FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Varmi aranizda issiz olan, uzun suredir is arayan vs. ?
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hosgeldin, forumun issizlik basgani benim, 2 adet vesikalik foto, ikametgah ve nufus kagidi fotokopisini birak, kimligini gondericez.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Part time iş arıyorum bende.
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ilk bir ay evden cikmadan donum yirtilasicaya kadar bilgisayar oynamayi(wow) dusunuyorum. Sonrasi allah kerim.
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ne wow'u abi, ihtiyacın varsa donun yırtılana kadar iş ara bence.
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 işsizlik çok pis birşey ya. evde otur otur pskolojisi bozulur insanın . oyun oyna,pasta kek çörek yap,twittera alternatif olarak tv izle flan. zor iş kolay gelsin.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kolay gelsin isin cok zor bir an once paranı alma garantin olan bir is bulursun inş
moncici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 off yine 3 saat uyku ve iş... evet yakında çok yakında ben de işsizim.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 çalışmamak bence 20li yaşlardan sonra insanın hoşuna gitmeyebilir . benim gitmiyo. şuan çalışıyorum tabi ama daha iyi bir iş arayışı içersindeyim.. ve cidden umarım kimse işsizliği yaşamaz ( boş bir laf oldu o kadar işsiz varken ) çok kotu bir sey çaresiz gibi hissediosunzu kendinzi
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 xunn said: Ben zam aldım. hani bize m m sdsdffh
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Şantiye bittiği için ben de işsiz kalacam 3-4 ay, ama iş bitiminde 3 aylık maaş alıyorum toptan
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ya acikcasi benim durumun soyle. Cok iyi bir universitenin yazilim muhendisliginden mezun oldum ancak 4.5 yildir yurt disindaki bazi projelerde meslegimden alakasiz isler yapdim.3-5 kurus bisiler biriktirdim. Simdi proje bitti baskasi basliyor ancak yoruldum artik donmek istiyorum. Yani bu projelerde abidik gubidik yerlerde oyle avrupanin gobeginde filan diil. E is boyle olunca yazilimdanda uzaklastik simdi ne yapmali etmeli onu dusunmekdeyim.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Keşke hiç çalışmak zorunda olmasam ama her ay hesabıma istediğim miktarda para yatsa bende harcasam
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ole oluncada gay oluyo insan.
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Freelance olarak para kazanabileceğin yeteneklerin, tecrübelerin olsun
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sipeyskeyk said: çalışmamak çok güzel bir şeyçalışmak çok daha güzel bir şey ama
cenx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 nasıl değil. ben kenimi eksik hissediyorum çalışmayınca.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 biz oyun filan oynuyoz. eksiklik filan kalmıyo. paralı işsizlik en güzeli.
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 FoShiZzle said: ole oluncada gay oluyo insan. aahahah neden
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 çok acayip zengin iş adamları falan artık parayla ulaşamayacakları şey olmadığından değişik zevklere kayıyolar, kendilerini düdükletiyolar vs
Öne çıkan mesajlar