DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 parmağımı yaktım yaw :( çok feci şişti, hemen koştum soğuk suya tuttum ama banamısın demiyor sızlıyor da sızlıyor. şimdi böle sert bi hal aldı, bu yumuyaşınca kesin patlatırım ben dayanamam :S ne yapsam iyi gelir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yanık kremi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 mevcut deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yoğurt sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kantaron yağı iyi geliyor diye duymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yogurt a bascam şimdi tenkx hee zaten evde her daim kantaron yağı oluyo, asla eksik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yoğurt falan sürme, en yakın eczaneye gidip silverdin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 en uzak eczaneden bepanten al.lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 nöbetçi eczane nası bulayım şimdi :( yogurdun içindeyken ohhşşş, alıyo acıyı fln :) çıkartınca direk yanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 teramisin vardı galiba bide o da iyi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 teramisin sürdüm banamısın demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 geçmiş olsun, yanık kadar kötü birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 silverdin sonra bepanten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 teramisin var ama hap, onu ezip mi süreyim olduğu gibi mi koyayım?? 8-) saol bella, da abarmaya gerek yok, yanıktan kötüleri de var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 en iisi komşuları bi turlayım, silverdin baya rep topladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ahahahah yoğurt sür derken ciddi değildim abi cidden sürdün mü :DD:D:D.ddddddddddddafasdgfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ahahahahah eeet sürdüğmmm ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 iyi ki başka bişey sür dememişim :D:D:Ddd.dddafsdsdjhklş90**- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Yandığı anda buz dolu bi poşetle etrafını saracaksın. Uyuşana kadar. Hiç acı kalmıyor, su da toplamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Pipet said: iyi ki başka bişey sür dememişim :D:D:Ddd.dddafsdsdjhklş90**-yaniga yogurt diye ara googleda Kisaca kötü bi öneri degil seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 "Yanık yarasına yoğurt, diş macunu ve yağ sürülmesi toplumda yanlış bilinen uygulamalardır.” bu çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Yanığa yoğurt koymanın amacı soğuk olması. Yanığa soğuk olduktan sonra portakallı pekin ördeği sosu da sürebilirsiniz. Ha yoğurdun zararı asit olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dis macunu surmeliydin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yanmışım bitmiştim ben diyip kabul etmeliydin o yanığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 SeaGle said: Yandığı anda buz dolu bi poşetle etrafını saracaksın. Uyuşana kadar. Hiç acı kalmıyor, su da toplamıyor. niye elim yandığında pc başında deildin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar