yvodet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 97 yılında tek cilt olarak çıkan ve sınırlı sayıda basılan nadir Warhammer Fantasy çizgiromanıdır. Konusu Lizardmen , Beastmen , Vampire Count , Ogre ,Skaven ,Bretonnian Knights ,Hordes of Chaos ve WoodElves bunların iç hesaplaşmalarını konu alan bir çizgiromandır. Bu arada eskiden Warriors of Chaos ve Bretonnia Hordes of Chaos ve Bretonnian Knights'dı karşıklık olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 emeğine sağlık kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Forum konseptini anlamadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Forumun konseptiyle ne alakası var.Ben çok eski , sınırlı sayıda basılan ve şuan almaya kalksan çok pahalı olan war çizgi romanı tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 son dediğinden hiç bir şey anlamadım desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 elinde varsa scanleyip uploadlasana bi yerlere (çok şey istiyorum aslında :P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yvodet said: Forumun konseptiyle ne alakası var.Ben çok eski , sınırlı sayıda basılan ve şuan almaya kalksan çok pahalı olan war çizgi romanı tanıyorum. tanıyorsun? hımm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Forum concept i soyle oluyor. Mumkunse icerik hakkinda bir plot yaziliyor ardindan kapak tasarimi konuluyor ve uzerine geyikler basliyor. Rep yok, emege saygi vs gibi geyikler yok burda, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Burda bir hata var ama. Warhammer WarMachina diye bir eser olduğunu sanmıyorum ben. Hakkında tek bir bilgi bile bulamadım. 1997 yılında yayımlanan WH eserleri arasında da adı yok. Benim bildiğim WarMachina bir steampunk minyatür oyunu. Bir kapak resmi istiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aynen gerge. benim detek bulabildiğim farklı bi minyatür oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar