Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 vingthorla da içilir gibi ama vinghtorla sanki böyle büyük tahta kupadan bira içilir gibi viking gibi bişey sanki
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 fede said: kimdir its a traaaaaaap!!!!! bugün biz masum gençleri ayartmaya çalıştı işimiz var dedik kaçtık :O
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ardeth said: vingthorla da içilir gibi ama vinghtorla sanki böyle büyük tahta kupadan bira içilir gibi viking gibi bişey sanki Seninle de arsenik icilir ozaman? anladin mi ARdeth ARsenik AHAHAHAH
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 wastyrx said: fede said: kimdir its a traaaaaaap!!!!! bugün biz masum gençleri ayartmaya çalıştı işimiz var dedik kaçtık :O lan arabadan inince "böbrek sandılar heralde" diye düşünüp üzüldüm lan :(
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://www.ocf.berkeley.edu/~jskong/orly.gif
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 fede said: wastyrx said: fede said: kimdir its a traaaaaaap!!!!! bugün biz masum gençleri ayartmaya çalıştı işimiz var dedik kaçtık :O lan arabadan inince "böbrek sandılar heralde" diye düşünüp üzüldüm lan :( Ahahahha hassas galbini yirim.. bissürü saçma sapan şey yapıyorum aynı anda yoksa ayıb ediosun ^_^
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hon tayfasiyla icebilirim ama cok kotuler.
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Zegna Ağzında sigarası, elinde rakısı .. Bi yerde resmi fln mı vardı acaba yoksa ben görünce mi yakıştırdım bilemedim :D Bi de dynun tabi, samimiyet girince wow ürünlerini ucuzlatır belki, biraz içirip alırız sözü :P
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ardeth said: vingthorla da içilir gibi ama vinghtorla sanki böyle büyük tahta kupadan bira içilir gibi viking gibi bişey sanki çokta temiz saf iyi bir çocuğum tekme falanda atmıyorum kimseye.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 gokalp, sacini kestir lan, besleme gibi olmussun.
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 o zaman şerefe http://img196.imageshack.us/img196/8731/tophoto0006.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 elinde bardakla uyumuşsun belli 70 yaşında mısın fede
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 arcane said: fede dediniz fedon çıktı. AHAHHAA bu adamla isterim işte içmek.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Kimi bulursam içerim ben, rakı ve muhabbet olsun da.
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 arcane said: fede dediniz fedon çıktı. ahhaahhah
Öne çıkan mesajlar