Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Big In Japan - Birinci Ben

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha

ya daha once dinlememi$im ya da cok az dinlemi$Im sanirim big in japan'i

az once kari$ik mp3 calarken calmaya ba$ladi, alla alla nerden biliyorum ben bu melodiyi dedim

cikarmaya cali$tim cali$tim bulamadim, en sonunda $arkinin ortalarinda dank etti; Cenk&Erdem - Birinci Ben 'in kaynagi oldugu, ehuehue :)

tavsiye ederim Birinci Ben'i de Big in Japan'i de herkese :)[hline]wastiee
Mesaj tarihi:
ya da one.

savaş çok kötü birşeydir.[hline]I wanna stand with you on a mountain,
I wanna bathe with you in the sea.
I wanna lay like this forever,
Until the sky falls down on me...
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Eheh Efsanedir o şarkılar. Bu arada hafta içi hergün NTV Radyo'da saatler 19.15 ila 20.30 arasında Müebbet&Muhabbet devam etmektedir. Dinleyiniz. Kırılıyorum gülmekten.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Peki bu cenk ve erdem beylerin şarkılarını nerden indirebilir miyiz acaba?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
düt düt ü tek geçerim[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
Üye alımı durdurulmuş niyeyse. Benimle şifresini paylaşacak bi hayırsever var mıdır?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
benimlede[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
satarım
istiyenler pmye gelsin, pazarlık yapılır.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.

[Bu mesaj birinci_ben tarafından 26 Ağustos 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...