OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 http://www.wow-europe.com/en/ "ilk grup testerlar için mailler yollanıcakmış yakın zamanda" die değiştiriyim :) bi heyecanla atladım kusura kalmayın. az kalmış yakında yollıcaklarmış sonuçları. [Bu mesaj OmeN tarafından 11 Ağustos 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 The first wave of authentication keys for the European Closed Beta Test willbe sent out to beta testers by email as soon as the selection process is completed Henüz daha seçimler bitmemis. Tamamlanmasina az kalmis. Panik yapmayalim :).[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 aha ben o "will" i kaçırmışım vallahide :)) bana acayip moral yaptı bu sağollassın ya 5 kere okuduydum yazıyı o moralle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Cık, gaza getirip bütün mail adreslerine baktırıyorsunuz olmuyo böyle.. :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 will bendende kaçmış hehe,insan koyu renkle falan yazar uykusu olanlar için o kısmını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 wowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwow[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 12 Ağustos 2004 09:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 offf şimdi heyecanla bekliyoruz ama çıkmazsa o zaman işte groooaaaüüüööööömm booorrk gooooorgggg *orc gibi bağırmaya çalışır*[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 3 kere yazı tura attım; 2 çıkmayacak, 1 çıkıcak geldi, pöh bea![signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 wowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwow *tarikat kurar/aczimendileşir* wowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwowwow[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 valla çıkmazsa yürüyüş yapalım, yada horde allieance çatışması yapalım bir yerde bunun filmini gönderelim kesin bize kıyak geçerler :) şaka maka çıkmazsa valla koca bir yaz bekle bekle gitti yawww sonra ders mers off!!!! bende bozuk para bulamadım selpak paketi ile yaptım ona göre 1 çıkacak 2 çıkmayacak auhaah[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eueh bende ozendim yazı tura attım 3 ude cıkacak cıktı valla isallah doorudur... amin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ya valla bende hergün bir umutla açıyom maili boş görünce adeta yıkılıyom[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 LoL.. Ben beta giriş formunu doldurduktan sonra hiç bakmadım mailime nasıl olsa burada topiği açılır.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 iki kez rüyamda WoW oynadığımı gördüm.. oyunun fan'ı olmasam bile merak ediyorum nesi varmış da herkes hayranmış şu oyuna. bi an önce açsınlar da görelim.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 varya eğer kabul edilirsem ve hotmail kabul mailini junka atıp silerse çok kötü şeyler olur hotmail için :p[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: mayfer, 13 Ağustos 2004 04:20 tarihinde demiş ki: nesi varmış da herkes hayranmış şu oyuna. bi an önce açsınlar da görelim. önünde warcraft yazio die insanlar hayran gördügüm videoalara dayanarak söyliyebilirim ki piyasadaki mmorpglerden cok fazla bisey sunmuyor oyun ama cikinca bende deli gibi oynucam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bu ne yaman çelişki :) [Bu mesaj StRencher tarafından 14 Ağustos 2004 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 varya beta çıkmazsa ya bir sevgili değerli, can yoldaşı pati üyesi bana hediye edecek, yada ben mümkün olan ilk yerde camdan atlayacam. :p[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 elbet birilerine çıkar patide, bana çıkarsa şifreyi isteyenlere verebilirim, şifreyi değiştirmemeleri kaydıyla. sonuçta ben sadece oyunu görmek istiyorum, ne karakter deneyeceğim ne de oynayıp zevk almaya çalışacağım. hatta oyun çıkana kadar betaya girmek istemiyordum ama öylesine bir başvuruda yaptım. eno: umarım mümkün olan ilk yer park etmekte olan arabanın camı olur da kazasız belasız atlatırız.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 gamespot dün gece complete üyeleri için beta acc veriyoruz şeysi açtı, sadece us ve canada diyo. ama benim ordaki kayıtlı adresim zaten us gözüküo ehe bi kayıt yapayım şimdi bakim. belkim çıkar belli mi olur.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ya aslında bu gamespot fileplanet gibi sitelere subscriber olmak lazim hep bole fırsatları oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Norak, 14 Ağustos 2004 07:49 tarihinde demiş ki: gamespot dün gece complete üyeleri için beta acc veriyoruz şeysi açtı, sadece us ve canada diyo. ama benim ordaki kayıtlı adresim zaten us gözüküo ehe bi kayıt yapayım şimdi bakim. belkim çıkar belli mi olur. benim bildiğim ve baktığım kadarıyla complete üyelik paralı ve bu tip sitelerde böle şeyler paralı olmadan bi sonuç elde edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 e tamam zate ben complete üyeyim :) 3 kişi seçilcekmiş zaten şöle bi 30000 kişi başvursa :p işte şansım süper yüksek yane pöh! ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Norak, gamespotun verdiği şans normal beta sign upından daha düşük değil.. (süper moral bozarım)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 düşük yerine yüksek yazacakmışsın herhalde, moral bozacağına vermişsin.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft avrupa betası için kabuller başlamış × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar