Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Tatlı götürceksin yanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ya da mutfak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 benim sevgilim her zaman aksiydi ne zaman pmsye girer çıkar bilmiyordum o yüzden ben çok şanslıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Onun pms'le alakası yok.Ergenlik liseli vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 2 gündür ömrümü çürütüyor mesela. yani gününü zaten biliyor olmasam da anlamak çok kolay, o kadar alakasız şeylere kızıp sinirleniyor ki zaten hemen ayılıyorum "o ne lan aha kesin regl" diyip ne dese he diyorum. ama çok çabuk geliyor be bilader yani ayın 5 günü az gibi gözüksede her ay her ay, 5 gün boyunca sinire asabiyete saçma konuşmalara he demek. ki bazı insanlarda çok daha kötü oluyor, bazılarında pms den dms'e geçiyor falan. (d=during hehe) hayat erkeklere zor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sökmez bana pms falan. çok kasarsa takarım kulaklığımı bakarım oyunuma, müziğime, filmime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 11 sayfadir mal gibi okuyorum. pms ne ula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi yazilanlardan da mi cikarmadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ahsdıuashdıusajgfdokhpfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi yani kabaca kizin depresyona girip erkek arkadasina cemkirmesi gibi bi anlam cikarttim ama emin olmak icin siz bilirkisilere soriim dedim. Yani uzun okunusu ne bunun personal mental issues filanmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Perpetual Motion Squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 premensturanyon sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 premasturbasyon statusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abs gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kızlar değişti evrimleşti ondan böyleler. yok yani bu kızlar evlenmeyi düşünmüyomu ki o zaman da mı böyle davrancaklar? ne biliyim en basitinden hergün gördüğüm annemde böyle bi olay görmedim ben. evlenme niyetiyle oğlanla çıkan kızlar mı azaldı bana mı öle geliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 O degilde bizim gemilerde makineler için pms adı verilen sistemimiz var. Planned maintenance system. O geldi aklıma ki bir yer de planlı bakım tutum tabi. O dönemlerde 3-4 gün uykusuz kaldığımı bilirim(gemide tabi ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yok abi baştan yüz verirsen bi kere sonrası zor. takmıcaksın baştan sonra sal kendi haline. 3-4 gün zaten hepi topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 uyudum,uyandım güncelde hala bu konu var. sadssfg Bu arada günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 liseli aşık gibi ne o öyle her gün, her saat yanyana olacağız iddiası. herkesin kendine ayırmak isteyeceği, kafasını dinlemek isteyeceği zamanlar olur; ki doğrusu da budur. aferim akıllı kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Belki kız cidden sıkılmıştır da pms döneminde ortaya vurabiliyodur ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu 1hafta sürmüomu nie kafaya takıosnuz ki? beni yıllarca çekmiş bende onu 1 hafta çekerm yani B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 senede biiir güün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Psikolojisi bozulan ayrı ama benim kuzenler yataktan kalkamıyo bitmiş halde ve kusuyolar üstelik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ispatipapaz said: bu 1hafta sürmüomu nie kafaya takıosnuz ki? beni yıllarca çekmiş bende onu 1 hafta çekerm yani B)-Çok romantiksin sdssdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 pms = gaming period. LOL PUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar