Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - Ataşehirde oturan pati var mı?

sandalye

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Ayni soruyu sorcaktim, aramaya inanip basligi buldum ama gereksiz bir suru mesaj gelmis, bi kismi banlanmis vs.

Var mi Atasehir'de oturan veya o bolgeyi taniyan? Bir kac sorum olacak..

Ayrica; oraya ve oradan toplu ulasim yollari nelerdir? Hatlar saat kaca kadar calisir? Yolculuk sureleri tahmini ne civarda? (Taksim ve Kadikoy'e olanlar daha onemli ama cok kullanilan baska hatlari da bilmekte fayda var)
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Ayni soruyu sorcaktim, aramaya inanip basligi buldum ama gereksiz bir suru mesaj gelmis, bi kismi banlanmis vs.

Var mi Atasehir'de oturan veya o bolgeyi taniyan? Bir kac sorum olacak..

Ayrica; oraya ve oradan toplu ulasim yollari nelerdir? Hatlar saat kaca kadar calisir? Yolculuk sureleri tahmini ne civarda? (Taksim ve Kadikoy'e olanlar daha onemli ama cok kullanilan baska hatlari da bilmekte fayda var)

Direk ataşehirden kalkan 19m var kadıköy otobüsü.Onun dışında ataşehirden geçen kadıköye giden 19e 14şb var.Ataşehirden kalkan üsküdar otobüsü var 16m.

Bir de 13 var kadıköye giden.En son güzergahı değişmişti sanırım ama yine mcdonalds'dan geçiyor.Çok dolanıyor zaten ümraniye'ye falan dalıyor.Kadıköyden en geç kalkan otobüs o ataşehirden geçenlerin.23:30'da bitiyor o da.Diğerleri de 21:00-22:00 gibi en son kadıköyden.

Taksim için de 256 var.20:00'de bitiyor rezillik:p
Sosyal ağlarda paylaş

Minibüsler var üsküdardan gelen.E5den geçiyorlar.Siyah başlıklı.Ama onlar da sabaha kadar yok.Gece 12 gibi en son.Yine de sormak lazım.Saat 1'den sonra kadıköyden minibüslere binip carrefour'da iniyorum.Ordan 10dk bir umut minibüs bekleyip taksiye biniyordum:(.Ordan pahalı değil zaten.Çok tutmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...