herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu ne lan hahaha. çok tırt duruyor plot burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nedir abi bu nazi takıntısı. gelecekte bile nazileri yenince tatmin oluyorlar haha bi kere de naziler kazansa da yüzümüz gülse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bence güzel bir fikir. Ancak Mutant Chronicles gibi salak bir uygulama olursa direk biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Gene amerikalılar mı kurtarıyor dünyayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 aa evrenin en iyi filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Plot çok atarlı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Cok heyecanlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=DeAfoiN5SDw şunun sonunda çalan şarkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UgqjnzkYPnA o kısım sonlara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://www.ironsky.net/demand/ istanbul u ekleyin ki naziler bizede uğrasın :P bu filmi sinemada izlemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 dalga mı geçiyorlar, futuristik bir film mi yapmışlar çıkaramadım yalnız. Nazilerin dönüşünü anlatıyor, ama dalga geçiyor, sonunda kıç tekmeyelim diyorlar filan. ayrıca 2018 olmuş ayda yaşıyorsun ama hala aynı motor. lan dünya da neler olmuştur kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Fikir iyi ama film cacik bisi cikacak kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 komikli şakalı bi film abi bu çok ciddi bişi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 işaretledim ben heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Gallant said: Fikir iyi ama film cacik bisi cikacak kanimca. BiTcH_oFBaT said: dalga mı geçiyorlar, futuristik bir film mi yapmışlar çıkaramadım yalnız. Nazilerin dönüşünü anlatıyor, ama dalga geçiyor, sonunda kıç tekmeyelim diyorlar filan. ayrıca 2018 olmuş ayda yaşıyorsun ama hala aynı motor. lan dünya da neler olmuştur kimbilir. agalar güzel diyorsunuz da amaç filmin cacık olması zaten. adamlar böyle swarm olan nazileri kesecekler filmde. makinelerin askerlerin geçen yüzyıldan kalmış gibi görünmesinin sebebi de nazilerin geçen yüzyıldan kalmış olması zaten. =) uzay gemileri bile siyah beyaz çekilen ilk ufo fotoğraflarına benziyor. altlarındaki yuvarlaklara kadar yapmış adamlar bilgisayarda. cgi eşliğinde metal slug izleyecez gülecez falan yani. şindlerin listesini yerinden edecek film çekmeye kasmamış adamlar zaten. tey allaaam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 geliyore: http://www.youtube.com/watch?v=kn3cmYJ4Pw4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 merak ediyorum; Bağış olayı ile ne kadar para topladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hacı videoda ki 1:06 da o ne öyle yahu :) süpermiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 nihayet geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 nazilerin bi aya gitmediği kalmıştı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 nazi zombilerlerden sonra uzaylı naziler iimiş valla k98 varsa her türlü varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Star Trek'de alien nazi bile yapilmisti: http://i.somethingawful.com/u/elpintogrande/october07/aliennazi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yalnız dünya savaş filmlerinde yeterince kötülememiş gibi bir de aşağılamaya başlıyorlar. Almanya bunları nasıl hazmediyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Almanlarin neo-nazi olan oldukca kucuk bir bolumu haricindekiler nazilerden nefret eder. Bu filmlerdeki tipleri Alman olarak degil de nazi olarak algiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar