yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 AHAHAH allah da seni güldürsün sigıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ama şapkasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 SeaGle said: dylanN said: inanmayın yalan ya. ? BUSTED!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 SeaGle said: dylanN said: inanmayın yalan ya. ? http://captionsearch.com/pix/2rub7eoeem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 oha lan kimse girmemiş benim facebookta şu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bel büken manita.büken bel manita.bükenbel manita.mükemmel manita... Şindi annadın mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 belime doluyorum @ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 DeadSkinMask said: bende birisi ♥ A yapmış. sadece bu var. bunun anlamı beni korkutmakta. et ete değicek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 SodomVsGomore said: oha lan kimse girmemiş benim facebookta şu olaya. bende de yok. sevişmiyor herhal kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bide herkes çizgi film karakteri koymaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 @ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Krusty said: bide herkes çizgi film karakteri koymaya başladı evet şimdi buna dikkat ettim ben de. bana niye hiç haber gelmiyo lan bi oluşum oluşuyosa falan. anca giriyorum eski kızarkadaşlarımı stalklayıp çıkıyorum, bu kadar facebook kullanımım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Profil fotoğrafına çizgifilm koyma muhabbetini açıklayabilecek biri var mı? Bir süre önce yabancılarda baya hızlı yayılmıştı ve dikkatimi çekmişti, bugün de bir sürü türk arkadaş yapmış bunu. bir sonraki aşamada da nick kullanılmaya mı geçilecek? yoksa derin bir anlamı mı var "Change your Facebook profile picture to a cartoon character from yourchildhood and invite your friends to do the same, for NSPCC. UntilMonday (December 6th), there should be no human faces on Facebook, butan invasion of memories. This is a campaign to stop violence againstchildren." buymuş muhabbet.. 6 aralık oldu, bizimkiler yeni duymuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben de bulamadim en kasar kizin bile son 15 iletisine baktim yok bihaber kalmis heralde ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rofil resminize çocukken en sevdiğiniz çizgifilm karakterini koyun. Amaç ne mi? 6 Aralık Pazartesiye kadar Facebookta hiç insan yüzü görmemek..."çocuk tacizi"ne karşı olan savaşa katılmak için arkadaşlarınıza da aynı şeyi yapmalarını önerin! haydi bakalım bu yazıyı kopyalayıp......fotoğraflarımızı değiştirelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 çizgi film karakteri de şey içinmiş çocuklara karşı cinsel istismarı protesto içinmiş tey tey tey kızın biri yazmış sildim anasayfadan o iletiyi 2.kez görürsem böyle bişi direkt feed'den silerim acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yazana kadar herkes ayıkmış tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 şekerkız candy koyarak bunu ne kadar destekliyorlar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sen bisey koymayarak ne kadar destekliyosan, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 içim rahat uyuyabilirim o zaman, rüyamda şirinleri görmesem de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Abi çok saçma şeylerle uğraşıyorlar, sonra ya bi yörü git diyince de sen duyarsız oluyorsun O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ben de çizgi film karakteri akımına katıldım profil resmimi pedobear yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bir sürü çizgi film karakteri salak arkadaşım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1120.snc4/148278_474766997402_673227402_5618963_1180734_n.jpg AHAHAHAHA arkadaşım bunu koymus profil resmine bi kendini taglemiş AHAHAHAHYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar