Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bu yarınki kpds sınavında, kpss gibi bozuk para kalem silgi su anahtar vs yasak şekilde olacak. Tv'de gösteriyordu araba anahtarını bile almamışlar. Adam girememiş sınava bağırıp çağırıyordu polise. Başka bir arkadaşımı da cebindeki parayla almamışlar. e ben arabayla gidemiyorum cebimde dönüş parası da olmayacaksa nasıl olacak lan bu iş? bildiğin beynim yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 banka kartını al yanına para çekersin tabi onu alıcaklar mı bilmiyorum. Başarılar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yarın ben de girecem de, "babam sağolsun" hesabı o geri getirir artık. yalnız harbiden gerizekalılar bunlar. kopya çekenleri yakalamak yerine kopya çekmeyenleri cezalandırıyorlar. youtube'da da öyle olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 boşver yansın, beyin bedava belki bu sınavda o kadar abartmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ben annemle gidecem sınava ona bırakcam herşeyi sen de al bence birini yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 mahallendeki okula atamazlarsa bu iş zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 öylesine giricektim sınava bende bu sefer ama sabah uyanamadım :((( ama bu araba anahtarı falan muhabbetini yapıyorlarsa iyi ki gitmemişim. Taa uzakta bi yere vermişler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 gitti 40 kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sınavın yarısında uykum geldi. zaten laf olsun diye gitmiştim, sorular da çok baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 son 5 soru için vakti düzgün kullanıp yetiştirebilseydim 90 üstü olurdu, hayırlısı olsun fatih sınav kalemini sevsinler rotring diye bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben gözü kapalı yaptım yarım saat erken çıktım hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 forgiver said: boşver yansın, beyin bedava ahahaha kağıt para al yanına oğlum çorabının içine koy lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 üstümü arayan eleman cebinde ne var diyo sordu, adama silgimi gösterdim devlet bahçelinin kanalizasyon borularını bağladılar bakışı attı geç git dedi üstümde cüzdan, rotring kalem, silgi, para, anahtarla girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hayır bi de asıl mallık soruların sızmasıyla başlıyor. sorular sızmasa zaten kopya olayları olamaz. salaklar kendilerini kontrol etsinler önce hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yalnız soru kitapçığında grafik sıfırdı osym logosu filan kasıyorlardı önceden bu hali daha güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar