dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yaklaşma . TNT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 barnacle said: daha ne istiyosun arkadaş. iki üç gün kafanı dinle işte. görüşme sdf ne biliyim olm bana noluyosa ben de üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 doğru diyosun hoş diyosun dasaaa ama kadınlarda yer etmiş bişey artık bu. e biz erkeklerinde aman balım yaman cicim hareketlerinden sonra başarılı sonuçlarda elde edilmiş kadınlar adına. artık geri dönüş yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 daya çikolatayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bi kaç gün görüşme işte. daa ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dasaaa said: pms= toplumsal histeri + bandwagon effect.. başka da bişi değil. 20sene önce nutella mı vardı allaşkına? birisi çıksın inandırsın kadınları "pms'de kesin sol omuz arkasında ağrı olur!" diye.. her pms dönemi "OMZUUUM AĞRIYOR AMA YAVUUUUUUUUUUUZZ!!" duyarsınız aynı şey aşerme saçmalığı için de geçerli. Şimdi o dönem hormonal bir dalgalanma olduğu için garip triplere vs girmeleri normal her kadında farklı olur elbet, eskiden yokdu çünkü o dönem bu kadar rahat değildi kadın erkek ilişkileri yani vardıda bu kadar uluorta konuşulmaz yada kadın belli etmezdi, aşerme ise yine aynı sebepden, lohusa depresyonu denen bir hadise bile var, doğumdan sonra ortaya çıkan ve kadının belli bir süre çocuğuna yabancılaşması ve onu istememesi gibi temelinde hormonal değişimler yatar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rahimpolat said: 21 biraz karakteri oturması lazım ona zaman tanı ne istiyosa yapmaya çalış gönlünden geldigince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 napae said: rahimpolat said: dün yeni çamaşırlar aldım sana yarın gece gösteririm>:D< Şu ayrıntıya girmene hiç gerek yoktu gerçekten. Üstüne gitmeyeceksin o dönemde, başka yolu yok. godoş adam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kronik pms olmasından iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dandik tasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bu yüzden biten ilişki gördüm. şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abvblizzard said: Dandik tasarım. allahın yarattığı şeye nasıl dandik dersin anlayamadım. açar mısın bunu biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Allah yaratmadığı için diyor büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 barnacle said: daha ne istiyosun arkadaş. iki üç gün kafanı dinle işte. görüşme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rahimpolat said: abi kız arkadaşım çok fena pms'e giriyor. direk üzerine ölü toprağı geliyor. dışarı çıkmıyor , evde oturup bişiler yapmak film izlemek falan da istemiyor. kimseyle görüşmek de beni de istemiyor. başlarım fizyolojisine diyorum. her ayın bi dönemi uzaklaşmak zorunda mıyım abi? seni seviyorum canım cicimden, bi süre görüşmeyelime geliyo. doğanın mucizesi pms. dün yeni çamaşırlar aldım sana yarın gece gösteririm>:D< derken bugün senle de görüşmek istemiyorum gibi bi olay yaşayınca pes dedim pes. yeter arkadaş. abi peki bu donemde sende zorla evde otur sadece telefonda dur kavga et bene istiyo mu istemiyosa ne guze iste lan her ay 5 gun git arkadaslarinla gez yemek ye ic blgisayr oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 GERGE said: Allah yaratmadığı için diyor büyük ihtimalle. yanlışın var. erkeğin kaburgalarından yaratıldı kadın. bilip bilmeden konuşmayıp şuraya gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kaburga iyidir aslında. niye dandik olmuş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Kaçıncı kaburga? Sağ mı, sol mu? Hem benim bir kaburgam kırıldıktan sonra yamuk durmaya başladı, Adem'inkinin sağlam olduğu nerden belli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kadın erkegin kuyruk sokumundan yaratılmıstır abi ne kaburgası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bende kafanın etini yiyo sandım ne güzel seni düşündüğünden git diyo teperim diyo daha ne istiyorsun be adam!Git oyun oyna kafanı rahatlat takıl kafana göre miis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 demin konuştuk telefonda başka bi iş vardı onu sormak için aradım. sonra nassın iyimisin diye sordum. konu ayrılığa kadar geldi. kafamı toplayalım bi süre görüşmeyelim oldu gene. çattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bildiğin trip yapıyorlar ne pmsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kizda bug var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kızların %80inde bu bug var resmen ayda 3-4 gün sevgilimize eziyet edelim mihihihi diyolar kendi aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi pms dedigin olayin temeli kizin erkegi harasslamasi kavga cikarip tuketmesidir uzak duruyosa sende dur ayda 5 gun ara ver git baska kiz yaz demiyorum otur wow oyna dota oyna ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar