JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Şimdi 2 adet kişi var mehmet acılı hüseyin adana 3. bir account açılsa ve soy ad acılı adana konursa, iki kişide sorunsuz transfer yapabilir mi account a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://www.bestmemes.com/pix/83950959.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 isim ayran olursa olur, yoksa yanar karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 nar ekşisi diye hesap açınca ferahlıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 lavas diye ayri bi acc alip, diger iki acci onun icine sokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ayransiz olmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ustune kunefeyle cay diye iki karakter acmaniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 olur mu işte ? "Soyad aynı olacak lan" sistemi nasıl çalışıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 soyad ayni olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 taman olsun da, soyad da ikisi de geçince kabul ediyor mu ? Kimse mi denemedi bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sen dene bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ben buldum, siz deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ben denedim birbuçuk olsun mu diye soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ertesi gunu de var bu isin, acarsin acci acili ama sonrasi nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Soyadlar aynı olacak ayrıca geçireceğin accountun gizli sorusunu cevaplaman isteniyor. Şalgamda iyi gider bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 O_o o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 samaella said: Soyadlar aynı olacak ayrıca geçireceğin accountun gizli sorusunu cevaplaman isteniyor. Şalgamda iyi gider bre SOYADLAR AYNI MI OLACAK ? vay canına captain obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Soyadlar aynı olacak, aynı , benzer değil, ay-nı. Yani biri soyadını "a" yapıp içinde bütün a harfi geçen hesaplara karakter aktaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 öyle demedim zaten, nasıl bir kontrol mekanizması olduğunu sordum ahmet boşluk mehmet gibi a ve ya b değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 JonBovi said: samaella said: Soyadlar aynı olacak ayrıca geçireceğin accountun gizli sorusunu cevaplaman isteniyor. Şalgamda iyi gider bre SOYADLAR AYNI MI OLACAK ? vay canına captain obvious Cevap beğenmiyorsan git battlenet ten oku herşey yazıyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 şimdi bu herife laf etsek biz banleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ben denediniz mi diye sordum, aptal aptal sıçrama şimdi laf yiyince, denediniz mi ? DENEYEN VAR MI ? OLUYOR MU ? battle.net te ne yazdığını sormuyorum sana, zamanında soyad aynı olması gerekip istediğini istediğine atabiliyordun, orda yazmıyor işte bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 İşte aynı olduğunu kontrol eden bir mekanizma var, "ahmet mehmet"'in aynısı "ahmet mehmet" tir sonuçta ona bakıyor. Hatta guildden birinin başına gelen bir sorunu söylim, "ahmet " (sonunda boşluk var) olan bir soyaddan "ahmet"'e char kopyalıyamadı ve düzelttirmek zorunda kaldı soy ismini bu transfer ilk çıktığı zamanlarda. Şu an muhtemelen soyisimde boşluk bırakamıyorsundur bile aynı sorun olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar