Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 shadow KEY ini bi göstertsene nasılmış merak ettim. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 saat 00.27 itibariyle bostanci electroworldden elimde kutuyla ciktim. su an kuruyorum. erenkoydekilere basarilar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi koş 23523453 kişi sıra var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 mulg sen aldınmı sıradamısın nerdesin napıyonn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 cata başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 connectte bekliyorum oyuna girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Erenköy'de de 179. olmama rağmen rahatça 30 dakka içinde aldım oyunumu. 600 adet normal gelmiş, 5 adet CE gelmiş sdfsfds. Kuruyorum bende şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hozceri said: connectte bekliyorum oyuna girmiyor patch var 317 mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Metro City Bimeks'de CE aldim son kalan 2 taneden birini h-yeaahhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Viktor'la milleti organize ettik, paşa paşa ilk 2 Collector's Edition'ı kapıp çıktık Electro World'den zaferle. Soğuktan donduk biraz ama değdi be... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Abi siranin basindakiler siz miydiniz electroworldde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Deacon said: Abi siranin basindakiler siz miydiniz electroworldde? Evet, 1 Viktor'du, 2 bendim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 metro city'de 15-16 idi bizm numaramz 9 tane CE vardi kaldi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Etiler D&R'ı da biz lootladık geldik eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Su an bende o siradan eve dönmüs olmayi cok isterdim. Off millet Cata ya basliyo biz 3 ay önce wow'u biraktik. Haksizlik bea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Vay be ilk defa CE alamadım, allah belanı versin aral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetrox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 LathspeLL said: Erenköy'de de 179. olmama rağmen rahatça 30 dakka içinde aldım oyunumu. 600 adet normal gelmiş, 5 adet CE gelmiş sdfsfds. Kuruyorum bende şuan.Yalnız komediydi .. Saat akşam 19:30 gibi gittim gece satışı olayı varmı die sorucaktım . ki zaten oluşmuş olan fuzuli kalabalıktan anlaşılıyodu.. Girdim içeri bu dışardaki fuzuli kalabalık gecenin 12 sndeki satış içinmi bekliolar dedim Evet cevabı alınca dahada bi garip oldum çıktım dışarı bi liste varmış benide yazın ona dedim yazdılar işte 82. miydim neydim çocuklar gayet bulmuşlar bi a4 kağıt ellerinde pilot kalemle yazıolardı ne denli resmi bi sıralama olabilir die düşündüm. dışarı çıkıp sorduumda siz 12 ye kadar burdamı durucaksınız die aralarından 7-8 kişinin sabah 10 dan beri beklediiğini öğrendim o tam bi yıkımdı insanın hiç mi işi gücü olmaz ya. geldim akşam 11-11:30 gibi işte orda thrall taklidi fln yapıolardı .. Biri bağırıo FOR THE HORDE die bi anda eller havaya kalkıp haykıran 50 kişilik bir horde grubu kız arkadaşım zaten gülme krizine girdi. Satış başlandı o sıradaki ilk 12-13 kişi alındıktan sonra direk karambole döndü en öndeki 5 kişiyi alıolardı . Bide ordaki güvenlik saçma bi ses tonuyla "geri çekilin LAN" şeklinde oldukça haysiyeysiz bi şekilde tepki verince onun üstüne yürüdüm fln allahtan ordaki müdür kadın geldi özür diledi o karambolde aldı beni içeri soktu rahat rahat aldım. Ama organizasyon olarak Ne arkalara ses geliodu.. orda oluşmuş 10-15 kişilik grubun net bir şekilde kayrılmasıyla hediyeler dağıtıldı. Tam anlamıyla Satıştan Öncesine kadar fiyasko bi organizasyondu . orda gidip 9 dan 10 dan beri bekleyen adamlardan daha önce aldı yeni gelenler fln D&R Fail'dı (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 CE kaç lira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yok başarısız zaten event. Bende 11:30'da geldim. 188 kişi vamrış listede, sondan 9.'yum. Kenarda bekledik biz, izdihama girmedik hiç, 30 dakka sonra azaldı grup, girdik aldık, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Zetrox said: LathspeLL said: Erenköy'de de 179. olmama rağmen rahatça 30 dakka içinde aldım oyunumu. 600 adet normal gelmiş, 5 adet CE gelmiş sdfsfds. Kuruyorum bende şuan.Yalnız komediydi .. Saat akşam 19:30 gibi gittim gece satışı olayı varmı die sorucaktım . ki zaten oluşmuş olan fuzuli kalabalıktan anlaşılıyodu.. Girdim içeri bu dışardaki fuzuli kalabalık gecenin 12 sndeki satış içinmi bekliolar dedim Evet cevabı alınca dahada bi garip oldum çıktım dışarı bi liste varmış benide yazın ona dedim yazdılar işte 82. miydim neydim çocuklar gayet bulmuşlar bi a4 kağıt ellerinde pilot kalemle yazıolardı ne denli resmi bi sıralama olabilir die düşündüm. dışarı çıkıp sorduumda siz 12 ye kadar burdamı durucaksınız die aralarından 7-8 kişinin sabah 10 dan beri beklediiğini öğrendim o tam bi yıkımdı insanın hiç mi işi gücü olmaz ya. geldim akşam 11-11:30 gibi işte orda thrall taklidi fln yapıolardı .. Biri bağırıo FOR THE HORDE die bi anda eller havaya kalkıp haykıran 50 kişilik bir horde grubu kız arkadaşım zaten gülme krizine girdi. Satış başlandı o sıradaki ilk 12-13 kişi alındıktan sonra direk karambole döndü en öndeki 5 kişiyi alıolardı . Bide ordaki güvenlik saçma bi ses tonuyla "geri çekilin LAN" şeklinde oldukça haysiyeysiz bi şekilde tepki verince onun üstüne yürüdüm fln allahtan ordaki müdür kadın geldi özür diledi o karambolde aldı beni içeri soktu rahat rahat aldım. Ama organizasyon olarak Ne arkalara ses geliodu.. orda oluşmuş 10-15 kişilik grubun net bir şekilde kayrılmasıyla hediyeler dağıtıldı. Tam anlamıyla Satıştan Öncesine kadar fiyasko bi organizasyondu . orda gidip 9 dan 10 dan beri bekleyen adamlardan daha önce aldı yeni gelenler fln D&R Fail'dı (bence) Yapılmak istenenler güzeldi ama hiçbiri gerçekleşmedi. Çünkü ne olayların döndüğü platform gözüküyordu (platform dediğime bakmayın) ne de ses geliyordu. Önceden sıra yazdırma olayı daha önce de fiyasko olduğu için saat 12 ye doğru geldik ve yine de orada beklemedik. Müdür tam bir kekoydu. Gecenin tek güzel şeyi yakınlarda bi Starbucks olmasıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar