huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben anlamıyorum bu zerg'leri ya. rakiple göt göte çıkmışsın, adam erken push yapıp duruyor, görüyorsun yani tek brx falan degil ve 4 baneling 10 lingten başka birşeyin yok. nasıl olacak bu iş?
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Dimaga gelsin şu gsl'e o ölene kadar tier1 kalıp baneling basar :)
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Idra ne dese haklı şimdi haha, adam çıkabileceği en kötü yerde çıktı; scoutlamadan 2 rax gitti, bence Idra öyle bir ağlar ki map spawn kuralları değişir xD
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 xunn said: LOOOOL ELVEDA GRACK Adam S class. Elveda olmasına çok var.
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 deadwoll said: Idra ne dese haklı şimdi haha, adam çıkabileceği en kötü yerde çıktı; scoutlamadan 2 rax gitti, bence Idra öyle bir ağlar ki map spawn kuralları değişir xD Zaten kim ağlayıp değiştirdiyse birilerinin tekrar ağlaması lazım. Önden seçilmiş haritayla turnuva saçma biraz. Veto hakkı vardı en azından önceden.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Hiç hoşlanmıyorum elemandan. Otuz kere elesinler lütfen.
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hahaha cevirmen yine sırıtmaya basladı inceden incede :DDD
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 benim bağlantı gitti göremedim, idra son oyunu nasl kaybetti
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Memphis said: hahaha cevirmen yine sırıtmaya basladı inceden incede :DDD Çevirmen demişken, iki dili de daha iyi bilen bir çevirmen bulsalar daha güzel olmaz mı?
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 olm tercüman gereksiz mutlu bir adam. herifi görünce benim bile moralim düzeliyor bir anda.
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 huun said: olm tercüman gereksiz mutlu bir adam. herifi görünce benim bile moralim düzeliyor bir anda. Onda benim de bir sorunum yok sevimli adam con ama acı çekiyor bazı cümleleri çevirirken, ben üzülüyorum :).
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu maç harbi bi ladder maçı gibiydi.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Öğrensin işte, ben seviyorum adamı. Hoş korelilerin çoğu evde beslenecek kadar şeker görünüyorlar. Toss ilk maçtaki gibi oynuyorsa yazık, sonra niye turnuvalarda toss yok.
Belegurth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 HuK stream yapıyo bu arada altta bize akşam yemeği ısmarlamak istiyosanız şuraya donate yapın diye hahah
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hadi bitsin artık, sıkıcı ötesi herifler. imparatoru izlemek istiyorum.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 evet ya ilgimi kaybettim kötü oyun. protoss'u silsinler zaten oyundan.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 herhangi bi protos çok daha iyi oynar bu elemandan ne kötü bu yav
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 çok pis haz aldım yanlız o mutaların kaçarak patlamasından
Öne çıkan mesajlar