Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 JonBovi said: bu herifin ve dürzülerinin nasıl süper güç haline geldiğini anlatan bir kitap var mı ? sci-fi olmasın
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 gerçi köstebek türkiye cumhuriyetindeki kadroları nasıl ele geçirdiklerini anlatıyor. Başlangıç evresini anlatan kitap var mı bilmiyorum.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Soris said: Yahudi usulü örgütleniyorlar Müslümanlık ile uzaktan yakından alakası yok hiçbirinin. bizim de yahudi lobisi, illuminati vs. tarzı bir örgütlenmeye ihtiyacımız olabilir mi acaba diye bir soru geçti sanki kafamdan...
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yalnız bu azerbaycan lideri amerikanın adamı değil mi niye bu adam amerikalı diyip yasaklatsın ki
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Almanya'da en çok şaşırdığım olaylardan biri yanıma gelip "VUU TÜRKSÖN SEN" diyerek ellerindeki nokyalardan monofonik Zerda, Kurtlar Vadisi fon müziği falan açan özbeklerin, hemen ardından "aa türksün yaa, bizde nurcular vardı ama yasakladı hükümet nurcuları" falan demeleriydi. Hatta bi Azeriyle tanıştım, Türkçesi bayaa iyiydi, "Ben Türk okulunda okudum nurcuların" dedi, vay arkadaş dedim yuh dedim. Adamlar aşmış.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 adamlar nurcuları yasaklıyor biz elimizde hıyarla nurculara koşuyoruz
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 başkaları düştüğü için biz de mi düşmüş sayıldık ne alaka?
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ardeth said: başkaları düştüğü için biz de mi düşmüş sayıldık ne alaka?demokrasiyle seçiliyolar ya biz derken türk milletinden bahsediyor türk milleti seçti diye
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben niye susuyorum o zaman arkadaş ben susmam
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Napolyonn said: Esnaf said: niye örtünüyorsun diye sorunca fetonun kitaplarını getiriyorlar :P şu fetocular cidden salak niye örtündüğü konusunda cevap vermek zorunda değil kimse. özgür irade bi türbanda zaten, demokrasiniz oraya kadar. troll kılçığını attım bakalım yutarsa
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Azerbaycan ilk değil, bir orta asya ülkesi hatırladığım kadarıyla Kazakistan, Fetulllah Gülen'in devlet için zararlı olduğunu söyleyerek 10 civarı öğretmeni ülkeden kovmuştu.
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Özbekistan da bunları kovalı çok oluyor.Adamlar eski sovyet üyesi sonuçta casusluk içten yıkma gibi konularda daha tecrübeliler.
Hagii Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 biz okyanus ötesine teşekkür edriz tvlerden
Öne çıkan mesajlar