BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Star verir heralde maçı. Bakalım benim açtığım topic sonucu maç ne olacak. Totem olsun bu. Kağıt üzerinde rahat yenmemiz lazım. Adam gibi oynarsak yeneriz zaten. Formanda ter olmaya geldik o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Çok zor bi deplasman olacak. Beraberlik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://img210.imageshack.us/img210/1482/vlcsnap1882104ff0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 2-0 bjk alır almalı da zaten alsın gruptan çıkmayı garantilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 LucifeL said: 2-0 bjk alır almalı da zaten alsın gruptan çıkmayı garantilesin yok öle erken sevinme bu macı kaybedip son macıda 0-2 den 3-2 kazanmalıyız ki taraftar sayısı azalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben fenerliyim aga ama bulgaristan'a maç turu yapıyorum 90 kişi götürücem kendimi de düşünmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 "Tatar Ramazan" said: http://img210.imageshack.us/img210/1482/vlcsnap1882104ff0.png http://4.bp.blogspot.com/_SzDRJssg8Ms/THCn5OTRLYI/AAAAAAAAADc/wHjBJ8g-YEw/s320/YOUNGBOYS_mascot01_ab.png Sakin bir maç olacağını düşünüyorum. Beraberlik yetiyor. Gol atma zorunluluğumuz yok. ya 1-1 biter ya 2-0 alırız diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 LucifeL said: Ben fenerliyim aga ama bulgaristan'a maç turu yapıyorum 90 kişi götürücem kendimi de düşünmem lazım :D kesinlikle ilerde bu turlara katılcam, bulgaristanda nerdeyse her otelde kumarhane var diye duyduk biz :P sen kaça götürüon? neyse beraberlik yetiyor, aman 3 puanı bırakmayalım da. hiç sanmıyorum ama fatih tekke ile başlasak, kendini göstermek için atar 1 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 maç bileti ve hakan altun'un sahne aldığı beşiktaş gecesi dahil 200 euro 3 gece çok uygun otobüs ulaşımlı :D zaten bulgaristan hatun ve kumarhane cenneti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 offffffff offffffffff sabit gelirim olsa kaçırmam valla, neyse maça dönelim, bu önemli deplasmanda! puan ya da puanlar alsak oh yeah oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bjk nin yada sofinanın bilinen eksikleri nedir? kimler sakat yada kart cezalısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @Tatar ramazan adını bile duymadığınız bir takımdan 7 tane yediğiniz maçında ss'ini koymanı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 fatih tekke kadroda yok 60 ların futbolunu oynarsak rahat alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Adamların taraftarı çok iyi ki ilk maçta zzaman zaman bizim sesimizi bastırmışlardı, manyak atmosfer olacak orda. Tek avantajımız adamların mutlak galibiyete ihtiyaç duyması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Skor 1 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 holosko oynasın pls adamlar yüklendikçe saldırsın forma giricek inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 cicibeybe said: holosko oynasın pls adamlar yüklendikçe saldırsın forma giricek inş +nobre oynamasa keske bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=31316&tipi=K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 rahat kazanırız mütiş bir taraftar show bekliyorum hazır gs yide yenmişiz . 2-0 alırız cok gol kaçırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 1 puan yeter. Alıp dönsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 1-0 olsun bizim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bu maçı uydudan izleyebiliyor muyuz? Ona göre çıkacam dışarı. Normal düz uydu dsmart digitürk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 şifreleniyor uyduda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar