Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 JonBovi said: bu herifin ve dürzülerinin nasıl süper güç haline geldiğini anlatan bir kitap var mı ? sci-fi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 gerçi köstebek türkiye cumhuriyetindeki kadroları nasıl ele geçirdiklerini anlatıyor. Başlangıç evresini anlatan kitap var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Soris said: Yahudi usulü örgütleniyorlar Müslümanlık ile uzaktan yakından alakası yok hiçbirinin. bizim de yahudi lobisi, illuminati vs. tarzı bir örgütlenmeye ihtiyacımız olabilir mi acaba diye bir soru geçti sanki kafamdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yalnız bu azerbaycan lideri amerikanın adamı değil mi niye bu adam amerikalı diyip yasaklatsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Almanya'da en çok şaşırdığım olaylardan biri yanıma gelip "VUU TÜRKSÖN SEN" diyerek ellerindeki nokyalardan monofonik Zerda, Kurtlar Vadisi fon müziği falan açan özbeklerin, hemen ardından "aa türksün yaa, bizde nurcular vardı ama yasakladı hükümet nurcuları" falan demeleriydi. Hatta bi Azeriyle tanıştım, Türkçesi bayaa iyiydi, "Ben Türk okulunda okudum nurcuların" dedi, vay arkadaş dedim yuh dedim. Adamlar aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 adamlar nurcuları yasaklıyor biz elimizde hıyarla nurculara koşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sene 2011 oldu nerdeyse öf be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kendi düsen aglamaz susun bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 başkaları düştüğü için biz de mi düşmüş sayıldık ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ardeth said: başkaları düştüğü için biz de mi düşmüş sayıldık ne alaka?demokrasiyle seçiliyolar ya biz derken türk milletinden bahsediyor türk milleti seçti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben niye susuyorum o zaman arkadaş ben susmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Napolyonn said: Esnaf said: niye örtünüyorsun diye sorunca fetonun kitaplarını getiriyorlar :P şu fetocular cidden salak niye örtündüğü konusunda cevap vermek zorunda değil kimse. özgür irade bi türbanda zaten, demokrasiniz oraya kadar. troll kılçığını attım bakalım yutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 SenariouS said: adamlar çözmüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Azerbaycan ilk değil, bir orta asya ülkesi hatırladığım kadarıyla Kazakistan, Fetulllah Gülen'in devlet için zararlı olduğunu söyleyerek 10 civarı öğretmeni ülkeden kovmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Özbekistan da bunları kovalı çok oluyor.Adamlar eski sovyet üyesi sonuçta casusluk içten yıkma gibi konularda daha tecrübeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 oralara mı taşınsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 biz okyanus ötesine teşekkür edriz tvlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar