Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi programlama dilini, neden seviyorsunuz ?

di

Öne çıkan mesajlar

Gladmir said:

Ayri seylerden bahsediyoruz. Bir onceki postunda A dilinden uzman B dilinden uzman olmaktan ziyade ikisinide hakim olmaliyiz demistin, soylediklerine ithafen bende olayin ozu herhangi bir dilde veyahut dillerde uzman olmak degil, teknolojik olarak dogru secimleri yapmaktir dedim.

Sonucta isin tanimi Yazilim Muhendisi, sen logic/algoritma biliyorsun, gerisi syntax dir a b c c# java farketmez, geregini neyse o syntax i kullanirsin.

Yok ben onda da x dilinde uzman y dilinde uzman olan kişilerin farklı olmasını savunmuştum ama yanlış anlaşılmış heralde. Benim için mesela aman piyasaya uygun dilleri öğreniyim iş bulayım diye bir derdim olmadığından sadece 1-2 dile yoğunlaşıyorum gerisi beni enterese etmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar bilimi derslerinin projeleri için java çok iyi gidiyor hızlıca veri yapıları, algoritmalar geliştirebiliyorum. .NET'e bulaşacaksak C#. asp.net ile de proje geliştirmek zorunda kalmışlığım da oldu. Asp.net çözümden çok sorunlarla uğraştırıyor yeni biri için. Ufak tefek web uygulamaları için php + mysql yeterince pratik. Linuxte bash bilmediğim ve phpyi daha rahat bulduğum için cron işler için php ile yazıyorum genelde. Yüksek performansa ihtiyaç duyduğum bir uygulama yazmadım daha ama yazacak olsam c++ kullanırım muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...