Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 katılmıyorum op a, üç beş meriç yüzünden genelleme yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 di said: Lan olm butun bunlar bos vaktiniz olmasindan kaynakli. Azcik is guc sahibi olsaniz bunlarin hic birini dusunecek vaktiniz bile olmayacak. Deli gibi caliscaniz. Hic olmadi gelin bizim evi falan temizleyin. ben geliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 http://cdn.imgfave.com/image_cache/1290986527318723.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Kızdan arkadaş da olur, yakın arkadaş da olur. Tabii çoğu erkek sadece ilgisini çeken kızlarla diyalog kurduğundan 1-0 yenik başlıyor olaya. İlgi çekme olayı da, illa güzelliğiyle alakalı değil kızların. Bazı tipler vardır ne bileyim Adriana Lima'dır ama "hoşlanmazsınız" öyle yani. Benim en yakın arkadaşlarımdan 2 tanesi kız, bir tanesiyle 10 diğeriyle 8 yıldır tanışıyorum; sevdiceklerimizin olduğu ya da olmadığı bir çok dönem oldu ama bir kez bile o gözle bakmadım, baktıklarını sanmıyorum. Sadece bir kez sinemada sevgili olmayan tek çiftin biz olduğumuzu farkedince gülmüştük baya o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 naptın müdür sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 o kız kesin yan gözle bakmıştır sana. garanti veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 aklına kesin gelmiştir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 madem kızla sadece arkadaşsın SS or SHE DIDN'T EXIST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Siz de deneysel takılın, karşı cinsten arkadaş edinmeye çalışın gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi çirkin değilse benim beynimde olasılık zincirleri şekillenmeye başlıyor mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Çirkinse de o benden hoşlanıyor diye mi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi ben henüz muhabbet edebileceğim bi kızla karşılaşmadım. erkeklerle bile muhabbet etmek için arkadaş olmuyorum ki kızlarla olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yok çirkinse olabiliriz arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben çirkinse konuşmam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kizlar karmasik varliklar. arkadas olunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kadınlarla arkadaş olabilirsiniz, sevgili olabilirsiniz ama onları anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 deadwoll said: Kızdan arkadaş da olur, yakın arkadaş da olur. Tabii çoğu erkek sadece ilgisini çeken kızlarla diyalog kurduğundan 1-0 yenik başlıyor olaya. İlgi çekme olayı da, illa güzelliğiyle alakalı değil kızların. Bazı tipler vardır ne bileyim Adriana Lima'dır ama "hoşlanmazsınız" öyle yani. Benim en yakın arkadaşlarımdan 2 tanesi kız, bir tanesiyle 10 diğeriyle 8 yıldır tanışıyorum; sevdiceklerimizin olduğu ya da olmadığı bir çok dönem oldu ama bir kez bile o gözle bakmadım, baktıklarını sanmıyorum. Sadece bir kez sinemada sevgili olmayan tek çiftin biz olduğumuzu farkedince gülmüştük baya o kadar. uagsdoaysfgaywatsfıcdyadwad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gecko said: kadınlarla arkadaş olabilirsiniz, sevgili olabilirsiniz ama onları anlayamazsınız Engin lise irfanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ne dediğini gördüm ve yooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Örneklerinde ismimi kullanmandan haz etmiyorum Ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 xunn said: gecko said: kadınlarla arkadaş olabilirsiniz, sevgili olabilirsiniz ama onları anlayamazsınız Engin lise irfanı geldi. ben şahsen anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @pyro abi bi de keldin dimi sen gerginlik olmasın çok bilgi dönüyo hakkında diye şeyttim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Fistan said: ben çirkinse konuşmam bile ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Pyro said: Örneklerinde ismimi kullanmandan haz etmiyorum Ahmet. Aklımdan çıkmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar