reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 deneysiz bir kimya du-su-nu-le-mez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Seele said: C# cünkü IDE olayi cok iyi yaninda birde .NET gibi bir öküz var. Tekerlegi yeniden icat etmeye gerek yok. Ayrica bir cok sirket C# bilen adam ariyor. Yanlis. Su anda en cok aranan dil Java, ha ne farkettirir? Hic birsey. 3 ay sonra C# olur bir 4 ay sonra baska bir dil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 C'yi başlangıçta öğrettiler kolay geliyo şimdi onu seviyorum. Ancak Fortran'da yazılmış bir kodun çalışma süresi gerek C gerek Java gerekse tüm diğer dillere göre gözle görülür derecede daha hızlı olduğu için özellikle uzu n zamanlı işlemlerde fortran tercih sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Gladmir said: Ayri seylerden bahsediyoruz. Bir onceki postunda A dilinden uzman B dilinden uzman olmaktan ziyade ikisinide hakim olmaliyiz demistin, soylediklerine ithafen bende olayin ozu herhangi bir dilde veyahut dillerde uzman olmak degil, teknolojik olarak dogru secimleri yapmaktir dedim. Sonucta isin tanimi Yazilim Muhendisi, sen logic/algoritma biliyorsun, gerisi syntax dir a b c c# java farketmez, geregini neyse o syntax i kullanirsin. Yok ben onda da x dilinde uzman y dilinde uzman olan kişilerin farklı olmasını savunmuştum ama yanlış anlaşılmış heralde. Benim için mesela aman piyasaya uygun dilleri öğreniyim iş bulayım diye bir derdim olmadığından sadece 1-2 dile yoğunlaşıyorum gerisi beni enterese etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/anders_hejlsberg_8a1b3_36c13.jpg sahibi geldi beyler dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ulan su adamin binde biri fln olablilsem keske lan. bu ikiliden bahsetmiyorum bile, keza kendileri ilahtirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 senko noktayi koymus. "bu dil ile bu isletim sistemini gelistirmek cok zor onun icin kendi dilimizi yazalim" they got balls O this big. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 El-Barto said: Gladmir a b c diye sıralayınca aklıma geldi bu F# 'ı kullanan varmı hiç ya. Üniversite de öğretirler hep ilk senede functional sora oop'a, avantajı nedir functionalın ben hala bilmiyorum. unide mi ogretiyolar f# i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Hangi uni de ogretiyorlar onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 konservatuar diye dusundum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ahauh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bilgisayar bilimi derslerinin projeleri için java çok iyi gidiyor hızlıca veri yapıları, algoritmalar geliştirebiliyorum. .NET'e bulaşacaksak C#. asp.net ile de proje geliştirmek zorunda kalmışlığım da oldu. Asp.net çözümden çok sorunlarla uğraştırıyor yeni biri için. Ufak tefek web uygulamaları için php + mysql yeterince pratik. Linuxte bash bilmediğim ve phpyi daha rahat bulduğum için cron işler için php ile yazıyorum genelde. Yüksek performansa ihtiyaç duyduğum bir uygulama yazmadım daha ama yazacak olsam c++ kullanırım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 her türlü c# derim. tam raadol kanka dili ama performans gerekli olan eşşek bilimsel hesaplar için c faforim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aslinda en iyi dil python diyolar ogrenmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 meraba http://www.thocp.net/biographies/pictures/turing_alan_04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 biraz ezik kacacak ama css'i cok seviyorum :) bir web sitesine gorunumunu sonsuz yaratıcılıkla vermek hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 CSS PROGRAMLAMA DİLİ DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 oha adam geldi css dedi yaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 alan turing de gay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 onu biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ractamainus said: CSS PROGRAMLAMA DİLİ DEĞİL! css bir yunan golude degildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 binahyennnnnnn CSS bir dil degildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar