Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Türkiye'de şu bayrak kolay bulunabiliyor mu? 1 metre genişliğinde yada ona yakın olanın fiyatları aşağı yukarı ne kadar olur bilen var mı? edit: Atatürk'ün resmi farklı olsa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 double post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ito bedava dağıtıyordu geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 DoruK said: ito bedava dağıtıyordu geçen Ankara'da kalan bir arkadaşım getirecek bana. Yani Ankara'da falan yok mu böyle bayrak vs satan yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gereksiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ADDlerde bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bayrağın şeklinin kuralları var.eğer bayrak o resimdeki gibiyse önündeki Atatürk ü geçtim bayrağın şekli yanlış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 devlet dairesine asmıyosun ki kurala uysa ne olacak uymasa ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @sandalye: ADD'nin Ankara'da temsilcisi binası şubesi falan var değil mi? Pek bilgim yokda. @Osuran boğa: -007-'nin dediğinin aynısı. Çarşı pazarda falan satılmıyor muydu böyle şeyler yahu? Ben rahat bulabilir insanlar bunlar sanardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kırtasiyelerde bulabilirsin. Ama dikkat et ergenekoncu diye içeri alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben de odama rohan bayrağı asıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu bir bayrak değil bu bir poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yav +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yav said: bu bir bayrak değil bu bir poster ewt hatta bu sekilde bayrak yapmak yasak olması lazım(üstüne baskı koymak her ne kadar Atatürk olsada) ülke bayraği bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Thugsta said: @sandalye: ADD'nin Ankara'da temsilcisi binası şubesi falan var değil mi? Pek bilgim yokda. Var, netten bakıp bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 -007- said: devlet dairesine asmıyosun ki kurala uysa ne olacak uymasa ne olacak :) sanmıyorum abi asmayacam diye yasak olmaz gibi durumun. sonuçta toplu basım falan yapılıyor, kesin bayrak yasası-öyle bir yasadır herhalde- izninde basılıyordur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Aslında yasak ama niyet kötü olmadığı için birşey yapılmıyor, şikayet bile edilse mahkeme takipsizlik verir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Aman tanrom bayragin oraniyla oynayip üstüne baski yapmislar. Vatan hainlerini tiner döküp yakin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Thugsta said: Türkiye'de şu bayrak kolay bulunabiliyor mu? Yok abi Türkiye' de zor bulursun. Uganda' dan arkadaş getiricek bana istersen sana da sölim getirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kaçak bayrak var beyler. öm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yav said: bu bir bayrak değil bu bir poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Birinci postta attığım zaten poster.Sadece ne kastettiğimi anlatmak için koydum oraya. Onun bayrak versiyonu var. Hatta televizyonda olsun başka yerlerde olsun gördüm bayağı kullanıldığını. Şu da bayrak versiyonundan bi örnek; @sandalye : gitti gidiyor'a baktım fakat bulamadım yine de bir araştırayım.. önemli olan arkadaşımın ulaişabilşeceği yada onların bir şekilde kargoya vermeleri önemli @Tenekeadam: Teşekkürler hiç aklıma gelmemişti valla. Söyliyeyim arkadaşa baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 o da bayrak değil. bayrak ın bayrak olması için kurallar var. ve bu kuralların üstünde atatürk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ispatipapaz said: yav said: bu bir bayrak değil bu bir poster ewt hatta bu sekilde bayrak yapmak yasak olması lazım(üstüne baskı koymak her ne kadar Atatürk olsada) ülke bayraği bu ne alaka abi. ay yıldız mayolarında donda var bayrak. bikinide sütyende. nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi yasak işte ısrar etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar