zeawee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 oha çok güldüm afsdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 AHAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ben oruçken sanki lavabo da su gider gibi yabış yabış terliyorum akşam su içerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Pati popülerleşti iyice ama. Bir sürü konuda ilk sayfada ya da ikincide çıkıyor. Geçen ebook hakkında bir arama yaptım, ilk sayfada bizim konu çıktı. İkinci sayfaya düşmüş şimdi ama. Çoğu anime aramasında da, oyun aramasında da Pati ilk sayfada oluyor. Sürekli viral gelmesinden belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 aynen. dragon age de bi sorun olmuştu. google ladım direk blackrose un buraya attığı mesajlar çıktı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 GERGE said: Pati popülerleşti iyice ama. Bir sürü konuda ilk sayfada ya da ikincide çıkıyor. Geçen ebook hakkında bir arama yaptım, ilk sayfada bizim konu çıktı. İkinci sayfaya düşmüş şimdi ama. Çoğu anime aramasında da, oyun aramasında da Pati ilk sayfada oluyor. Sürekli viral gelmesinden belli zaten. viral ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 İnternetteki sosyal ortamlarda reklam değilmiş gibi reklam yapılması öz olarak. Pati'de böyle oluyor: yeni bir üye bir ürün tanıtır ya da site reklamı yaparsa viral oluyor; eski üye yaparsa tanıtım, paylaşım, bu da böyle güzel bir şey deme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 eski üye yaparsa güveniyoruz bi yerde. akç yıldır burda, uçmadığına göre de vardır bi olayı sdasdsf. yeni üye kimin nesi belli değil. gayet normal :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Balıkpazarı Mah. Alemdar sok 2 Gemlik 16600 Bursa lan bizim burada doktor ahahadhagfadsfdsafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 SAAHAFHSFLKHDLJSHGDKLSHGFKSHGFSFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 itiraf et seagle hadi çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 olm doktor olsam.. ahahaha bu doktor ismi tanıdık da gelmiyo gerçi muayenehanesinin adresini vermiş çakal muayenehaneler mekanı orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 o atletler senin seagle. itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ulan hep bursa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 terledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 lan harbiden bursa hayır bu sefer gemlik de işin içinde... BİZ ASLEN ARNAVUTUZ AGA, PREVEZE-YANYA GELİŞLİYİZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bursaya bi motivational lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 istanbul out bursa in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 güzel reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 SeaGle said: Balıkpazarı Mah. Alemdar sok 2 Gemlik 16600 Bursa lan bizim burada doktor ahahadhagfadsfdsafdas balıkpazarı küçük balıklı ile alakalı değil değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Küçükbalıklı a.k.a kerhaneler yerleşkesi bursanın girişinde bu dediğim yer gemlik, ayrı ilçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 SeaGle said: Küçükbalıklı a.k.a kerhaneler yerleşkesi bursanın girişinde bu dediğim yer gemlik, ayrı ilçe ondan küccük balıklıdan kaçtı benim arkadaş. kuccuk balıklıdan nılıfere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Kızımın 93 tane aleti var okudum 4 kere üstüste. NASIL LAN DİYORUM. Meğer atletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.sharenator.com/w/paticik.com palau! ana vatanım! gidip alalım bence. orada terleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar