Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Merhaba mukaddes arkadaslar. Wow'a yillar sonra tekrardan baslamaktayim, en son biraktigimda AQ yeni acilmisti oyle diyim. Simdi oyle bir char acmak istiyorum ki survivability umurumda degil, ama bir anda COK vurmak istiyorum. Ama boyle gaddar gibi vursun istiyorum. Rogue'a heves etmistim ama artik eskisi gibi ambush backstable cloth armouru 2 vurusta olduremiyormus. Bu durum beni cok huzunlendirdi arkadaslar, neyle cok vurabilirim? Dedigim gibi yasamak cok muhim degil, sadece rakkamlar buyuk olsun, critlerim yeri sarssin ve insanlari erken yasta menopoza soksun istiyorum. tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Skald hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Arcane Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Dvergheim. Oops... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 adamsan varyor acarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Pvp mi yapacaksın yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 evet pvp de yapacagim ama instance da yapacagim. ve cok vuracagim. ama neyle vuracagim? fury warrior ve mage dediler, kararsiz kaldim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 mage her türlü. İster fire/arcane ol dps kus, ister frost ol pvp de hoplaya zıplaya aglata aglata kes.Portal arama derdin olmasın, üstüne actıgın portallardan kazanıcagın parayla imparatorluğunu falan kur. Nasıl istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 mage it is o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Doğru yoldasın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 rogue nasıl öldüremiyor ambush ile. warrior aglatıyorlardı en son baktığımda. ki bu son patchlerde olmuştu. ambush gayet iyi şuanda. sırf o yüzden açmamayı düşünüyorsan aç rogue. heal da geldi. invisken combo biriktirip, invisden çıkmadan heal atiyosun kendine. fullenip gene çıkıyorsun. ama mage daha beter vuruyor evet. gene de bi lvl 85ler gelsin öyle bekle derim çok acelesi yoksa. bi son durumu görelim. gene öyle vurcaklarını sanmıyorum magelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ambush ile anca critterlara tek atarsınız 85 olduğunuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ya gene kötü olcağını sanmam. sub spec ile. ama haklısın 85te değişicek baya bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 rogue daha uzun çarpışsın istiyorlarda bir türlü beceremedik arkadaş. Ya dps i fazla kaçıyor, ya defansif yönü ağır basıyor. Soruya cevap olarak ben shamandan yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 mage aç warrior beceremezsin sen azmocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 dünyanın en iyi warrioru konustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 diger sayfada konusmustum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 haklısın ya yiğit kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 riki aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 azmo sacma sapan bir servera gitmiyorsun degil mi? bulurum ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 oha negzel herkes başlıyo : ) selam azmo. ha bu arada evet arcane mage bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Azmo ilk charın magedi son charında mage olsun. Teee 14022005 tarihli bi SS :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar