dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bella said: umarım kız ve ailesi peşini bırakmaz da gerekli işlem yapılır o polisin hakkında. yorum sahiplerinin hepsi de beyinsizin önde gideni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 19 yasında cinsel hayatı varlan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 moncici said: Dragonmax said: moncici said: miting varsa, polis varsa, dayak da vardır diyerek zaten sen hakaret etmiş oluyorsun. hangi mitingde dayak yok. polisin saldırıp vuracağını bile bile gidiyor oraya öğrenciler. polis elinde çiçeklerle beklemiyor. ben gidenleri dövsünler demiyorum. ama %98 polis göstericiye saldırıyıor bu ilkede. e biliyosun saldırıyor, dayak atıyor vuruyor, neden hamile hamile gidiyosun. bile bile lades demiş oluyosun. ben bunu sorgularım. ha polis kanada polisi gibi olsaydı, evet burda kıza neden hamile mitinge gittin demez, oha polis ne yapmış derdir, öncelikli sorgulayacağım şey polis olurdu. tamam solcular gaz, çoğunun babalarıyla problemleri var, kitle hareketleri süper ego bilmem ne bu geyikler zaten hep yapılıyor. ama o kızın o mitinge gitmesindeki psikolojiyi yasalar sorgulayamaz arkadaşım, dostoyevski falan sorgular. şimdi ben de coplayan polisin psikolojisini dökeyim ortaya kendine güvensizlikten başlayıp, ikisini kapıştıralım. daha sağlıklı olan psikolojiyi haklı seçelim. ayrıca bir eylemi iki ayrı kişi çok farklı amaçlarla yapabilirler. o yüzden bazı standartlar vardır. burada tartışılması gereken şey miting yapmak dayak yemeyi, çocuk kaybetmeyi falan gerektiriyor mu. sen evet demeye getiriyorsun ben de bunun bir hakaret olduğunu söylüyorum. hakaret de göreceli bir kavram sonuçta. tükiyeye yabancı birisinin bakış açısıyla yaklaşıyosun meseleye. neredeyse uzun yıllar yurt dışında yaşayıp geri dönmüş ve olayları artık daha farklı daha yabancı bir mantıkla yargılıyorsun diyeceğim. türkiyede bazı şeyler genel geçerdir. ör: hiçbir araç sahibi yaya geçidince yaya yol vermez, ancak kırmızı yanıyosa durur. benim şuan bulunduğum ülkede ise yola çıkarken sağa sola bakmayı bile unuttum. yaya geçidi kesik çizgilerine ayağımı deydirdiğim anda peş peşe fernlemeler, adam 80le gidiyosa bile duruyor. şimdi ben bu alışkanlıkla türkiyeye dönsem ve dalgınlıkla birden ana caddeye ışık olmayan yerde nasılsa yaya geçidi var diye atlasam, ve bizim saygısız sürücülerimizden bir tanesi de yaya geçidinde yayaya yol vermek zorunda olmasına rağmen sallamasa ve duramasa ve bana çarpsa da ben ölsem. ne dersin? yazık olmuş, aracın yaya geçidinde yol vermesi gerekirdi ama abi allaşkına insan da bi sağına soluna bakar dimi, hata çocukta, dikkat etmeden ya da arabanın duracağını düşünerek yola atlamasaymış derdiniz. bu mevzu da bunun gibi. OLMASI GEREKEN: polisin hiçbir suretle hiçbir kimseye hiçbir şekilde vurmaması. ben bunu tasrif ediyomuuyum HAYIR(nedense ediyomuşum gibi algılayan düşük zekalı arkadaşlar var ya neyse) ama PRATİKTE VAR OLAN: türkiyede solcu mitinglerinde polis göstericilere vurur (fact) bu mitinglerde eylemcilere su sıkılır, biber gazı atılır, jopla vurulur, sıkıştırılırsa tekme atılır, yakalanırsa karkola götürülüp sabaha kadar dövülür. bu bilinen bir gerçek mi? EVET. o halde, ben de diyorum ki, be hey gerzek, madem hamilesin, mitingde ne işin?? bana isteyen istediği gibi hamile karıl sen karışamazsın diyosunuz. ulan banane, isterse 16sında çocuk yapsın, ben mi bakıcam anasını satim. hakikatten banane... bana hamile olduunu bilmiyodur diyosunuz. ben de kaynak gösterip, kadınların çok büyük oranda max 4. ile 5. haftada test yapmadan bile hamile olduklarını, vücutlarındaki değişimlerden anladıklarını söylüyorum. ayrıca 19 yaşındaki bi kız üniversitede biri ile cinsel ilişkiye giriyorsa, adet dönemini gayet sıkı takib eder, ve en ufak gecikmede de çocuun başını yemeye başlar. o hamile kaldıını çok sonra anlama davaları (gene çook büyük oranla) evli çiftlerde oluyor, ya da hatırlanmadan girilen ilişkiler vs (sarhoşluk, parti vs) edit: di said: Mevzu ile ilgili soylenecek bir sey yok daha fazla. Bir yanda insanlik disi bir mudahale ve diger yanda bunu cesitli sekiller hakli cikaran sizler varsiniz. bir tanecik bile olsun bana "polis haklı beyler" dediim bi postumu göstersene di. sen nası kafası güzel bişeysin ya allam. bi git temiz hava al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 erkek yine dayanabilir anlamında.ben hayatımda mitinge katılmadıgım halde bikaç defa cop yemiştim karambollerde erkeği çekiştirip mudahale etmekle kadın aynı değil yani herşekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ne bicim forumuz lan. polisi sevenler falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 polislerin cogu ergen adamlar bu adamlar hangi eğitimle nasıl mezun oluyorlarda polis oluyorlar merak ediyorum cahillik akıyor yüzlerine bakmak yeterli.bir ara hepsimi aynı lan diye kendi kendime butun gordugum polisleri inceliyordum bi tek yunuslar adam gibi adam oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 onlar da işini yapıyor nihayetinde. sahdfaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 polisin sertlik kullanmasını gerektiren bir durum var mı, yok mu bunu tartışsanız anlayacağım da; tekme atmasının, jop sallamasının neyini tartışıyorsunuz onu anlamadım. eğer olaylar o noktaya vardıysa, polis tekme de atar, jop da sallar. haksız olduğunu bilerek gidip özür dilemeye çalışan liseli mahçupluğuyla, "sayın gösterici abim-ablam yanlış yaptığınızı düşünüyoruz biz teşkilatça vs" mi diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Alinti yapmaya ugrasamicam simdi de "ilk giden kisiyi, ikinci olarak polisi sorgularim" demek "gidersen polis dover tabi, adamlarin yapisi bu" demek ile ayni sey. Hani sacmalamarinizi gectim de yazdiginiz seyin ne anlama geldigini bilmiyorsaniz onu yazmayin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ee yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 di said: Alinti yapmaya ugrasamicam simdi de "ilk giden kisiyi, ikinci olarak polisi sorgularim" demek "gidersen polis dover tabi, adamlarin yapisi bu" demek ile ayni sey. Hani sacmalamarinizi gectim de yazdiginiz seyin ne anlama geldigini bilmiyorsaniz onu yazmayin bari. valla ben senin saçmalamalarını geçemiyorum kusura bakma di :) sölesene bana, hamile karını mitinge götürürmüsün. adam gibi delikanlı gibi doğru dürüst cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 zararsız miting diye birşey var yahu.polis elinde her pankart olup yürüyeni copluyor.bunun neyi normal taşlarla sopalarla saldıranlara sonuna kadar vursunlarda adamlar kendi hallerinde mitingcilerede zor kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Red said: zararsız miting diye birşey var yahu.polis elinde her pankart olup yürüyeni copluyor.bunun neyi normal taşlarla sopalarla saldıranlara sonuna kadar vursunlarda adamlar kendi hallerinde mitingcilerede zor kullanıyor bilmemne rıhtımında alkol yasknalndı dye kalabalık bir grup rıhtımda izinsiz gösteri yaptı. yaptıkları eylemlerinde pankart açtılar, slogan attılar, hep beraber yasak olan bölgede ellerinde getirdikleri bardakları ile içkilerini içip dağıldılar. polis bunlara neden girişmedi? kesin aralarında hamile yoktur ondan belkide. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Artik polise emir kulu falan denemez bu olaydan sonra. Yemisim emir kulunu, nerde görülmüs bir kadinin karnina tekme atmak, ki bu hamile olan birisi ve hamile oldugunu söyledigi halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Çok güzel söyledin maksimum ejderha kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 olay üzücü, sonuç üzücü. hata poliste tabii ama ben kızın yerinde olsam o mitinge hamileyken gitmem, o da sağduyu meselesi. aynı şekilde bronx'da üzerimde "i hate niggaz" yazısıyla da gezmem hamileyken. dayak yememem lazım doğru, ama fiilen durum başka olabilir. sonuçta bu tarz bir aktiviteye katılmak da "hamileyken şunu yemeyin/içmeyin" olayları gibi birşey. yaparsa/yapmazsa hep kendi iyiliği için. bunu da annenin değil, bebeğin açısından yaklaşarak söylüyorum. esas olan ona olmuş nihayetinde. hata hırsızda, ama kapıyı da kilitlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Şimdi mitingçileride melek yapmamak lazım yani onların içinde de cidden kargaşa çıksın diye karşıdaki polise hakaret edeninden provake edenine bin türlüsü var. Ama polisin bunlara karşı durmasını biliyor olması lazım ve müdehale kararı alındığında (eninde sonunda bu noktaya gelebilyor bazı mitingler) ise bu işi minimum zarar vererek halletmeleri lazım. Burda bahsedilen gibi 1vs5 kişi mesela tamamen şahsi bir konudur bence yani gelen "DAĞITIN" emrinde 1vs 5 dalın denmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hirsiza kilit dayanmaz. atasozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Esh said: hirsiza kilit dayanmaz. atasozu off cuk oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ouv taktik degisti. Birak hacim bu ayaklari. Yazdigin seyi sokuyorum gozune, karini goturur musun ? diyorsun. Alakaya maydonoz resmen. Protesto etmek -yagmalamak ile karistirmayin, anlamini bilmiyorsaniz sozlugu acin bakin- her vatandasin hakki. Fakat cok iyi bildiginiz bir gercek ki bizim ulkede yerine gore hak bu. AKP'nin genclik kollari yuruseydi orda tek bir olay bile cikmazdi. O yuzden ... telefon caldi ugrasamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mitinglere kalp rahatsizligi olan, hamile olan, yasli olan, cocuk olan gelmesin döveriz diye birsey mi var yahu. Pkk'liyiz deseler bu kadar siddete maruz kalmazlardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hamileyim vurmayın dedim yazıyor mesela ne bilim her mitinge gitmek alınan bir risk.nolcagı belli değil.fakat mitingde olayda cıksa gidip kadını dövmek hatta hamileyim dediği halde dövmenin savunulcak birşeyi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hata niye hırsızda ya? Adamın işi çalmak, başarılı bir şekilde çalıyorsa hata falan yok demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 di said: Ouv taktik degisti. Birak hacim bu ayaklari. Yazdigin seyi sokuyorum gozune, karini goturur musun ? diyorsun. Alakaya maydonoz resmen. Protesto etmek -yagmalamak ile karistirmayin, anlamini bilmiyorsaniz sozlugu acin bakin- her vatandasin hakki. Fakat cok iyi bildiginiz bir gercek ki bizim ulkede yerine gore hak bu. AKP'nin genclik kollari yuruseydi orda tek bir olay bile cikmazdi. O yuzden ... telefon caldi ugrasamicam. di cevap vermedin. hamile karını o çoksevdiin cicili bicili bol gazlı, çok entellektüel, aşırı kültürel, kahraman meydanı, solcu mitingine götürürmüsün. götürürüm de, mevzu kapansın. ben de anlicamki, Dİ, bu dünyada hakkını (hangisi ise artık o) savunabilmek için, hamile karısının çocuğunu düşürmesine bile göz yumar, okadar süper bir "ezilmişlerin savunucusu" kahramandır. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Çocukken solcuların evine topun mu kaçtı senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar