Quiternoob Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Tüketmekten hoşlandığımız, sporcu bünyeye verdiği zarar az, uyandırdığı mutluluk yüksek olan yiyecek ve içecekleri paylaşalım. Şahsen ben arayış içindeyim, sık sık birşeyler içmek istiyorum ama şekerlidir asitlidir diye kola, meyve suyu falan içemez oldum. İçince pişman oluyorum. Ama ağzıma su dışında birşey girsin istiyorum. Boza olur mu acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 powerade :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 İçecek olarak: Envai çay çeşidi. Günde 2-3 fincanı aşmayacak şekilde kahve, hatta sütlü kayfe. Muzlu ya da çilekli milkshake. Yiyecek olarak: - Büyük bir tost dilimine peynirli salamlı yapılmış üçgen sandviç. - Bir avuç karışık çerez: badem/fındık/ceviz/kaju vs - Bir kase yoğurt + meyva - Yoğurtlu sos + sebze dilimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 salatalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sarımsak lakin terde inanılmaz koku yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yiyecek olarak meyva direk. cok guzel bisi ya, fırsat buldukca yiyorum ehu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hamburger, hot wings, french fries, mountain dew, sprite falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 pismanlik ne ya, kiz misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 iskender. hiç pişman olduğumu hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 off benim kalori hesabıyla burger king'de yemek yiyen arkadaşlarım var. vuruyorum enselerine veriyorum çizburgeri ağızlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 istediginizi yiyin ama sporunuzu yapin, gidin kosun, agirlik kaldirin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Holy said: off benim kalori hesabıyla burger king'de yemek yiyen arkadaşlarım var. vuruyorum enselerine veriyorum çizburgeri ağızlarına. Benim de var bir bardak koladakini falan hesapliyorlar. Insani rahatsiz ediyor yalniz adam "o yedigini 10 km kossan yakamazsin hoehoaha" diye gulerken insan yemegin tadini alamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 1 bardak kolada 50 gram falan şeker var lan tabi hesaplıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 neyini hesapliyo, icmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ya ne hesaplicam, iciyorum hepsini. her zamankinden daha yagsizim suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Yemek yiyeceğin zaman adam gibi yiyeceksin rejim zamanı adam gibi rejim yapacaksın. İskenderciye gidiyorsan 1500 kolari yicem ben diye gidicen ki mutlu mesut yemek ye. Nasılsa aynı sporu gene yapıcan bari alma kısmını zevkle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Helcaraxe, hocam herkesin bünyesi senin gibi değil ki. Ben haftada 6 gün yoğun spor yaptığım dönemlerde bile gayet rahat yağ bağlayabiliyorum her istediğimi yersem. Öyle çok abartı da değil yediklerim. Belki ikimiz farklı uçlardayızdır ama tavsiyen herkese uymuyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ya tabi simdi benim olay biraz farkli ben agirlik bide ustune basketbol antremani yapiyorum kendim olsun, diger kisilerle. Hopluyorum, kosuyorum. Haftada 6 gune yakin. Bilmiyorum ama bu aralar hic dikkat etmiyorum ama eskisinden daha iyiyim nedense asfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ya ben jambona sardım şu aralar, pakedin üstünde yazanlara göre proteini bol yağı az diye. Ama şöyle bir acayiplik var ki; pakedin üstünde 130gr yazıyor, besin tablosunda da "besin değerleri 100gr için aşağıdaki gibidir" deyip protein 20gr yağ 3gr karbonhidrat da 3,5gr diyor ama bunları toplayınca 100 gr bile etmiyor. Geriye kalan kısım ne? Hava mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 salam sosis sucuk yemeyin zaten ne oldugu belli degil ben jambondan baska bisey yemiyorum kahvaltilik kac yildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Quiternoob said: Geriye kalan kısım ne? Hava mı? su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Helcaraxe said: istediginizi yiyin ama sporunuzu yapin, gidin kosun, agirlik kaldirin falan. benim motto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 fede said: iskender. hiç pişman olduğumu hatırlamıyorumehehe aynen.genelde para biyerden giriyor ama kesinlike değiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar