sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 üzüldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 airplane, naked gun, wrongfully accused... çok sevdiğim bir insandı, üzüldüm başlığı görünce.huzur içinde yatsın üstad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Red said: ölünün arkasından konusulmaz ama rahmetliyi hiç sevmezdim bi bu diğrini unuttum bu pembe panterde falan detektifi oynayan amca.bide will ferrel sevmiyorum onları hadi bunu anladım da peter sellers sevmeyeni şu bölüme sokmamak lazım, sinema tarihinin en iyi komedyeni filan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 İş yerindeyim, arkadaş mesaj attı, çok severdik ikimiz de. Resmen yastayım haberi aldım alalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Sam said: Red said: ölünün arkasından konusulmaz ama rahmetliyi hiç sevmezdim bi bu diğrini unuttum bu pembe panterde falan detektifi oynayan amca.bide will ferrel sevmiyorum onları hadi bunu anladım da peter sellers sevmeyeni şu bölüme sokmamak lazım, sinema tarihinin en iyi komedyeni filan adam. net cevap olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 alın arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 red dead redemptiona kötü diyen, medal of honora iyi diyen, dünkü maçta real madrid iki kofti gol yemeseydi yenerdi diyen bir adamdan bahsediyorsunuz. ÜSTELİK ADAM GALATASARAYLI. PRESİDENT MADAGASCAR, HER YERDEN BANLAYIN!!! red ciddiye alma he severim seni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben cok uzuldum abi ya (bu basliga bisi yazdim mi bilmiyorum gerci belki 2. defa uzuluyorum su an) hastasiydim bu adamin, airplane yeter de artar (zaten oyle girdi komediye diye biliyorum) Yes, I'm serious... and don't call me Shirley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 airplane'de süper bi roger over sahnesi vardı acaip adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 leslie nielsen değil o, peter graves. ama evet efsane sahneydi o da. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu arada o da bu sene 14 martta vefat etmiş 83 yaşında :( ikisi de 1926 doğumlu! ikisi de 2010 yılında ölmüş ne tesadüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 filmdeki jive konuşan diğer yaşlı bayan yolcuyu oynayan kadın da ölmüş bu yıl sanırım, işe bak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar