Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sürpriz Bişeyler

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şimdi bi kız var ve ben onu biraz ekmiş gibi oldum haliyle kırıldı falan filan.

Şimdi affetti telefonlarla yoğun çabayla ama bişey yapmam gerekiyo.1 haftalığına şehirdışına gidiyo görüşemicem.Bu yapcağım şeyi okulda yapmak istiyorum.

Bi de güven kazanmam gerekiyo.Okuldaki durumlardan dolayı güven vermiyorum haklı olarak kıza ( bu çocuk çok reröre uzak dur hede hödö ) bu durumdan ötürü herkesin içinde bişey yapmak istiyorum.

Bi süpriz yapmam gerekiyo evet önerilere açığım napayım? Orjinal fikirler olsun =) hem kırgınlığını alıcam hem güvenini hadi bakalım =)

Troll düzeyli şekilde serbesttir terbiyesizlik boyutuna ulaşmazsa sevinirim öpüyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Kız gittikten sonra senin hakkında kötü şeyler söyleyenleri bi sıra dayağına çek, "bir daha yaparsanız kızılcık sopasıyla döverim lan hepinizi" diye tehdit edersen senin hakkında güzel şeyler söylemeye başlarlar.

Ya da arkadaşını ayarla kızı kaçırsın, 3 gün yemek su vermesinler ve bir bodrum katında beklesin kız. Sonra sen kurtar ve kahraman ol, evlenin falan. Stockholm sendromuna kurban gidersen de geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin ortasında ağzının ortasına göm bitane. sonra saçlarından çekerek tuvalete götür ve eteğini sıyır.

kadınlar kendilerine kötü davranan erkeklerden hoşlanır. bana bunu bir arkadaşımın arkadaşı söyledi ve gerçekten hafta 4 kadınla yatıyorum.

zaten eteği sıyırdıktan sonrasını biliyosun XDXDXDXDXD
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi haksızım yoksa uğraşmam zaten.Hani düzgün bi kız kendisi ve istemiyorum saçma sapan şeyler hazır fırsatım varken onunla birşeyler yaşamayı istiyorum.

Önce bişeyler hissettiğime inandırmam sonrasında güven sağlamam gerekiyo.Okulda insanın adı çıkınca yayılıyo gidiyo.Onu yıkmam gerçekten bişeyler hissettiğime inandırmam gerekiyo.

Kampüslerimiz farklı yerlerde bizim.Yani beklemez beni görmeyi okulun içinde.O gün oturcağı arkadaşıyla anlaşıp yanına oturasım var ama bi süpriz daha lazım kuru kuru yanına geçip oturmak olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mektup gibi birşey yaz kıza.Herkesin ortasında olmasına gerek yok ama normalde söylemeye utanabileceğin kadar açıl kıza.Seni şöyle seviyorum da böyle seviyorum da ilişkimizin şöyle olmasını istiyorum da elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum da falan.Akşama güzel bir şarap , romantik bir yemek.Sonrası bildiğin gibi işte tut saçlarından sürükle falan.Yukarıda anlatmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ciddi anlamda mektup falan gerek yok.Çünkü ben açık açık söyleyebiliyorum içimden geçenleri.Yanına oturduğumda yapabilcek bişey lazım.Bişey vermeli ya da bişey yapmalıyım.Zaten yanına oturmam büyük süpriz olcak.

Şu tip sıkıntılar var işte 2 kızla bişeyler oldu onun tanıdığı, ayrıca yazın çıktığım kız arkadaşım onların sınıfında ve büyük ihtimal kıza dicekler.Onu kıskandırmak, nispet yapmak için senle çıkıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuğumu keserim senin için de abi o zaman.Sen bütün bombaları kullandıysan bundan gayrı o kalıyor.Bileğini de kesebilirsin.

Bu arada mektubun olayı sadece söyleyemediklerini söyleyebilmen de değil.Mektup işi kızları nedense çok etkiliyor.İnanmayacakları şeylere inanıyorlar lan.Denedim daha önce ordan söylüyorum.Hayatta olmaz artık diyordum oldu.Mektubu dene bence sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...