LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Evet az kaldı oyunun çıkmasına, Erenköy D&R yapıyor gece açılışı. Etilerde de olur muhtemelen. Gidenler olacak mı? Event yapılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Fiyat ne olacak belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Lich King çıkışındaki gibi Çekmeköy Meydan'da yapsalar çok iyi olurdu aslında. edit: Fiyat da normal versiyon 80 küsür tl diye açıklamıştı galba Aral ama Collectors belli değil galba. Umarım çok uçuk bi fiayt koymazlar onada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 digital download akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 CE icerigine baktim da, bakmadan gidip alsaymisim SCII CE kadar buyuk bir fail olacakmis benim icin. Blizzard resmen beceremiyor bu CE isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 türkiyeye 2 tane CE getiriyomuş galiba aral :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 di said: CE icerigine baktim da, bakmadan gidip alsaymisim SCII CE kadar buyuk bir fail olacakmis benim icin. Blizzard resmen beceremiyor bu CE isini. rutine bağladılar cidden ce konusunda. mouse pad, soundtrack, yapım aşamasında ekip görüntüleri, ingame pet gg. daha yaratıcı olabilir blizzard. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yaratıcılık extra masraf demek malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 O koyduklari art book yerine 5-10 dolar fark ile gayet guzel bir figur koyabilirler. Art book ne abi ? Kapagini bile acmadim daha. Eve gelen misafirler bakiyor "ay ne guzelmis bunlaaar" diye. Bir de toz tutup kalabalik yapiyor baska bir islevi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Şu 20 euroluk bineği falan verse ya adamlar işte. Yada işte 1 kereliğine character move, race change hakkı falan. EDIT: Aral'ın sitesinde 80 lira olarak gözüküyor kutulu satış. Ben kutulu almak istiyorum çünkü WoW'un DVD kutusu normal kutulardan daha kaliteli oluyor, seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 vatan da %25 İndirim WorldCard 6 Taksit 60TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bayrampaşa Saturn de gece kapılarını açacak. Haberiniz ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 screwy ve patiden olmayan iki arkadaşla beraber etilerdekine gitcez sanırım. spideye de söylemiştik ama unuttum ne demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ce icinde artbook un ne isi var diyen bazi kesimler = ce nin varolus hikayesine karsi olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 inşallah araba çarpar hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Cons said: inşallah araba çarpar hepinize asdfasdfasdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ben de gelim etilere muhabbet olur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 digital akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 digital dl eden patilerin hepsinin allah belasını versin. Gece satışı adetimizi niye bozuyorsunuz? Yuh ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 daha hızlı level kasmak?zzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Seni kimse istemiyor orada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 digital key ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Lan hepiniz Erenkoy'den alin bari de almasam bile gece bi ugrayayim. Yalniz kafami bozan adamlar gelirse direkt hem D&R'a hem siz bi girerim arabayla demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Hatta xunn ve cons ayni anda orda olursa ve ben de girersem gelip konu bile acabilirim xunn ve cons'a girdim diye. Pati'deki havami dusunsenize olm. Ahmet cok igrenc bi muhabbet biliyorum ama o olaydan sonra boyle yapmazsam bir anlami kalmiyor. Karmasik duygular sardi beni. Gidip calisayim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar