Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polis tekmesi ile karnındaki bebeği kaybetti.

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Çocukken solcuların evine topun mu kaçtı senin?

yooo.
benm en yakın en sevdiğim 18 yıllık arkadaşım, gördüğüm en ağır solcudur. o ve onun gibi ağır solcu, eylemci, mitingçi arkadaşlarını da çok severim. aramayınca darılırlar hatta.

di nin söylediği şey yanlış, ama hala kabul etmemekte ısrarlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

yok, en yakın en sevdiğim 18 yıllık arkadaşım gördüğüm en ağır solcudur. o ve onun gibi ağır solcu, eylemci, mitingçi arkadaşlarını da çok sverim. aramayınca darılırlar hatta.

Peki duzeltiyorum o zaman, senin fikirlerini empoze ediyorum;

Geri zekali hatun niye gitmis ki ? Gitmese dayak yemezdi. Bugune kadar hangi polis evinize gelip dayak atmis ? Kim dayak yediyse mitinge gittigi, hakkini savundugu ya da sesini cikarmak istedigi icin yemis.

Hayir hani polis de yanlis tamam da gitmeseydi dayak yemezdi iste. BILE BILE LADES!
Sosyal ağlarda paylaş

şurda dahi bu tarz yorum yapabilenleri görmek içler acısı. doğmamış çocuk ölmüş orda senin yaptığın muhabbete bak. insanlığa sığar mı ? hamileyken oraya gidip gitmemesi hiçbir şeyi değiştirmez. doğmamış bi bebek ölmüş sonuçta. anne adayı 19 yaşında daha. ilk posttaki tarzda yorum yapanlara soruyorum insan mısınız ?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Dragonmax said:

yok, en yakın en sevdiğim 18 yıllık arkadaşım gördüğüm en ağır solcudur. o ve onun gibi ağır solcu, eylemci, mitingçi arkadaşlarını da çok sverim. aramayınca darılırlar hatta.

Peki duzeltiyorum o zaman, senin fikirlerini empoze ediyorum;

Geri zekali hatun niye gitmis ki ? Gitmese dayak yemezdi. Bugune kadar hangi polis evinize gelip dayak atmis ? Kim dayak yediyse mitinge gittigi, hakkini savundugu ya da sesini cikarmak istedigi icin yemis.

Hayir hani polis de yanlis tamam da gitmeseydi dayak yemezdi iste. BILE BILE LADES!

bu arada cidden en yakın dostum ağır solcudur. hatta bi gün şuursuzca içtik, bu sızdı. uyurken hitler fotorafına sarılmış fotoraflarını çektik. ertesi günü bizi 1km kovalamıştı kamerayı alıp kırabilmek için. ne gnlerdi ya, özledim arkadaşımı :(
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

di said:

Alinti yapmaya ugrasamicam simdi de "ilk giden kisiyi, ikinci olarak polisi sorgularim" demek "gidersen polis dover tabi, adamlarin yapisi bu" demek ile ayni sey.

Hani sacmalamarinizi gectim de yazdiginiz seyin ne anlama geldigini bilmiyorsaniz onu yazmayin bari.

valla ben senin saçmalamalarını geçemiyorum kusura bakma di :)
sölesene bana, hamile karını mitinge götürürmüsün.

adam gibi delikanlı gibi doğru dürüst cevap ver

nolur daha fazla seviye düşürme. aklımda kahvede bordo bereliler ve f16lar ile ilgili sohbetler edip kıvanç duyan bir adam gibi canlanıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Şu haberde bile insanların takıldığı noktaya bakın.

"niye türban takmadın laaaaaan!" demediklerine şükret.

sırf laf etmek için laf ediyorlar, "aha lan 19 yaşındaymış, bak bir açığını buldum hahahaha" hesabı...
ha sonra gidip sübyancı köşe yazarlarını okuyorlar o ayrı...
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Dragonmax said:

di said:

Alinti yapmaya ugrasamicam simdi de "ilk giden kisiyi, ikinci olarak polisi sorgularim" demek "gidersen polis dover tabi, adamlarin yapisi bu" demek ile ayni sey.

Hani sacmalamarinizi gectim de yazdiginiz seyin ne anlama geldigini bilmiyorsaniz onu yazmayin bari.

valla ben senin saçmalamalarını geçemiyorum kusura bakma di :)
sölesene bana, hamile karını mitinge götürürmüsün.

adam gibi delikanlı gibi doğru dürüst cevap ver

nolur daha fazla seviye düşürme. aklımda kahvede bordo bereliler ve f16lar ile ilgili sohbetler edip kıvanç duyan bir adam gibi canlanıyorsun.

dostum sorduum soruya vereceğiniz cevabın da ne olduğunu herkes biliyor. daha kasmaya gerek yok. kahvede oturanlar bordo bereli ve f16 larımı konuşuyomuş. ben onların okadar konuştuunu bile sanmıyorum. pişti çay pişti çay
Sosyal ağlarda paylaş

olaya da nerden bakrsan bak 2 ucu kakalı değnek biri daha 19 yaşında hamile ve mitinge gidiyor polis dövüyor kız bağırıyor hamileyim diye off ya ne hale geldik artık.

ama mantıken bakıcak olursak hamile bir bayanın muhtemel olay çıkacak bir mitinge gitmesi saçma değil ama yanlış tedbir olmak lazım can taşıyorsun evladını taşıyorsun karnında.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...