Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolandırıcı Vodafone

Joker

Öne çıkan mesajlar

Askerden döndüm hattımı açtırdım. 1 gün geçti kartvizit filan bişiler sordu altındada sadece tamam diye seçenek var. mecburen tıkladım adımı soyadımı filan yazdırdı bana.. neyse dedim. sonra arkadaşımla konuştum katvizitinizi göndermek istiyormusunuz diye seçenek çıktı altındada sadece tamam yazıyor. mecbur tamama tıkladım. sonra 23 kuruşla ücretlendirilecek onaylıyormusunuz diyor. altında sadece tamam seçeneği var. mecbüren 23 kuruşumu yedi vodafon. sinirlendim böyle saygısızca bi şeyi nasıl yapıyorlar diye aradım müşteri hizmetlerini bunun benim telefonumun özellikleriyle alakalı olduğunu ordan kapatmam gerektiğini söylediler. Ben açmışım bu seçeneği o yüzden oluyormuş bu. Bende böyle bi hizmet talebim hiçbir şekilde olmadı diye ısrar ettim ve 23 kuruşumu geri istedim..
10 milyon kullanıcısı olan bi firmanın her kişiden 23 kuruş toplaması 2,300,000 lira para yapar. bide kapatmayı bilmeyenler önemsemeyenler filan bildiğin dolandırıcılık..
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

bende askere gidiyorum diye 10 yıllık hazırkart hattımı faturalı en düşük tarifeye geçirdim.29 tl ye çifçi tarifesine. bakalım nolcak her gün tarla ekin bostan fiyatları cebime geliyor büyük nimet.

Faturalıya geçirdim ben de 300dk 3000 mesaj 30 lira her ay. Yıllardır faturalı tcell kullanan arkadaşım benim harcadığımın yarısı harcayıp 70 80 lira fatura ödüyor. Adamlar ağır troll.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

hmm klasik bir ikinci secenege yer yok vakasi.

vodafone a fikri buradan arkadaş yaptı bence..

hatta sunum metnini de bizlerin yardımı ile hazırladı
Aiko said:

bende askere gidiyorum diye 10 yıllık hazırkart hattımı faturalı en düşük tarifeye geçirdim.29 tl ye çifçi tarifesine. bakalım nolcak her gün tarla ekin bostan fiyatları cebime geliyor büyük nimet.

ahuahuahua
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...