NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Böyle bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum ancak aradığımda bulamadım. Şimdi sorunum şu oyun içindeki tutorial yetersiz geldi bana daha detaylı tutoyu özellikle oynuyanınız varsa verebilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 :) böyle bir babayiğit çıkacağını sanmıyorum, en iyisi sen oyna sorun oldukça sor. Başlangıç için Fransa veya Avusturya al. Hazineye aylık para aktarmayı sıfırla, maintenance'ı savaş harici en aza çek. Oyunu baştan sona böle oyna şimdilik :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 konu linki. bence genel bi tuto istemek yerine tam anlamadığın yerleri sorsan daha açıklayıcı cevaplar alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 eski konuda bayağı bilgi var, oradan devam edelim. öte taraftan arkadaşların dediği gibi sıfırdan analatacak bir babayiğit olacağını sanmam. onlarca sayfa bilgiyle oluşturulmuş düzineyle faq başlığı var resmi forumlarında. onları hatmetmeden oyunun her girdisini çıktısını öğrenmek mümkün değil ama tutorial ve tooltip'ler oynatacak kadar bilgiyi sağlıyor. bunun dışında özel sorular için eski başlığı kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar