bile oyuncuyu bayaa zorlayan bi rotasyona sahip. zor olduğu için de eğlencelidir :D tek dezavantajı ise istediğin kadar gear yap aylarca aynı kıllı popoya bakacaksın. ben bu durumdan sıkılıp dk rolladım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

druidde downtime olmuyor, healin var. warriorda downtime var.


Warr'da da down time yok gibi. Daha yeni levelladım War, Protta kıçım yer, ağzım yemek görmedi. Arms'ta çok çok az gördü. Victory Rush olayı bitiriyor.
Droodda kastım, War' ı da yeni kastım, War beni daha iyi ifade ediyor farkettim :D.
Drood ortam çocuğu, milleti eğlendirir, /bearform /dance /shinydiscoballs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

melee açıdan bakarsak , iki karakteri de level 30a kadar kastım cata sonrası , warrior zevk ve rahatlık olarak ezer. downtime yok çünkü victory rush sayesinde heala ihtiyacın kalmıyor.

ha ben rahat rahat levelleyim , sonra 85te mage olurum diyosan o ayrı. 2-3 karakteri levellemek yerine 1 karakteri levelleyip farklı farklı oynama tadı var druidin.

kişisel tercihe kalıyor artık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende araya karışayım, benimde shaman ve pri hariç diğer classlar hep lvl 80. hayalim worgen shamandı ama maalesef shaman yok worgende. Ben ne yapayım? 0 dan worgen warrior kasmaktansa pri kasayım değilmi. Enable olduğundada warrior umu worgen yaparım gerekirse..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...