Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık,öss.

Seperate

Öne çıkan mesajlar

evet lafı uzatmanın anlamı yok herşey açıkca ortada :)
okul açılana kdr bilgisayarla götürebilir miyim acaba dedim,ancak sabah akşam ultima düşünmekte ve ders çalışmamaktayım.
pişmanlık yaşamamak için bir sene yokum,inşallah seneye aranıza üniversiteli bir pati olarak geri dönerim..
herkes kendine ii baksın,görüşmek üzere..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
Sosyal ağlarda paylaş

iyi çalışmalar kolay gelsin.
bende aynı durumdayım (uo kısmı hariç:)) ama belli bir programa oturtunca dersleri bilgisayar problem olmuyor (bana en azından, ve şu an için en azından:)) tabi seni bilemiyeceğim için kendini yasaklarla kısıtlama, rahat ol diyemiyorum.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

mrk etme her genc bu durumla yuzle$ıyor (bana daha kısmet olmadı heh) o yuzden sana öss cın ba$arılar dılerim..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

fizbanın bir sözü vardır ; " Öss'eyle bilg eğer becerebiliyorsan çok da güzel devam eder " ..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G)
Wine up ya body till a mornin light (Then gal)
Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G)
Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because)
Woman, woman, woman ...
Sosyal ağlarda paylaş

böle spor yapma suraya gitme sunu yapma boş hikayeler bunlar
Hayatını güzelce düzene koy
tabiki sporda yapıcan
sinemanada gidicen
kız arkadasınlada cıkıcan
patiyede giricen

sadece bu sene azaltıcaksın bunları haftada 3 kere gidiyosan sinemaya bu sene 1 kere gidiceksin
patiye sadece cumartesi giriceksin
vs vs..
düzene sokarsan hayatını böle dramatize ayrılıklara gerek kalmaz.[signature][hline]..it's time I disappear
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 26 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki:
yok ben 2 ay kala bılegımı cıft taraflı kırıp amelıyat olmak zorunda kaldımda ondan sey ettım

Duke söylemişti bir arkadaş kırdı bir yerini diye bana fazla maç yapma bu aralar dediydi senmişin demek
şimdi söyliyim bare geçmiş olsun[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Yavşak dicem kızacaksın =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...