Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dreagloth said: Çocukken solcuların evine topun mu kaçtı senin? yooo. benm en yakın en sevdiğim 18 yıllık arkadaşım, gördüğüm en ağır solcudur. o ve onun gibi ağır solcu, eylemci, mitingçi arkadaşlarını da çok severim. aramayınca darılırlar hatta. di nin söylediği şey yanlış, ama hala kabul etmemekte ısrarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dreagloth said: Çocukken solcuların evine topun mu kaçtı senin? Ahahaha yazicaktim da gerek kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bu ülkede memur öğrenci işçi hakkını savunamaz yoksa böyle dayak yer normal diyorsunuz.Pkk sempatizanları istanbulda yol kesip sağı solu ateşe veriyor iki göz yaşı bombası atıp kaçıyor polis.Terörist cenazesinde devleti bölmek adına sloganlar atılıyor poliste tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 di said: dreagloth said: Çocukken solcuların evine topun mu kaçtı senin? Ahahaha yazicaktim da gerek kalmadi. peki ya sizi çocukken nezarete mi aldılar ? malum nezarethaneler fenaymış, pek fena şeyler yapıyomuş polisler. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dragonmax said: yok, en yakın en sevdiğim 18 yıllık arkadaşım gördüğüm en ağır solcudur. o ve onun gibi ağır solcu, eylemci, mitingçi arkadaşlarını da çok sverim. aramayınca darılırlar hatta. di nin söylediği şey yanlış, ama hala kabul etmemekte ısrarlı. Peki duzeltiyorum o zaman, senin fikirlerini empoze ediyorum; Geri zekali hatun niye gitmis ki ? Gitmese dayak yemezdi. Bugune kadar hangi polis evinize gelip dayak atmis ? Kim dayak yediyse mitinge gittigi, hakkini savundugu ya da sesini cikarmak istedigi icin yemis. Hayir hani polis de yanlis tamam da gitmeseydi dayak yemezdi iste. BILE BILE LADES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 şurda dahi bu tarz yorum yapabilenleri görmek içler acısı. doğmamış çocuk ölmüş orda senin yaptığın muhabbete bak. insanlığa sığar mı ? hamileyken oraya gidip gitmemesi hiçbir şeyi değiştirmez. doğmamış bi bebek ölmüş sonuçta. anne adayı 19 yaşında daha. ilk posttaki tarzda yorum yapanlara soruyorum insan mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 İlk elden yaşayan akrabalarım var o yılları evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hayat çok acımasız yia bi de çok zor yia öptüm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Doğmamış bebek nasıl ölüyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 nükleer bomban olucak böyle 21. yüzyıl bütün medeniyetlerini ortadan kaldırıcaksın.Sonra sıfırdan uygarlık kurucan böyle toplayıcıkla geçinen , özel mülkiyetin olmadığı falan , bozulmamış , yozlaşmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 di said: Dragonmax said: yok, en yakın en sevdiğim 18 yıllık arkadaşım gördüğüm en ağır solcudur. o ve onun gibi ağır solcu, eylemci, mitingçi arkadaşlarını da çok sverim. aramayınca darılırlar hatta. di nin söylediği şey yanlış, ama hala kabul etmemekte ısrarlı. Peki duzeltiyorum o zaman, senin fikirlerini empoze ediyorum; Geri zekali hatun niye gitmis ki ? Gitmese dayak yemezdi. Bugune kadar hangi polis evinize gelip dayak atmis ? Kim dayak yediyse mitinge gittigi, hakkini savundugu ya da sesini cikarmak istedigi icin yemis. Hayir hani polis de yanlis tamam da gitmeseydi dayak yemezdi iste. BILE BILE LADES! bu arada cidden en yakın dostum ağır solcudur. hatta bi gün şuursuzca içtik, bu sızdı. uyurken hitler fotorafına sarılmış fotoraflarını çektik. ertesi günü bizi 1km kovalamıştı kamerayı alıp kırabilmek için. ne gnlerdi ya, özledim arkadaşımı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Burası Türkiye rörörörörö Ayrıca ben böyle olması gerekeni savununca aynen bu modda olan bazı arkadaşların şimdi benim urumumda olduklarını görmek değişik oldu. Neyse di haklı, dragonmax haksız. sçs, bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 birazda bile bile lades olmuş. miting vs ile alakası olmayan vatandaşı coplayan polisin ülkesiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dragonmax said: di said: Alinti yapmaya ugrasamicam simdi de "ilk giden kisiyi, ikinci olarak polisi sorgularim" demek "gidersen polis dover tabi, adamlarin yapisi bu" demek ile ayni sey. Hani sacmalamarinizi gectim de yazdiginiz seyin ne anlama geldigini bilmiyorsaniz onu yazmayin bari. valla ben senin saçmalamalarını geçemiyorum kusura bakma di :) sölesene bana, hamile karını mitinge götürürmüsün. adam gibi delikanlı gibi doğru dürüst cevap ver nolur daha fazla seviye düşürme. aklımda kahvede bordo bereliler ve f16lar ile ilgili sohbetler edip kıvanç duyan bir adam gibi canlanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 nilep'in yarasına da parmak basılmış oldu. iyi ki mitingler var iyi ki polisler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Aket-Atum said: Şu haberde bile insanların takıldığı noktaya bakın. "niye türban takmadın laaaaaan!" demediklerine şükret. sırf laf etmek için laf ediyorlar, "aha lan 19 yaşındaymış, bak bir açığını buldum hahahaha" hesabı... ha sonra gidip sübyancı köşe yazarlarını okuyorlar o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi bu polisleri anlamak mümkün değil mitinge gelene tekme tokat ama beşiktaş-bursa maçında kaçacak delik ara hangi deliğe kaçağanı sölemek isterdim ama söyleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Aket-Atum said: Dragonmax said: di said: Alinti yapmaya ugrasamicam simdi de "ilk giden kisiyi, ikinci olarak polisi sorgularim" demek "gidersen polis dover tabi, adamlarin yapisi bu" demek ile ayni sey. Hani sacmalamarinizi gectim de yazdiginiz seyin ne anlama geldigini bilmiyorsaniz onu yazmayin bari. valla ben senin saçmalamalarını geçemiyorum kusura bakma di :) sölesene bana, hamile karını mitinge götürürmüsün. adam gibi delikanlı gibi doğru dürüst cevap ver nolur daha fazla seviye düşürme. aklımda kahvede bordo bereliler ve f16lar ile ilgili sohbetler edip kıvanç duyan bir adam gibi canlanıyorsun. dostum sorduum soruya vereceğiniz cevabın da ne olduğunu herkes biliyor. daha kasmaya gerek yok. kahvede oturanlar bordo bereli ve f16 larımı konuşuyomuş. ben onların okadar konuştuunu bile sanmıyorum. pişti çay pişti çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Fetus mu yoksa bebek miymiş kaybedilen acaba? 2.nin tıp dilinde aralarında fark var yanılmıyorsam. Bu arada temizleme işlemine başlıyorum, uzatırsanız banwave başlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 olaya da nerden bakrsan bak 2 ucu kakalı değnek biri daha 19 yaşında hamile ve mitinge gidiyor polis dövüyor kız bağırıyor hamileyim diye off ya ne hale geldik artık. ama mantıken bakıcak olursak hamile bir bayanın muhtemel olay çıkacak bir mitinge gitmesi saçma değil ama yanlış tedbir olmak lazım can taşıyorsun evladını taşıyorsun karnında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aynı polsi maçtaki oalylarda nerdeydi ? pkk eylemlerinde gazetecilerin kafalarına kaldırım taşlarıyla vurulurken, otobüsler ateşe veerilirken nerdeydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konu o polislerin nerde olduğu değil karıştırmayın lütfen. Aluriel said: aynı polsi maçtaki oalylarda nerdeydi ? pkk eylemlerinde gazetecilerin kafalarına kaldırım taşlarıyla vurulurken, otobüsler ateşe veerilirken nerdeydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 polis varsa aranızda yada tanıdığınız kusura bakmayın ama yeminle en tiksindiğim meslek Türkiye'de. düşün rteden bile bu kadar nefret etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Di sabit fikirlerini biraz aşabilsen forumdaki insanlarla anlaşabileceğini farkedeceksin abi. Ama biraz sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Absolut said: Hamilelik durumu konusunda yorum yapma hakkımız yok kendi seçimidir ama öyle bir ortama gitmemesi gerekirdi elbette... FAKAT bir diğer açıdan da polisin insanları o alana gittiğinde tekmelemesine bu kadar normal bakmak da baya üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar