arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 leoric in kol böreğini bulup getirene ödül vercem ! :))[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 overlord'um süper nası bi lagromancer ım varya ehueue ordu gibin. :) neyse kötü gün dostu level 70 cold sorc. var belki onla hell de bulurum leoric's arm ı :D[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hehe hanginizdi daha önce burda savegame editor arayanları dövmek isteyen? :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben değildim :) ben sadece hayırlı amaçlar için editör kullanıyorum :)[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bendim zed, arcane'in doğru yola dönmesi için skill hesaplayıcısı adresi verdim. yok tövbe etmezse arkadaşımdır demeyip peşine düşeceğim.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 duyan da lvl 99 karakter yapıyorum sanıcak.. realm da oynamaya başladım artık editör ile skill değiştirme devri kapandı :( level up ta iyi düşünüp koymam lazım yoksa boşa harcanır poison & bone necrosu kasıyorum lvl 12[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 realm? b.net'i mi kastediyorsun? level up olduğunda ille o anda vermek zorunda değilsin ki, kaygının nedenini anlayamadım. ben hiçbir karakterimde mutlaka gerekli olmayan dağılımları yapmam tam olarak emin olmadıkça ihtiyacım olduğundan..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 1.10 çıksın bende belki b.net te oynayabilirim duruma göre :) Tabii cdkeylerini kullandığım arkadaş geceleri oynamaya başlamazsa :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yeni skill çıktığında 1 den fazla puan veremiyorsun anlamı olmuyor[hline]Let the bodies hit the floor! 1...2...3...4...Nothing wrong with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 anlamı şu misal assassin oynuyosun elinde reserve skillpointlerin var shadow master açık (skill olan) ama sıkça ölmeye başladı eleman. ozaman bi skillpoint daha veriyosun. bakıyosun hala ölüyo bitane daha veriyosun ama hepsini abanmıyosun. böyle böyle sadece gerekli gördüğün skilleri arttırarark ilerliyosun oyun boyunca. hell, act 5, single da 8x solo bitirmeye başladığında elinde kalan reserve puanları weapon block, burst of speed, claw mastery gibi pek dokunmadığın skilleri arttırmak için kullanıyosun.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 editör'ün e'sine el sürmem valla, 20 tane biriktiririm kasa kasa (iskeletor çılgını olmadığımdan da o kadar kasmam :-p) sonra save yedekler bakarım işime, olmadı düzeltirim..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 abi o kadar skill i bekleteceğinizeönceden belirleyin azıktır günahtır hell act 5 e gelene kadar o skilleri boşa harcanmış oluyo (yastık altında türk lirası saklamak gibi bşi.. elbet değer kaybeder..)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 niye kaybetsin ki? çok komik bi örnek olmuş ne yani sonradan verince skill mi azalıyo? ben 8x le sadece belli skillere 1'er skill point vererek normali bitirebiliyorum çok rahat. nightmarele de 9-10 skillpointin üstüne çıkmıyorum o da bi iki skillde sadece. bu şekilde tek bi karakterle baya güzel karakter yaratmış oluyoruz. itemlar da bölünmüyo... bu arada hell bitirmeden pvp yapılmaz yapılmamalıdır...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: LethE, 13 May 2003 01:57 tarihinde demiş ki: abi o kadar skill i bekleteceğinizeönceden belirleyin azıktır günahtır hell act 5 e gelene kadar o skilleri boşa harcanmış oluyo (yastık altında türk lirası saklamak gibi bşi.. elbet değer kaybeder..)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC hellact 5'e gelince oyunu bırakanlar için söylüyorsan haklısın ama 'oynamaya esas hell act 5'den sonra başlayanlar' için ciddi bir kayıp yok.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 geç kaLdı adamlar 2 sene sonra yama çıkarılırmı yahu Yeniden oynamaz pek çok kişi bende şimdi Yeniden başlamam herhalde [Bu mesaj StarAdam tarafından 13 May 2003 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 grudge ın neden hell bitirilmeden pvp yapılmamalıdır dediğini anlayamadım. bazen yardımcı yönleride oluyor ne tür itemlara ihtiyacın olduğunu skilleri nasıl dağıtacağına felan yardımı oluyor duelin. Bi de ben bowazon umla lvl 40 civarıyken bile duel yapıp lvl 70 lerin ellerine verirdim :-P Sam hatırlar belki :-P ;)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Şimdi skill ler oldukça değişiyor ya. bir skill başka skillerden etkileniyor.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Aegean, 13 May 2003 17:25 tarihinde demiş ki: grudge ın neden hell bitirilmeden pvp yapılmamalıdır dediğini anlayamadım. bazen yardımcı yönleride oluyor ne tür itemlara ihtiyacın olduğunu skilleri nasıl dağıtacağına felan yardımı oluyor duelin. Bi de ben bowazon umla lvl 40 civarıyken bile duel yapıp lvl 70 lerin ellerine verirdim :-P Sam hatırlar belki :-P ;)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) arcane'dir o dediğin, ben kendimi hatırlamıyorum.. :) lvl 41'den itibaren her şeyi yapabilir amazon.. (buriza req) :lol:[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 aa doğru senin bowazon vardı demi puh rezil olduk :P bende arcane le oynadığımı hatırlamıyorum sanki ama arcane in nick neydi sanane de forumlarda[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 snn forumlarına baktığından emin değilim doğrusu onun..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bende oyle hatırlıyorum zaten :) her neyse ben level 40 lardayken bowazonumla çok rahat yeniyordum diğer bowazon olmayan karakterleri bowazon rulz buriza rulz budur :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar