Loxias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 zina çok günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Pickles said: 9 haftada seks yaptıysanız üzülme ama yapmadıysanız otur ağla İlk gün yada asla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kaç gün kaç saat sürdü onu da hesapladınmı. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bence 9 haftayı saydığına göre üç ihtimal var: 1) O kadar çok seviyormuş ki saymış 2) Ne zaman ayrılıcak diye korkarak saymış 3) Adam liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 başlangıç tarhini hatırlıyordur. sonrasında ise takvim adını verdiğimiz ve gelecek yüzyılın en muhteşem teknolojisi sayılacak olan sistem üzerinden süreyi hesap etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Holy said: napae said: Geçmiş olsun, 9 hafta bile bi insana bağlanmaya yeticek bi süre bence.anca van der waals bağlanır 9 haftada, o da kolay kopar zaten. ehehehe nerdüm ben ahahahah dogru soylemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Saymaya değmez. Sene sene sayılır sayılcaksa. Liseliler ay sayar aşkoom 3. ayımız kutlu olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 9 hafta ne be ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bence çok üzüleceksin kaybettiğin için. hep içinde ukte olarak kalacak o kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yav said: 9 hafta ne be ahahahah 1 gün geçirdini dahi unutamayabilirsın. seks anlamında söylemiyorum bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 5 haftada dağılmışlığım vardı benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 5 senedir aynı kızlayım. ayrılsam sıçtım demek ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sen ayrılamazsın, ayrılırsa kız senden ayrılır sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 insanlara karısı ve küçük kızının gözleri önünde tecavüz ediyorlar üzüldügün seye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Adam adama kayıyor diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Holy said: napae said: Geçmiş olsun, 9 hafta bile bi insana bağlanmaya yeticek bi süre bence.anca van der waals bağlanır 9 haftada, o da kolay kopar zaten. ehehehe nerdüm ben abii epic sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mevsim yaz değilse 9 haftalık ilişki kısadır. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sex yapmadıysan üzül evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ooOOoooOOo yaz aşkları dötüme kaçaaar oOoooo ıp tıs ıp tıs Dikkat! IQ'nuz hayatı devam ettiremeyecek seviyelere düşebilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Her yaz aşkına, sevişmeden önce bizim ki yaz aşkı değil diye nutuk atmak paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 olitere said: sex yapmadıysan üzül evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Tenekeadam said: Her yaz aşkına, sevişmeden önce bizim ki yaz aşkı değil diye nutuk atmak paha biçilemez. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar