di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Selamlar, Birden fazla programlama dili biliyorsaniz, en azindan bilgi sahibiyseniz, syntax haricinde bir sebep gostererek yanitlamanizi rica ediyorum. Ben sorunun cevabina Java dedim esasen cunku Java calisirken farkettim ki, bil dilin sunmasi gereken her seyi sunuyor. En basitinden design pattern'larla ic ice gecmis ve okurken bir yandan "yazilim dedigin bunlara sahip olmali, boyle olmali" kismini beyninize kaziyor. Sizin gerekceniz hangi dil icin nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben de java dicem ama, azicik kullandiim icin pek bisey diyemiyorum. java c++ ustune mis gibi gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 tabiki de c c is gods programming language. sistem uzerinde ne kadar hakimiyetim olursa o kadar cok seviyorum ben o dili. Cok iyi bilmememe ragmen vhdl de guzel. Onun olayi biraz daha ayri tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 genelde ufak projelerde calistigim icin weak typed dilleri cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 java, c# gibi diller en iyisi deniyor ama ben c++'ı seviyorum. neden bilmiyorum, belki daha sade, daha direk olduğu için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Masaüstü programlamada C++ ve C# favorilerim. C++'ı seviyorum çünkü hem C tabanlı, hem OOP, hem de unmanaged. Aynı fonksiyon içinde hem STL templatelarıyla istediğin şebekliği yapıyosun, hem de bi ASM bloğu açıp içine assembly kasabiliyosun. Çüş derler adama. C#'ı seviyorum, çünkü hem C tabanlı, hem OOP, hem managed (garbage collectionla uğraşmıyosun en basitinden), hem de Microsoft yaptığı her şeyde onu destekliyo. Her ürünüyle entegre. Dün biraz WPF bakınayım dedim de, inanılmazdı. Microsoft'un en başarılı işleri C# ve WPF olsa gerek. Web programlama konusunda da PHP'yi ilk gördüğümde aşık olmuştum diyeyim. Çünkü o zamanlar C/C++ gibi diktatör dillerle çalıştığım için, PHP'nin değişken tanımlama sistemine inanamamıştım. Artı, PHP'yi webin C++'ı gibi görüyorum, biçok şeyin kontrolünü bizzat eline alabiliyosun. "En güzel thread sınıfları" ödülü de Java'ya gelsin. Benim için ideal programlama dili de C tabanlı, OOP, unmanaged, loosely typed, kendi garbage collectionunu kendi yapan ve kolay entegre edilebilen bi dil olur heralde. En azından string, list, thread, process, socket, web request/response gibi "temel" classlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 her programlama dilini seviyorum gibi olmuş o (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Java. "Write once, debug everywhere." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 C#. Ameleligi az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 c c++ java c#, bunları gördüm üni'de. c# ile 1-2 proje yaptım, o sırada diğerlerini unuttum fln. Şu an ya c ya da java kasıp bir iş bulmam lazım:), hala kararsızım. C# ile bi cacık olmaz gibi, herkes c yada java arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Herhangi bi yazılım şirketinde işlerin %80'i falan C# ile yapılıyo gördüğüm kadarıyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 En temeline inme huyum olduğundan C. Gerçi bi tarafım yese assembly falan öğrenirim ama gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Peki türkçeye çevrilmiş Java başlangıç yada Javaya giriş tarzında yeni başlayanlar için bildiğiniz güzel bir kitap var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Pickles said: En temeline inme huyum olduğundan C. Gerçi bi tarafım yese assembly falan öğrenirim ama gerek yok kesinlikle katılıyorum, c veya c++ kullanırken kendimi bilgisayara hakim hissediyorum : P aslında amaca göre değişiyor benim sevdiğim diller, platform sıkıntısı yoksa, c#. hem web hem masaüstü için, visual studio ile de süper bi ikili oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 C#. cok fazla bilmiyorum ama dokumantasyonu cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bu arada favori dillerimden biri de Ook!. Hello World in Ook! Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook! Ook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 lolcode daha guzel bence ook'tan HAI CAN HAS STDIO? PLZ OPEN FILE "LOLCATS.TXT"? AWSUM THX VISIBLE FILE O NOES INVISIBLE "ERROR!" KTHXBYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 lolcode rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Visual Studio'da C# takılmak en iyisi. Bir kere instance olayı süper. Öğrenmesi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bone said: lolcode rulz. bir kere nazik dil. plz diyor requestten once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 lolcode compiler lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Benim sorum biraz yanlis algilanmis sanki. Ya da ben yanlis sormusum. Bildiginiz diller arasinda hangisini neden secersiniz diye merak ediyorum ben. Haliyle oraya assembly yazmanizin bir anlami kalmiyor zira 7-8 harfli adinizi yazmak icin 30 satir kod yazmaktan bahsediyoruz oyle bir durumda. Haliyle MUDA NA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Matlab =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Son cevap ile emin oldum ki sorun bende degil. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar