Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkes Turkce konusuyor. Ben anlamiyorumki hangisi Turk hangisi Ingiliz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Su atilip atilip geri gelen tiplere izin verilsin de ayni nick'in sonuna 2-3-4 diye ekleyip acsinlar abi uyelikleri.

Adini sanini bilmedigim, muhtemelen nick'inden taniyacagim ama atilip geri geldigi icin taniyamadigim bir suru tip gelip "sen beni bilmezsin ama ben seni bilirim" ayaklarina yatiyor orda burda. Agzinin ustune carpasim geliyor kimsin lan diye ama klavye basindan olmuyor.

Muneccim olsam da afise etsem keske hepsini. Got gibi kalsalari, yapamasalar su artisligi.
Mesaj tarihi:
oyle bisi yapan varsa onceki accountu cok cok buyuk ihtimalle yorunge dısı olmustur. yorunge dısı olup yeni accountla gelen adamı da muhattab almanız gerekmez. arada istisnalar olur ama once adam olsaymıs ucmasaymıs ulen sfdgs.
Mesaj tarihi:
gecko said:

SeaGle said:

Abi sen biraz fazla agresifsin bence.

Sana karsi tabi atarlanirim lan. Forum'a giriyorum kafa dagitayim biraz diye her yerde karsima cikiyosun. Yok yiyemedim, yok acim, yok bu sefer yedim ama sicamadim. Gereksiz bilgi yayan abidesin resmen.
Mesaj tarihi:
di said:

gecko said:

SeaGle said:

Abi sen biraz fazla agresifsin bence.

Sana karsi tabi atarlanirim lan. Forum'a giriyorum kafa dagitayim biraz diye her yerde karsima cikiyosun. Yok yiyemedim, yok acim, yok bu sefer yedim ama sicamadim. Gereksiz bilgi yayan abidesin resmen.
ahahahah
  • Yeni Oluştur...