Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Türkiye'de şu bayrak kolay bulunabiliyor mu? 1 metre genişliğinde yada ona yakın olanın fiyatları aşağı yukarı ne kadar olur bilen var mı? edit: Atatürk'ün resmi farklı olsa da olur.
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 DoruK said: ito bedava dağıtıyordu geçen Ankara'da kalan bir arkadaşım getirecek bana. Yani Ankara'da falan yok mu böyle bayrak vs satan yerler?
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bayrağın şeklinin kuralları var.eğer bayrak o resimdeki gibiyse önündeki Atatürk ü geçtim bayrağın şekli yanlış zaten.
-007- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 devlet dairesine asmıyosun ki kurala uysa ne olacak uymasa ne olacak :)
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @sandalye: ADD'nin Ankara'da temsilcisi binası şubesi falan var değil mi? Pek bilgim yokda. @Osuran boğa: -007-'nin dediğinin aynısı. Çarşı pazarda falan satılmıyor muydu böyle şeyler yahu? Ben rahat bulabilir insanlar bunlar sanardım.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kırtasiyelerde bulabilirsin. Ama dikkat et ergenekoncu diye içeri alabilirler.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yav said: bu bir bayrak değil bu bir poster ewt hatta bu sekilde bayrak yapmak yasak olması lazım(üstüne baskı koymak her ne kadar Atatürk olsada) ülke bayraği bu
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Thugsta said: @sandalye: ADD'nin Ankara'da temsilcisi binası şubesi falan var değil mi? Pek bilgim yokda. Var, netten bakıp bulabilirsin.
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 -007- said: devlet dairesine asmıyosun ki kurala uysa ne olacak uymasa ne olacak :) sanmıyorum abi asmayacam diye yasak olmaz gibi durumun. sonuçta toplu basım falan yapılıyor, kesin bayrak yasası-öyle bir yasadır herhalde- izninde basılıyordur bunlar.
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Aslında yasak ama niyet kötü olmadığı için birşey yapılmıyor, şikayet bile edilse mahkeme takipsizlik verir zaten.
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Aman tanrom bayragin oraniyla oynayip üstüne baski yapmislar. Vatan hainlerini tiner döküp yakin!
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Thugsta said: Türkiye'de şu bayrak kolay bulunabiliyor mu? Yok abi Türkiye' de zor bulursun. Uganda' dan arkadaş getiricek bana istersen sana da sölim getirsin ?
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yav said: bu bir bayrak değil bu bir poster
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Birinci postta attığım zaten poster.Sadece ne kastettiğimi anlatmak için koydum oraya. Onun bayrak versiyonu var. Hatta televizyonda olsun başka yerlerde olsun gördüm bayağı kullanıldığını. Şu da bayrak versiyonundan bi örnek; @sandalye : gitti gidiyor'a baktım fakat bulamadım yine de bir araştırayım.. önemli olan arkadaşımın ulaişabilşeceği yada onların bir şekilde kargoya vermeleri önemli @Tenekeadam: Teşekkürler hiç aklıma gelmemişti valla. Söyliyeyim arkadaşa baksın.
zyprexia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 o da bayrak değil. bayrak ın bayrak olması için kurallar var. ve bu kuralların üstünde atatürk yok
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ispatipapaz said: yav said: bu bir bayrak değil bu bir poster ewt hatta bu sekilde bayrak yapmak yasak olması lazım(üstüne baskı koymak her ne kadar Atatürk olsada) ülke bayraği bu ne alaka abi. ay yıldız mayolarında donda var bayrak. bikinide sütyende. nolcak şimdi?
Öne çıkan mesajlar