zeper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 başka bir kız bul! birini unutmak için başka biri şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ruknettin adında yaşıtın bir arkadaş bul, kahvede okey oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 imkanın varsa onunla güzelce sevişin sonra o rahatlıkta suratına bakmazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bir gün benim olacaksın de dramatik dönüşle git.Ertesi gün tekrar aynı şeyi yap.Ertesi gün yine.Ertesi gün yine.Ertesi gün yine.Ertesi gün yi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 meanwhile in soviet russia http://img01.lachschon.de/images/75180_meanwhile_in_soviet_russia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hergün gördüğün başka bi kızla beraber ol. sonra başka bi kızla. sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 zeper said: başka bir kız bul! birini unutmak için başka biri şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 zeper said: başka bir kız bul! birini unutmak için başka biri şart. sonra o kızla ayrıldıktan sonra o kız gelip buraya haftanın her günü gördüğün adamı nasıl unutursun diye konu açsın ben de o konuya yine bir "meanwhile in soviet russia" resmi koyayım bu böyle devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Hatta şimdiden koyayım hazır dursun Meanwhile in Soviet Russia http://files.sharenator.com/russia_Meanwhile_in-s680x457-57269-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aynısını ben yaşadım. 2 ay sonra gelip pişmanım demişti. Bende affettim neyse konu bu degil senin yapman gereken biraz zamanın geçmesine izin vermek ve onun başkalarına ait olabilecegini bilmek, kendini de bu alana sokup sevgili bulmak. Lise bitince unutursun zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 silemiyorsan karala kardes fedeyede rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ardeth said: zeper said: başka bir kız bul! birini unutmak için başka biri şart. sonra o kızla ayrıldıktan sonra o kız gelip buraya haftanın her günü gördüğün adamı nasıl unutursun diye konu açsın ben de o konuya yine bir "meanwhile in soviet russia" resmi koyayım bu böyle devam etsin o zaman o kıza da başka bir çocuk bul derim...veee evet bu aynen böyle devam eder,doğanın kanunu!!!aşk acı çekmek için vardır,panzehiri de başka biri! hee eğer aşık olma geni varsa ve aldırılabiliyorsa o zaman bu da bir çare olarak görülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bence başka bir çözüm de meditasyon. Düşünün ki bir karınca yürüyor bacağınızın üzerinde hemen bütün algılarınızın kapılarını kapatın. Karınca sadece basit bir örnek bu canınızı acıtan birşey de olabilir. Eğer algı kapıları kapanırsa o zaman hiçbir şey hissedilmez. Osho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Şu başlıgı açmayarak başlayabilirdin mesela. Zing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://www.deviantart.com/download/119385517/BA_DUM_TSSS_by_LobsterRockefeller.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 zor bişey ama gerçekten. çok vurdum duymaz, sallamayan bi insan olarak, nerdeyse hergün görüyorum ex i, insanın böle içi bi garip oluyo, mideye bi yumru oturuyo. hele hele 1.5 sene boyunca hiç tanıştırmadığı arkadaşları hortlamış olup onlarla otururken görünce... bzzzzzzzzt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 iyi sana abi dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar