FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Varmi aranizda issiz olan, uzun suredir is arayan vs. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ben iş arıyorum bulamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ek iş arıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hosgeldin, forumun issizlik basgani benim, 2 adet vesikalik foto, ikametgah ve nufus kagidi fotokopisini birak, kimligini gondericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Part time iş arıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ilk bir ay evden cikmadan donum yirtilasicaya kadar bilgisayar oynamayi(wow) dusunuyorum. Sonrasi allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ne wow'u abi, ihtiyacın varsa donun yırtılana kadar iş ara bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 işsizlik çok pis birşey ya. evde otur otur pskolojisi bozulur insanın . oyun oyna,pasta kek çörek yap,twittera alternatif olarak tv izle flan. zor iş kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kolay gelsin isin cok zor bir an once paranı alma garantin olan bir is bulursun inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 off yine 3 saat uyku ve iş... evet yakında çok yakında ben de işsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 çalışmamak çok güzel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ben zam aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 çalışmamak bence 20li yaşlardan sonra insanın hoşuna gitmeyebilir . benim gitmiyo. şuan çalışıyorum tabi ama daha iyi bir iş arayışı içersindeyim.. ve cidden umarım kimse işsizliği yaşamaz ( boş bir laf oldu o kadar işsiz varken ) çok kotu bir sey çaresiz gibi hissediosunzu kendinzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 xunn said: Ben zam aldım. hani bize m m sdsdffh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Şantiye bittiği için ben de işsiz kalacam 3-4 ay, ama iş bitiminde 3 aylık maaş alıyorum toptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ya acikcasi benim durumun soyle. Cok iyi bir universitenin yazilim muhendisliginden mezun oldum ancak 4.5 yildir yurt disindaki bazi projelerde meslegimden alakasiz isler yapdim.3-5 kurus bisiler biriktirdim. Simdi proje bitti baskasi basliyor ancak yoruldum artik donmek istiyorum. Yani bu projelerde abidik gubidik yerlerde oyle avrupanin gobeginde filan diil. E is boyle olunca yazilimdanda uzaklastik simdi ne yapmali etmeli onu dusunmekdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Keşke hiç çalışmak zorunda olmasam ama her ay hesabıma istediğim miktarda para yatsa bende harcasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ole oluncada gay oluyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Freelance olarak para kazanabileceğin yeteneklerin, tecrübelerin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sipeyskeyk said: çalışmamak çok güzel bir şeyçalışmak çok daha güzel bir şey ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yo değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 nasıl değil. ben kenimi eksik hissediyorum çalışmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 biz oyun filan oynuyoz. eksiklik filan kalmıyo. paralı işsizlik en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 FoShiZzle said: ole oluncada gay oluyo insan. aahahah neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 çok acayip zengin iş adamları falan artık parayla ulaşamayacakları şey olmadığından değişik zevklere kayıyolar, kendilerini düdükletiyolar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar