Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Give me a potion to make me love you Give me a potion to make me care Give me a potion to make me love you Make it a double make it a double Below the ocean I make my bed down there Below the ocean I got to live somewhere Maybe the graveyard and maybe I dont care Why cant love be blind Instead its just a blind man crying Why cant love be why cant love be blind Thanks for the potion to make me love you Thanks for the potion to make me care Your charms are working on me Your charms are working hard Your charms are working on me Your charms are working hard Thanks for the potion to make me love you Make it a double make it a double tam çeviri yapana citizen marka kol saati :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Çeviricektim ama okudum, o kadar kötü ki rolex versen cevirmem. Öfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 şarkıyı yorumlamanı isteseydim isabet ederdin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa çok çektim cefa vitamini havuz ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz ohhhh muz gibiyim muz muz çikita muz çikta muz çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz fidanı muz sensiz kalbim buz buz hiçbirşey isteme benden ahhh yoksa bu aşk tuz buz ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten daha fazla diretme üstüme fazla gelme inan ilacın benim ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 google translate bile çevirir bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bana seni seviyorum bana bir iksir ver yapmak Bana bakım yapmak için bana bir iksir ver Bana seni seviyorum bana bir iksir ver yapmak Bir çift çift attıracağım Aşağıda okyanus ben aşağı Yatağımda orada yapmak I got okyanus yaşayacak bir Aşağıda Belki mezarlık ve belki de umrumda değil Niye aşk kör olmak Yerine sadece bir kör adam ağlıyor cant cant aşk kör olmak neden olabilir aşk Neden iksir için teşekkürler sana sevişmek iksir için teşekkürler bana bakım yapmak için Senin beni büyülüyor üzerinde çalışıyoruz Senin takılar gücümüzle çalışıyoruz Senin beni büyülüyor üzerinde çalışıyoruz Senin takılar gücümüzle çalışıyoruz iksir için teşekkürler sana sevişmek Bir çift çift attıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Gainsbourg said: şarkıyı yorumlamanı isteseydim isabet ederdin ;) Çüş, domalayım bir de şarkıya istersen, love potion göm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nagini said: Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa çok çektim cefa vitamini havuz ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz ohhhh muz gibiyim muz muz çikita muz çikta muz çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz fidanı muz sensiz kalbim buz buz hiçbirşey isteme benden ahhh yoksa bu aşk tuz buz ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten daha fazla diretme üstüme fazla gelme inan ilacın benim ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz bu üstün zekandan dolayı sana 'pişmemiş midye yeme yarışmasın'dan kazandıgım pişmiş midye'lerden 2 adet verebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 espri anlayisini yerim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 xunn said: Gainsbourg said: şarkıyı yorumlamanı isteseydim isabet ederdin ;) Çüş, domalayım bir de şarkıya istersen, love potion göm. başarabilirsin zorla kendini, bi gün bende senin icin zorluycam kendimi zös. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nagini said: espri anlayisini yerim senin çikita muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 adresimi veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yaz kızım. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 "work it out" ne demek deyim olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Dışarı çalıştırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 suyunu çıkartmayın. istenilen şey gayet açık ve net, bazı arkadaşlar anlamakta zorlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 8. sınıfta ingilizce öğretmenimiz undertaker ne demek çocuklar diye sormuştu, bir arkadaş alttan alıcı öğretmenim demişti. bu da böyle bir anı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Hastadam said: suyunu çıkartmayın. istenilen şey gayet açık ve net, bazı arkadaşlar anlamakta zorlanıyor. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar