Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evet lafı uzatmanın anlamı yok herşey açıkca ortada :) okul açılana kdr bilgisayarla götürebilir miyim acaba dedim,ancak sabah akşam ultima düşünmekte ve ders çalışmamaktayım. pişmanlık yaşamamak için bir sene yokum,inşallah seneye aranıza üniversiteli bir pati olarak geri dönerim.. herkes kendine ii baksın,görüşmek üzere..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kolay gelsin[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 tşkkürler.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kolay gelsin başarılar...[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kolay gelsin ama kendini fazla kasma dersten baska bişey düşünmicem diye. rahat ol[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 benimde 30 ağustosta başlıyo dershane,üff :([signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kolay gelsin iyi çalış bakalım biz de görecez bu sene ünili olmak nası birşey :)[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 iyi çalışmalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 iyi çalışmalar kolay gelsin. bende aynı durumdayım (uo kısmı hariç:)) ama belli bir programa oturtunca dersleri bilgisayar problem olmuyor (bana en azından, ve şu an için en azından:)) tabi seni bilemiyeceğim için kendini yasaklarla kısıtlama, rahat ol diyemiyorum.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 iyi çalışmalar başarılar ve kolay gelsin[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Kolay gelsin öss zor iş ya çok da eziyet çektirme kendine makul olmak lazım :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kolay gelsin çalı$ kazan , hadi bakalım.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 mrk etme her genc bu durumla yuzle$ıyor (bana daha kısmet olmadı heh) o yuzden sana öss cın ba$arılar dılerim..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 basarılar darısı başımıza[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fizbanın bir sözü vardır ; " Öss'eyle bilg eğer becerebiliyorsan çok da güzel devam eder " ..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 benden tavsiye spor yapma bu sene masa tenisi filan oyna yeter :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kolay gelsin arkadaş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: fizban, 26 Ağustos 2004 12:43 tarihinde demiş ki: vardır mı ? öyle bi sözüm yoktur da evet öyle zırvalarım ben ehue Allasen?[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 böle spor yapma suraya gitme sunu yapma boş hikayeler bunlar Hayatını güzelce düzene koy tabiki sporda yapıcan sinemanada gidicen kız arkadasınlada cıkıcan patiyede giricen sadece bu sene azaltıcaksın bunları haftada 3 kere gidiyosan sinemaya bu sene 1 kere gidiceksin patiye sadece cumartesi giriceksin vs vs.. düzene sokarsan hayatını böle dramatize ayrılıklara gerek kalmaz.[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben walla her hafta halı saha maçıda yaptım deli gibin bilgisayarda oynadım şimdi yıldız tekniği kazandım :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Eternal, 26 Ağustos 2004 15:57 tarihinde demiş ki: böle spor yapma suraya gitme sunu yapma boş hikayeler yok ben 2 ay kala bılegımı cıft taraflı kırıp amelıyat olmak zorunda kaldımda ondan sey ettım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Kırılıcak kemik öss den sonrada kırılır..Bu kadar chaos a sürüklemeyin hayatı öss ye giricez diye..[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hehe pekte boş değilmiş ama haklı adam son dönem spordan falan uzak dur bencede[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ben de son hafta bisikletle 2, 3 metrelik bir uçuruma uçmuştum da bilek iyileşmişti neyseki sınava kadar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: jacabo, 26 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki: yok ben 2 ay kala bılegımı cıft taraflı kırıp amelıyat olmak zorunda kaldımda ondan sey ettım Duke söylemişti bir arkadaş kırdı bir yerini diye bana fazla maç yapma bu aralar dediydi senmişin demek şimdi söyliyim bare geçmiş olsun[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar