Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STL: Beşiktaş jk - Bursa | 05 Aralık 2010-14:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Ya allah aşkına neyi tartışıyorsunuz.. Çıkartın şu at gözlüklerinizi salya saçarak saldırmak yerine biraz mantıklı konuşun. Yok teroristiz yok ona gösterdi yok 4.6 saniye el çırpsaydı sarı kattı ama 1.2 saniye alkış tuttu kart olmaz..

salak saçma insanların kahvehane muhabbetlerine döndürmüşşünüz..

Sadece kendi takımınızın maçını izliyorsunuz ondan sonra x adamdan sonra bu sebeple kart gören olmadı diyorsunuz. Yav bursa geçen sene şampiyon olduda ligde bütün maçlar canlı yayınlanmaya başlandı.. Bundan önce haftada 4 maç izliyorduk sadece neyini konuşuyorsunuz neyine yorum yapıyorsunuz..

Bursaspor geçen hafta 2 tane gol attı 2-0 yendi.. 2 gol sevincindede sarı kart gördüler. Insua formasını çıkardı, Sercan tekme atarak korner direğini kırdı.. Öyle yok refleks yok bu yok şu diyemezsin.. Ben Bursa yönetimi olsam gereksiz sarı kart gören herkesi cezalandırırdım.. Sen kimsinki takımını böyle dangalakça bir sebepten eksik bırakıyorsun? Maç 11vs11 olsaydı çok daha değişik olabilirdi. Ama senin ahlaksızlığın böyle bir sonuç doğurdu..

İngiltere de ispanyada varmı bu kadar komik kart gören adam ama bizim futbolcumuz kendini kral sanıyor. Sercan denen bir yalanın peşinden koşuyor herkes. Bugün girdi oyuna ne yaptı varmı birtane olumlu hareketi takıma katkısı? Volkan şen diyorsunuz ne yaptı sattı resmen takımı. İşte bu tarz hareketleri ingilterede yaptığında kafana kramponu yiyorsun (örn: Ferguson vs Beckham)..

Neyse BJK çok iyi oynadı. Bursanın aptal oyuncuları sayesinde maçı kazandık mutluyum zor bir haftayı birçok sakatımız vardı onlarda gelecek yavaş yavaş gayet güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

Ya allah aşkına neyi tartışıyorsunuz.. Çıkartın şu at gözlüklerinizi salya saçarak saldırmak yerine biraz mantıklı konuşun. Yok teroristiz yok ona gösterdi yok 4.6 saniye el çırpsaydı sarı kattı ama 1.2 saniye alkış tuttu kart olmaz..

salak saçma insanların kahvehane muhabbetlerine döndürmüşşünüz..

Sadece kendi takımınızın maçını izliyorsunuz ondan sonra x adamdan sonra bu sebeple kart gören olmadı diyorsunuz. Yav bursa geçen sene şampiyon olduda ligde bütün maçlar canlı yayınlanmaya başlandı.. Bundan önce haftada 4 maç izliyorduk sadece neyini konuşuyorsunuz neyine yorum yapıyorsunuz..

sunuz sınız.senin yaptıgın çok mu farklı suan.sende bilirkişiymiş gibi gelip şov yapıcagına fikrini belirtseydin.

sen kimin ne kadar maç izlediğini neyi takip ettiğini nerden biliceksin ?.kırmızı kart pozisyonlarını takip etmek için bütün maçların canlı olmasına gerek yok.maçlardan sora maraton izlemen yeterli ztn.

sen haftada 4 maç izledin bizdemi 4 maç izlemiş sayıldık.

kararın ağır oldugunu düşünenlerde çok düşünmeyenlerde var.fakat burdaki olay hakemin düşüncesi tabi.bana göre gayet gereksiz bir 2. sarı karttı

ayrıca sevinçten falan kart görmeye birşey demedik ne alakası var.lincolnde gitti bayrakla şarkı söyledi kart gördü.o tamamen bilerek alınan bir risk.o tarz sarı kart görüpte itiraz eden adam gördün mü.cunku sarı kart görceğini bile bile cıkartır formayı.

ama bu tarz gergin maçlarda tolerans göstermeli hakemler.mesela gsli topcuların 5-6 kişi hakeme karşı cılgınca bağırıp kart görmedikleri çok pozisyon var bu sene.hani verilcekse ona verilir kart

ama şu alkış olayı ve kart isteme hareketinin ince bir çizgisi olmalı.her hakem vermiyor cunku.hakemin suratına suratına defalarca kart hareketi yapmakla saniyelik hocam kart ya derken bi el hareketi yapmanın bir farkı olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

BiTcH_oFBaT said:

Küme düşüyosun suçu Beşiktaş'a atıyosun. Allaşkına bu nasıl bir ezikliktir, nasıl bir çaresizliktir anlamak mümkün değil. Bursa seyircisinin isim yapma çalışması sadece.

Bu stada yüzlerce takım taraftarı girdi, çıktı ama hiç biri stada girer girmez küfretmedi. Bursa taraftarı kalitesini gösterdi işte. Bu stada yüzlerce takım girdi, çıktı ama hiç bir zaman direk küfür filan yemedi. Neden bu kadar eziksiniz anlamıyorum.

Provoke et sonra bilendi seyirci filan de. heh

Bu arada Guti'nin topu yere vurduğu pozisyonda Aydınus hakemlik dersi verdi adeta. Avantaja bıraktığı an pozisyonu top Aurelio'nun ayağından çıkmıştı ve pası ofsayttaki adama gitti, Aydınus faulu vermedi. O nasıl avantaja bırakma mantığı diye sorarlar adama haha

edit: 32. hafta filan yalan olacak. Bursa o zamana kadar böyle iddialı devam ederse taraftar alınmaz bizden. Bursa seyircisi de bizim takım otobüsüne filan çıkar, kalitesini belli eder.

sinan engin'in o kadar telefon konuşmaları geldi rize ve sebata yatması hakkında hiç mi duymadın görmedin? bariz şike var ortada hala daha bursanın derdi ne diyosun. lol

Evladım, bir takımın ligde kalmak kendi elindedir. Nerdeydin ondan önce ki 32 maç sorarlar adama. o 32 maç içinde 2 tane fazla maç kazansan ligde kalıcaktın. Hoş 2002-2003 sezonunda son hafta ligde kaldınız. Biraz mantıklı düşün. Schuster ne dedi çarşamba avrupa maçından önce, başkalarına bırakmamak lazım durumumuz. Örnek olsun biraz.

@Red
Ben neden görmüyorum o havada uçan bira şişelerini? O şişeleri fırlattıkları yer genelde kapalı girişinn ordaki reklam panolarının arkası.

Bu maç önümde uçtu tabi o şişeler o ayrı. Bunun sorumlusu malasef en önde devlettir. Hala bir yasa yok bu konuda. Polis de korkuyor taraftardan. Öğrenciye, işçiye tüm gücüyle giriyor, taraftara karşı 15 kişi bu kadar müdehale edebiliyor. Bursalılar stada insan gibi girse bunlar olmayacak, provokasyonun dibine vurunca bizimkilerde çıldırıyor işte. Fenerliler, gsliler girerken neden bunlar olmuyor düşünmek lazım...

He bir de şu epic intikam yeminleri.
milliyet said:

Beşiktaşlılara tehditler savurdu. "Bursa'ya gelmeyin, gelirseniz ölü çıkar. Bizim tek dostumu Ankaragücü'dür. Yaralanan arkadaşlarımızın hesabı soracağız" şeklinde tehdit savurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa, TS ve Kayseri ilk 5 te yerlerini alırlar ama ilk iki için çok zor. Dün FB'yide izledim yani böyle bir futbol var mı bilmiyorum. 11 kişi oynuyorlar. kaleci sabit duruyor. geriye kalan 10 kişinin sadece 2 si hareketleniyor 8 i sabit duruyor kaleci gibi yani aklım almıyor bu fb'nin oynadığı futbola. yinede büyük takımdır devre arası basar parayı alır 2 kaliteli futbolcu ayrıca gördük ki hakemler pek bi tirsiyor kadıköyde. tüm bunların ışığında diyebilirim ki...

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Red,

Benim yaptığım artistlik fln değil sadece çokbirşey bildiğini savunan kişilere verilen bir cevaptır. Ben bütün lig maçlarını izliyorum gibi bir sav ile gelmedim.. Ama alkış olayına kırmızı kart en son bülent te yapıldı sonra birdaha olmadı gibi iddialı bir çıkış yaparsanız bende bunun kanıtını isterim.

Ben ona göstermeliydi buna göstermedi şuna gösterdi tartışması yapmıyorum. Hakemi bile tartışmıyorum farkettiyseniz. Ben sporcunun ahlaksızlığını, salaklığını, dangalaklığını tartışıyorum. Geçen hafta 2 gol atıyorlar 2 sarı kart görüyorlar. Bu hafta 20 saniye içinde iki sarı kart görüyor takımına "bana göre" resmen ihanet ediyor,maçı satıyor. Ondan sonra birtanesi çıkıyor biz elit insanlarız bize farklı davranmalı hakemler diyor. Sen kendini zerre geliştirme allah vergisi bir yeteneğin olsun üstüne biraz sansın olsun sonra kendini elit gör. Ben bu cahilliğe şaşıyorum.

Bu işten para kazanacaksın, haklı olarak gördüğün sarı karttan sonra hakem ile dalga geçmeye kalkacaksın. Sonra tribünleri kışkırtacaksın vs vs.. Eğer bursa volkana güzel bir ceza vermesse küçük bir anadolu takımının 2-3 senede birkere yaptığı çıkışlara örnek olarak sivasın kocaelinin yanında yerini alır. Sonuna kadar hakettiği şampiyonlukta şanstır deyip geçerler..

Hakemler tabiki biraz toleranslı olacak, oyunu kurtarmaya çalısacak ama futbolcu dediğinde biraz ADAM olacak.
Örnek: Gs-Bjk maçında Neill ın Nobreye gösterilen sarı karta isyanı. 2. Örnek: Çoğu futbolcunun sırf rakibi kart görsün diye kurşun yemiş gibi kendini yere atması.

Not: Bjk, gs, fb ,bursa fln diye ayırmadan genel bir yazıdır bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...